| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:29
- Nahlásit
Baysha
ukusna pića, dobro za probavu
Já tomu nerozumím, ale zní to dost sprostě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:34
- Nahlásit
s mojí smečkou co se do auta sice vlezou, i celkem pohodlně se asi nikam nepohnu i když když jsme zvládli cestu do beskyd co trvala 15hod v mrazu, byla sněhová kalamita a uzavřeli nás na dálnici, tak bysme to možná k moři dali, ale musela bych nějak naspořit peníze
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:35
- Nahlásit
Biluška
já teda neumím chorvatsky, ale podle Googlu by to mělo být něco jako "lahodný nápoj, prospívá trávení"
|
Tomas Kyr
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:45
- Nahlásit
Ahoj! tady hlavní hoteliér
jak už předeslala míša, ubytko bude příští rok v bungalovech, nových (letos byly první rok v provozu) uplně kompletně vybavených, myslím si, že naprosto v pohodě srovnatelný s apartmány a za dobrou cenu Každý bungalov má po stranách dva pokoje (pro dva páry např) a mezi nimi je společná místnost s kuchyní (sporák, odsávání atd) a s klímou, na kraji je ještě koupelna (sprcháč a wc). A před celým tímto stavením je zastřešená veranda s židličkama a stolkem a s lehátkama
A ano waldo, sou to ty v rohu.
Pobyt tentokrát fakt plánujeme na konec června, fotky domečků a ceny a přesnej termín bude uveřejněn na tom našem webu. Do dvou týdnů?
Už teď se na všechny moc těším Jooo a pokusím se pro příští rok domluvit motorovej raft, takže svaly tak budeme moct nechat doma uvidíme jak se to podaří a jaká bude cena. A taky jakej bude zájem.
A když sem u toho, tak zástupce té cestovky mi říkal, že v tomto období mají ty domečky obsazený už tak v dubnu, takže... si pospíšíme
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 15:23
- Nahlásit
Tomas Kyr
Ahoj. Ještě jednou dík za organizaci a vedení.
sou to ty v rohu
Taky jsme na ty bungalovy koukali a vypadaly docela dobře.
|
Tomas Kyr
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 16:35
- Nahlásit
Walda
Ahoj. Ještě jednou dík za organizaci a vedení.
jé já děkuju za bezva spolupráci a za pochvaly! )
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:04
- Nahlásit
Pro zájemce to dám ještě sem, abyste si toho všimli, i když už je to v Závodním rozhlasu.
Tady jsou podrobnosti a přihláška na příští ročník výcviku vodníků:
http://moraviadogschool.cz/psi-zajezd/3-rocnik-vyc vikoveho-vodniho-soustredeni-chorvatsko-2011
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:16
- Nahlásit
toš děcka,došlo k nejhoršímu,bohužel to v tomdle termínu s 99% pravděpodobností pro mne nepadá v úvahu.. ..nicméně jsem obeslala ještě libeňáky,zájem i byl,ale jak to nakonec dopadne nevim,ještě se nevědělo datum,tak se uvidí,hodim jim linka..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně máme 18-22 červenec výcvikovej tábor v mlíkojedech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:20
- Nahlásit
kejtlin
jenže to je červen..to právě nemůžu
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
Termín je danej dvěmi parametry:
1) mimosezóna - aby bylo míň lidí a levnější ubytování
2) tak teplá voda, aby figuranti vydrželi ve vodě po potřebnou dobu - letošní termín na přelomu srpen/září tomuhle nevyhovoval, voda se ochladila tak, že to víc jak pár minut nešlo. Takže příští termín je další pokus, jestli to dobře chápu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:29
- Nahlásit
Walda
jasně,chápu,leč věci sou tak jak sou
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:31
- Nahlásit
davidkova renata
No jo. To já jen tak.
|
Flonie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:32
- Nahlásit
Ráda bych jela, ale jsem sama samotinká s psíkem, kterému v té době potáhne na 9. rok. Ale chtěla bych, aby aspoň 1x v životě viděl móře.Myslíte,že bych mohla jet?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 09:57
- Nahlásit
Flonie
no pokud nebudem zabírat místo někomu, kdo vodní výcvik opravdu ocení, jela bych taky ráda se psem, kterýmu v tý době potáhne na desátý rok a nemá rád vodu... )) Takže být tebou i mnou, zeptám se přímo organizátorů, jestli je to možné.
|
Flonie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 10:54
- Nahlásit
Hm, no tak to ten můj vodník je, každým coulem, jako asi každý retrívr, ale spíš jde o to bydlení, když jsou tam bungalowy 2x po dvou. A Ty bys jela? Že bychom si mohly vzít bungalow 2x po jedné osobě. Ale je fakt, že to je spíš dotaz na organizátory.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:07
- Nahlásit
Flonie
domlouváme se ještě v tématu u davídkový, pokud by nás bylo víc, možná bychom mohli zajistit autobus, takže teď zjišťuju, kdo by jel z cz-psa. Ty jsi jinak samostatně pojízdná?
|
Flonie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:54
- Nahlásit
Gerda
Tak to by bylo príma, jinak já samostatně pojízdná jsem, a jinak jsem z Prahy, nevím, odkud by se autobus organizoval.
|
Tomas Kyr
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:21
- Nahlásit
Ahoj!
