| Autor |
Zpráva |
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 07:09
- Nahlásit
Psíček
začala bych kastrací a modlila se za to, že zbytek dojde
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 07:34
- Nahlásit
Cesmina
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 07:52
- Nahlásit
Cesmina
určitě tam zajedem, je to v plánu. Ale nemysli si, že se tím odflákne naše střecha, to se musí stihnout taky Přinejhorším budete makat i v noci, gulak je holt gulak
Apollo
Díky, předám to dál ve formě jídla, nebo linolea (pokud se těch peněz sejde dost).
Nori
Byla jsi v těch Životicích, jo?
Ne, v Nové Červené Vodě (Jesenicko).
Psala jsi, že nemají potraviny...? Je tomu tak i u ostatních
Doufám, že ne.
Ta rodina, byla rada ji za jídlo pro pejka?
Už jsme tam dovezli deset kilo granulí, to jim snad na chvíli vydrží.
Odkud jsi?
Z Osoblažska. Jak říká děda Isdpch - z Orientu, severně od Koreje
davidkova renata
Auto je pořešené. Může vyrazit kdykoliv od úterka do pátku. Bude to něco šestimetrového, čili by se tam mělo všechno vejít.
Výzva pro Pražáky
Auto bude odjíždět od Renaty, co kdo máte tak přineste prosím tam. Můžete někdo přiblížit ten mrazák od Března k Renatě?
Kdosi tady mluvil o nádobí - tak to netřeba, to se vodou nezničilo, umylo se a hotovo. Ale byli by potřeba peřiny, deky a takovéhle věci.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 07:53
- Nahlásit
Psíček
Já chci být taky matka tereza a pomáhat!! A pak si to tu s váma vobulet!!! Co pro to mohu udělat?
No můžeš zvednout zadek a jet s námi. Pak pár hodin stát s vapkou v ruce a vymývat tuny bahna z chodby. Nakonec můžeš brečet dle libosti, věřím, že moc práce ti to po té fyzické námaze nedá Dopravu ti zajistím, pojedu k ségře pro kamna, takže tě můžu přibrat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 09:17
- Nahlásit
co se týče mrazáku,tak já v pondělí mám 10 hodin v práci a v uterý od 14,takže mohu k davídkové dovést mhd,to zvládnu metrem a pak tramvají
já se sní domluvím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 09:30
- Nahlásit
brezen2008
Neblbni, přece se s tím nebudeš tahat metrem. Určitě se najde někdo s autem kdo to může převést. Třá Gerda, Isdpch, Walda... někdo určitě najde chvilinku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:05 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Biluška
víš,mě příjde jako blbý,aby sem někdo jel někdo kvuli jednomu 50l mrazáku,toho benzínu.....
takle si to vodvezu a nikdo nemusí utrácet čas a za benzín
a co,měli by zájem o mikrovlnku,židličku a menší stoleček,papinák?
jako nic tomu není,jako fakt
pokud ano,tak dám na benzín aby se to svezlo k davídkový
Biluška
a ted něco napíšu a klidně mě stím někam pošli:
v pondělí by měli přivést zachovalou 2postel,takže ta původní co tu je ted momentálně,asi dlouhá 2 metry + -, a šířka asi 1,50 + -,uložnej prostor,jedině co je vadný,je že je trochu vyboulená odmě,jak jsem tlustá a trošku od molitanu poškrábaná nebo jak bych to řekla,jinak jí nic není,špinavá není,je to pro dvalidi na kolečkách,a je skládací
do auta se dá dát na 2 části
co ty na to?
ale až po pondělí jedině
honza to vyfotí a ještě dnes jsem dá fotky,pokud to tedy zas nespadne,bo minule jsem chtěla dát fotky a furt to padalo,vše vyfotíme a dáme na rajče a do večera to tu snad bude,jako fotky
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:10
- Nahlásit
Nasla jsem dva volny novy rucniky, uterky, kapesniky, sampon, mydlo, mozna mam i nejakou sukni co je mala, bundu, povleceni, neznackovy prasek na prani, koreni do jidla...
Mam to dovezt na Gulak?
Co z toho je vubec potreba? Vyrazim dnes po poledni. Po cem se mam teda mrknout?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:13
- Nahlásit
Biluška
a kdy vypíšeš konkrétně co byste chtěli,bo já nevím co muhu darovat
jako když napíšeš,je potřeba tohle a tohle a já to budu mít doma,tak to klidně dám
ale nemám fantazii,takže nevím co
a mám před výplatou,takže jedině co tu najdu
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:28
- Nahlásit
Presne jak pise brezen a nerada bych se tahla pres pul republiky se "zbytecnostma".
