| Autor |
Zpráva |
Mika
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 18:30 - Změnil/a: Mika
- Nahlásit
Náš cvičák zve všechny pejskaře na aktivně strávenou dovolenou s Vaším psím kamarádem do Chorvatska na ostrov Krk. Ubytování v obytných karavanech nebo v apartmánech. Nabízíme tréninky a zdokonalování poslušnosti a pro zábavu i vodní výcvik záchranných psů, od aportování předmětů z vody, plavby na raftu, až po přivlečení "tonoucích". Tento, již 2. ročník, proběhne v termínu 28.8. - 4.9. 2010 Více informací http://moraviadogschool.cz/
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 10:36
- Nahlásit
Dodávám, že ubytování je možné i v kempu ve stanech, s cenami od 4000,- Kč za osobu, karavany jsou v ceně 8000,- Kč za dvě osoby, včetně všech poplatků.
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 10:19
- Nahlásit
LAST MINUTE akce!!!
Pretoze jedna fenka si prave naplanovala harani, uvolnilo sa nam ubytovani v karavanu - nabizime cviceniuchtivim zachranarom za super cenu 6.000,- Kc (za dve osoby a jedneho psa vcetne vsetkych poplatkov) v terminu od 28.8-4.8. perfektny tyzden na ostrove Krk v Chorvatsku, v kempe pod borovicami, 200 metrov od plaze, prespikovany treningami na suchu i vo vode. K dispozicii je tiez "psi plaz" kde maju psaci vstup oficialne povoleny, takze obavy z toho, ze sa na nas ostatni budu skaredo pozerat nie je na mieste. Aktivny program, malo psov v skupinkach, zabava zarucena.
Viac informacii zde
|
Indy
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 00:38
- Nahlásit
Příští rok s vámi určitě pojedeme! Letos mi ale dovolená nevyjde (nová práce) ... tak za rok!
|
Azash
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 17:30
- Nahlásit
Mika
Ahoj, je to ešte aktuálne? Ja by so šla, ak zoženiem ešte jedného človeka...
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:36
- Nahlásit
Azash
To zlavnene miesto je uz bohuzial obsadene, ale napis email na tomaskyr zavinac seznam.cz a urcite sa nejak dohodnete
|
Azash
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:55
- Nahlásit
Mika
Diky, no uvidime
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2010 14:41
- Nahlásit
Pokud máte někdo vodníka a nebo dokonce aportujícího vodníka , tak vám tuhle akci můžem velice doporučit. Byla super !
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 08:42
- Nahlásit
Mika
Mimochodem, vzkaž Tomášovi, ať na příště posílí ubytovací kapacitu. Jak jsem popisoval tuhle akci lidem kolem sebe, několik z nich už projevilo zájem se v budoucnu se svejma chlupáčema zúčastnit.
Například jedna kamarádka, když slyšela, jaká tam byla pohoda, přestože teprve čeká na štěně erdela, už se těší, až bude pesan větší a budou moct jet taky. Asi si bude muset pořídit nějakýho rychlerostoucího.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 08:44
- Nahlásit
Walda
čus )))
máš foto??
to bysme mohli příští rok ject hromadně třá.-)),je menší riziko ztracení se na cestě ))))))))
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj.
Moje foto je zatím, jako tradičně, jetě ve foťáku.
Ale tady http://moraviadogschool.rajce.idnes.cz/CHORVATSKO_ VODNI_VYCVIK_2010/ jsou fotky od Tomáše.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 08:50
- Nahlásit
Walda
hele to usíme probrat vorálně! naplánuj nějakou vychajdu u vás a prodiskutujem to.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 08:54
- Nahlásit
davidkova renata
No jo, někdy se sejdem. Ale já mám teď po návratu fofr, tak mi dej pár dnů fóra.
Mimochodem, na tuhle akci včera rezonovala i paní Pechanová s rusandama. I když na ní je to asi dost daleko.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 09:02
- Nahlásit
Dopravu máte vlastní každej? Jináč to zní fajn, akorát že já bych se tam tak nejradši jen rekreovala
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 09:28
- Nahlásit
helps
Jo, po vlastní ose.
akorát že já bych se tam tak nejradši jen rekreovala
No to je optimální řešení - dorazit o pár dní dřív, aklimatizovat psy, poválet se u vody a když už se člověk z válení nudí, začne výcvik.