Už se mi dostalo echo, tak jsem zde, táákže k dotazům:
-ubytování pro jednu osobu je možné, na výběr se naskýtá ze dvou možností - 1. si můžete zaplatit celý pokoj, tedy poplatek za dvě osoby (pro bohaté ) anebo k Vám přiřadím někoho, kdo je na tom podobně - tedy jede také sám. Samozřejmě jen v případě, že se dohodneme, aby vaši psi byli v pohodě
-k té otázce, jestli nevadí jet se psem neplavcem - jako v tuhle chvíli je spousta volných míst, takže osobně proti tomu nic nemám Je fakt, že pobyt je určen pro výcvik poslušnosti a vodního cvičení, ale myslím si, že účast na vodním výcviku nemusí být podmínkou pro přijetí, však je to brané i jako dovolená se psy
- autobus - tak, tuhle otázku jsem řešil už dříve. Problém je, že mezinárodní přepravci odmítají, či snad mají přímo zákaz převozu psů v autobusech. Takže zbývá možnost pronájmu dodávky pro 4 - 8 lidí. Ale ta mi vyšla na osobu tak strašně draho, že je to nemyslitelné. A pronájem minibusu, to by zase musel být zájem o odvoz tak 20ti lidí, aby neplatit každý tolik jako za celotýdenní ubytování v Chorvatsku...
Jediná možnost nakonec, je přeprava v nějaké dodávce, která nebude pronajatá za moře peněz, ale kterou by někdo mohl nabídnout přes známé apod. Pokud by někdo o něčem věděl, určitě dejte tip
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 15:59
- Nahlásit
Tomas Kyr
Jana Halenková takové zájezdy se psy s pronájmem autobusu pořádá, vozí psy na světové výstavy, teď byli ve francii a ve Splitu, zde je na ní kontakt: http://www.anubistravel.eu/, měla by mít přehled o všech možnostech přepravy psů po evropě, min bude vědět, kde přesně zjistit.
|
Tomas Kyr
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:35
- Nahlásit
Gerda
Děkuji za tip, poslal jsem jim mail, tak brzy zvěřejním jejich odpověď
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2010 16:38
- Nahlásit
Tomas Kyr
A já jí zas upozornila SMS, že tu takový dotaz je Pokud to klapne, dopravu by to mohlo docela hodně ujednoduššit, tak uvidíme
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:55
- Nahlásit
Gerda
Aby ste se ještě trochu ohřáli, před nastávajícím podzimem, dal jsem konečně na web fotky z léta.
Hele: http://pesindy.rajce.idnes.cz/
|
Tomas Kyr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:38
- Nahlásit
waldo, úplně úžasný fotky, copak to máš za foťák? Takhle se mi s tím mým nikdy moře vyfotit nepodařilo
a k otázce autobusu mi ještě nikdo neodpověděl..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:54
- Nahlásit
Tomas Kyr
Je to focený dvěma různejma foťákama.
Jednak hlavně Canonem EOS 40D + Tamron 17-50/2,8,
dvak minikompaktem, spíš takovým zápisníkem, Olympus FE 115, ten jsme měli kvůli podvodnímu pouzdru, ale jelikož jsem se skoro nepotápěl, tak žádný podvodní fotky nemáme.
Pod každou fotkou se dá přečíst, čím to bylo focený.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:42
- Nahlásit
Tomas Kyr
k otázce autobusu mi ještě nikdo neodpověděl..
zjistím, možná nebyla na mailu.
|
klubko
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:11
- Nahlásit
Na rajčeti jsou i tyhle fotky z výcviku v Chorvatsku, vypadá to tam moc hezky, ale to je asi jiný místo, že?
http://rescue-dogs-vysocina.rajce.idnes.cz/Chorvat sko2010/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:42
- Nahlásit
Gerda
zjistím, možná nebyla na mailu
jo byla,ale potřebuje Tomášovi položit asi milion doplnujících otázek ))) aby se dobrala k nějakýmu číslu,leč obávám se dle prvních letmých odhadů bude autobus zcela mimo hru kvůli ceně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
jasný, uvidíme.
|
Tomas Kyr
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:52
- Nahlásit
Mimochodem vrcholí nám přijímání přihlášek na naše třetí zimní lavinové výcviky v Nízkých Tatrách. V termínu 5.-12.2.2011 máme ještě pár volných míst. Info máme opět na www.moraviadogschool.cz Tak kdo chcete mrkněte, přihlaste se a o zábavu bude postaráno
|