| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
a ted do mě,pacifisti
si zlá, zlá zlá! Jasně sme si řikali, že roček morkovou kost nepochroupe a elektrika dětem do slabin nepatří!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:10
- Nahlásit
Gerda
roček morkovou kost nepochroupe a elektrika dětem do slabin nepatří!
atsi ,účel světí prostředky a nikdo se nebude ptát JAK ,hlavně KDYŽ
|
kuura
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
já s tebou plně souhlasim. Mně příde, že teď nastala doba, kdy když máma plácne dítě div by ji nezavřeli a když plácnete psa, tak by vás nejradši pověsili. To mně osobně příde absurdní. Mám bráchu, kterýmu je deset let, mamka se snaží všechno řešit domluvou a brácha si z ní akorát dělá srandu. Nechci, aby to tak stejně dopadlo s mym psem Nemyslim, že by se pes či děcko mělo bít kabelem od lednice, ale nesouhlasim s tim, že se nemá občas plácnout. Přesně se řiká - škoda facky, která padne vedle. A jak u děcka tak u psa se zřejmě musí stanovit hranice...pes nechápe přemlouvání - ale broučku to nesmíš! Já nevim...možná, že se to tady asi většině lidem nelíbí, ale myslim, že spoustu těch, co razí psa NIKDY neplácnout, určitě svoje děti občas plácnou. Já osobně bych byla naštvaná, když na psa by se šlo s hračkou a na mě s vařečkou Tak je to jenom taková úvaha, protože se tu párkrát vyskytlo, že pes se nebije. Prostě tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit
kuura
Nemyslim, že by se pes či děcko mělo bít kabelem od lednice
tak v nejhorším to taky de,když nemůžeš najít tu železnou tyč
Mně příde, že teď nastala doba, kdy když máma plácne dítě div by ji nezavřeli a když plácnete psa, tak by vás nejradši pověsili
no..to bude asi z Emeriky přišlý..můj názor je,at si to tam nechaj
at si každej dělá co chce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:30
- Nahlásit
kuura
Mně příde, že teď nastala doba, kdy když máma plácne dítě div by ji nezavřeli a když plácnete psa, tak by vás nejradši pověsili.
Taky na to myslim, když vidim ráno před základků tu bandu harantů, co už se těšej, jak budou hnusný na učitelku hned od první hodiny a plánujou, co všechno jí provedou, protože vědi, že ona se nesmí bránit a rozhodně jim nesmí jednu fláknout.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
děcka ,sim vás ,musíte ty harantíí ía čoklýý mlátit doma za zavřenejma dveřma beze svědků ,pak vás nemůžou zavřít.Jó ,domácí násilí je sviňa
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
Když to vidim tak radši nechci děti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
za zavřenejma dveřma beze svědků,pak vás nemůžou zavřít
to je stejný jako když jíš čokoládu doma, tak to neni na tloušťku, to se nepočítá, bo tě nikdo nevidí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit
Gerda
to je stejný jako když jíš čokoládu doma, tak to neni na tloušťku, to se nepočítá, bo tě nikdo nevidí.
přesně!! ..čék jen prostě muší vědět jak na to
|
Katka52
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:17
- Nahlásit
Kamarádka má pejska, který bohužel také trpěl zlozvykem kousání vodítka. Opravdu už vyzkoušela snad vše, co jí kdo poradil. Už opravdu ani nevěřila, že jí může něco nebo někdo pomoci. Pak objevila proti kousací vodítka pro psy.
REKLAMA ODSTRANĚNA ADMINEM
Věřte nebo ne, pejsek pochopil, že vodítko se nekouše. Nyní už může používat jakékoliv vodítko a pejsek ho nekouše.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 15:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Katka52
tak znova
No a by byste milá rádobykatko mohlä už pochopit, že vaše nevyžádané reklamy po všech možných webech, jsou dosti průhledné, trapné a otravné. Zůstane? Co?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2016 20:50
- Nahlásit
Katka52
Má sousedka taky dost psala picoviny z cesty, pak objevila Frantu a ten ji pomohl objevit par preventivnich facek po ranu. Dnes je z ni normalni holka. Co Vy na to Kačko?
|
Katka52
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 11:10
- Nahlásit
Vidíte to, vaše sousedka potřebovala pár facek, aby se z ní stala normální holka, jak vy píšete. Ale já jsem naprosto normální, kdybyste měl pejska, který by Vám vodítka kousal, možná byste produkt vyzkoušel. A pak by mě opravdu zajímal Váš názor na daný produkt. Příspěvek je určen pro lidí, kteří mají stejný nebo podobný problém, né pro Vás.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 13:06
- Nahlásit
Katka52
Příspěvek je určen pro lidí, kteří mají stejný nebo podobný problém, né pro Vás.
příspěvek je určen pro lidi, kteří nemají mozek a neumí se psem pracovat a přesto si ho pořídí. Takovým lidem nepatří pes do ruky, stejně tak jako lidem, kteří nabízí takovéhle zboží by měl být odepřen přístup na psí fóra.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 13:51
- Nahlásit
Katka52
kdybyste měl pejska, který by Vám vodítka kousal, možná byste produkt vyzkoušel
A co mu říct "nedělej to, vodítko je moje"? Nevyjde to levněji?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 14:00
- Nahlásit
Walda
Nevyjde to levněji?
Ale to je právě ten problém, ne? Protože na tom, že to jde levněji, ten eshop nic nevydělá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 14:34
- Nahlásit
birma
Protože na tom, že to jde levněji, ten eshop nic nevydělá
a wowowotomtoje
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 14:41
- Nahlásit
Walda
A co mu říct "nedělej to, vodítko je moje"? Nevyjde to levněji?
No ale co když neposlechne? Pak ho budeš muset stejně něčím majznout ne?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 14:43
- Nahlásit
Katka52
kdybyste měl pejska, který by Vám vodítka kousal
jako aby nějakej podělanej čokl ohryzoval moje vodítka? a jako když si je pak budu hryzat já tak budou asi smrdět ne? jen by k tomu přičichl čokl jeden smradlavej a byl by vejpůl parchant!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 14:59
- Nahlásit
zbrnd
majznout ne?
ale jdi ty , žbrnďo! Jsou přeci dnes již mnohem sofistikovanější používané prostředky, ne? Jako bys to nevědíl co někteří výcvikáři používají. Vodítko, prooosimtě!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 15:52
- Nahlásit
PetraK
Jsou přeci dnes již mnohem sofistikovanější používané prostředky, ne?
Bachovky?
Tak hlavně je nezapomenout pséka do ničeho nenutit jen čekat, co udělá a kdyý udělá, co chceme, tak odměnit stehenní kostí z nosorožce. Že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2016 15:55
- Nahlásit
zbrnd
že ty chodíš někam na seminář, že jo?
|
Petr
Administrátor |
# Zasláno: 21 Bře 2016 21:28 - Změnil/a: Petr
- Nahlásit
Vážená paní Katka52. Ve 21. století se reklama kupuje a legálně. Žádám vás, abyste příště postupovala tak, jak se na seriózní partnery sluší. děkuji Admin
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 00:41
- Nahlásit
zbrnd
No ale co když neposlechne?
Budeš muset změnit způsob vyjádření. Jinak nevím, proč by neměl poslechnout.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2016 01:38
- Nahlásit
Walda
Budeš muset změnit způsob vyjádření
No právě, takže násilí stejně neunikne.
Jinak nevím, proč by neměl poslechnout.
Tak třeba je hluchej nebo neposlušnej.
Petr
jak se na seriózní partnery sluší.