My to tak udělali a super. Teda my jsme to ještě předem kombinovali s pár dnama ve slovinskejch horách (je tam krásně, třeba u Bohyňskýho jezera a na Triglavu). Ale na konec nás z hor vyhnalo počasí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
Walda
Já bysem jela. Už jsem o tom uvažovala loni, letos...a příští rok to opět mám v plánu . Akorát nevím essi mě budou chtít s patnáctihlavou saní . Nemám nikoho komu bych na týden vrazila většinu psů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 10:20
- Nahlásit
Biluška
škoda, že bydlíš tak daleko, mohly bysme si hlídat navzájem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 11:09
- Nahlásit
Walda
paní Pechanová
jéééžiš tu né..ta je tak mrnavá,že se nám utopí hned u břehu
tak mi dej pár dnů fóra.
f poho,my taky furt něco máme,ale zkus to naplánovat než napadne sníh
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:08
- Nahlásit
Biluška
Vem s sebou všechny. Tomáš, co to vede, má taky psí hotel, tak ti ty nevylosovaný hlavy třeba vezme k sobě do apartmánu.
davidkova renata
než napadne sníh
Snad to stihnu. Doufám, že letos bude dlouhej podzim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:13
- Nahlásit
Walda
Vem s sebou všechny. Tomáš, co to vede, má taky psí hotel, tak ti ty nevylosovaný hlavy třeba vezme k sobě do apartmánu.
To by šlo . Akorát ještě budu muset pořešit dopravu - se mi nevejdou všichni naráz do auta Někteří holt poběží za autem, dycky na benzínce to budu střídat
A co udělám s kozou? Ona je dost agresivní, někoho tam potrká... A nevim essi umí plavat
|
helps
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:17
- Nahlásit
Walda
Hmm, hmm. To bysme se asi museli s psékem k někomu nacpat, poněvadž já nevlastním automobil.
A taky nevím, jak sem koukala na fotky neřekla bych že náš trhač by takhle skákal nadšeně do moře a zachraňoval
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 12:56
- Nahlásit
Biluška
A co udělám s kozou?
Někoho k ní posadíme a bude prodávat na pláži čerstvý mlíko.
helps
neřekla bych že náš trhač by takhle skákal nadšeně do moře a zachraňoval
Hmmm, to se mi zdá být dost podstatnou pochybností, když o tom to celý je.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:00
- Nahlásit
Walda
Někoho k ní posadíme a bude prodávat na pláži čerstvý mlíko.
měěěěěěěě měěěěěěěěěěěě měěěěěěěěěěě!!!! já se budu válet na pláži jak vyvrženej vorvan a vy si trapně cvičte
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:05
- Nahlásit
Walda
sme hrozne radi, ze sa pacilo
Waldo teba sme potrebovali na margeting a propagaci Ked tak na to pozeram, tak buduci rok budeme robit tri terminy jak na lavinak :-D Tri tyzdne v Chorvatsku, to by sa Tomovi libilo
Inak vsetci ste samozrejme srdecne vitani, dokonca sa planuje aj na vylepseni ubytovania, pretoze tie karavany letos skutocne neboli nic moc. Buduci rok vyhladovo planujeme bungalovy s klimatizaciou, vlastnou kuchynkou a vsim vsudy v tom istom kempe - takze par metrov od plaze
Termin vyhladovo planovany pre zmenu na konec cervna - ono v tom zari uz to more je fakt len pre otuzilcov
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
měěěěěěěěěěě!!!!
Tak jó. Už se můžeš začít učit:
Dobar dan, zvolte, litar mleka? Visok kvalitet!
Nebo tak něco.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:07
- Nahlásit
Mika
Ahoj.
bungalovy s klimatizaciou
To jsou ty úplně vzadu v rohu kempu?
|
Mika
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:08
- Nahlásit
Walda
nevim jestli to bolo uplne vzadu v rohu Tom tam bol na cumendu, tak poskytne blizsie info
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:09
- Nahlásit
Walda
to mám do léta co dělat ))))))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:18
- Nahlásit
Walda
Jak litar mleka? Víš jakou sílu a um budeme muset vyvinout, abysme čůzu Žanetici podojili? . Tohle mlíko se bude prodávat po decích, páč bude tak drahé, že větší množství by nikdo nezaplatil
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2010 13:21
- Nahlásit
Biluška
a na ceduli si dejte:
ukusna pića, dobro za probavu
|