Jeste mam "volny" kilo domaciho vybornyho medu. Jenze co ja vim jestliva je to upotrebitelne.
(A pro alkoholiky by se naslo pet litru domaci slivovice :=))), ale takovej dobrak nejsem...)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 10:36
- Nahlásit
Cesmina
Jeste mam "volny" kilo domaciho vybornyho medu. Jenze co ja vim jestliva je to upotrebitelne.
(A pro alkoholiky by se naslo pet litru domaci slivovice :=))), ale takovej dobrak nejsem...)
To si nech na tuhou zimu,není lepší lék na nachlazení než teplá slivka s medem.
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 11:13
- Nahlásit
Na druhou stranu, ted budu zla, ale proc si mladi stavi ci opravuji baraky v neperspektivni povodnove oblasti, kde je skoro jiste, ze je povoden nekdy dostane a dost pravdepodobne, ze ne jednou.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 11:18
- Nahlásit
Psíček
Já chci být taky matka tereza a pomáhat!! A pak si to tu s váma vobulet!!! Co pro to mohu udělat?
si vůbec nepochopil, proč my, materijalisti občas někomu vypomůžem. Je to úplateček nejvyššímu vedení, za který očekáváme trošku toho štěstí.....třeba zdraví, první ve sportce , menší dopravní nehodu tchýně atd.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 11:22
- Nahlásit
Biluška
vozkouším na tobě svůj fungl novej účet s fungl novým internetovým bankovnictvím. Prosím pošli v týdnu echo, jestli prachi dorazily.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 11:55
- Nahlásit
Cesmina
Oblečení prý už nepotřebují, dostali od červeného kříže. Med mi teda osobně přijde taky dost škoda - nezbytné k přežití to není, takže tak moc charitativní bych nebyla, ale jak chceš
Mýdla a šamponů jsme jim dovezli asi tunu (tchýně má v tomhle oboru neomezený přístup ke skladům, ale pšššt ) . Ovšem ten prací prášek se jim bude určitě hodit.
Prosím tě, ještě malé OT - nedovezli vetamix, takže maso není. Měli tu být včera a nejsou Někde asi došlo k chybě v metrixu
brezen2008
Postel se určitě hodí, nikam se s tím netahej, pošlu ten náklaďák k tobě. Holt bude mít dvě zastávky, to přežije . Čekej na další instrukce. Majitel firmy co sponzoruje tu dopravu včera pařil, dneska se mu nemůžeme dovolat
gabifi
OK,až dorazí tak podám hlásání.
Cesmina
Na druhou stranu, ted budu zla, ale proc si mladi stavi ci opravuji baraky v neperspektivni povodnove oblasti, kde je skoro jiste, ze je povoden nekdy dostane a dost pravdepodobne, ze ne jednou.
Nevím jak rodina S., ale rodina L. tvrdí, že u nich nikdy voda nebyla. Že povodně byli, ale nešla voda do baráku. Teď to prý teklo nějak z pole a z lesa. Vodě a ohni holt neporučíš
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:17
- Nahlásit
OK beru teda jen ten prasek na prani a zbytek si zase pekne schovam. Pan ridic a stojan na psy si bere z domu pro pripad pracovni rukavice, ze by rozsiril svoje sluzby.
Psum beru nejake granule.
Behem pondelka ahoj.
Jo a jeste me napadlo - kdyby chtel nekdo pohlidat nejake ditko, aby nezaclanelo pri praci - tak to na Gulaku urco zvladnem, od ceho jsme ucitele. :=)))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:54
- Nahlásit
Biluška
Může vyrazit kdykoliv od úterka do pátku
ok,můžem se domluvit během víkendu aby se to všechno sestěhovalo.Vo nádobí sem asi mluvila já,ale upozornuju,že trvám na tom,aby se vodvezlo prostě fšecko,jináč pro mne akce ztrácí kouzlo bo se s tim nebudu srát nadvakrát Většinou ani nevim co tam v pytlích je,ale je mi fuk,komu se to bude hodit,at si každej veme co bude potřebovat,vyplavenej nevyplavenej.a třá příde eště druhá povodnová vlna,tak jakoby se to našlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:55
- Nahlásit
Cesmina
od ceho jsme ucitele. :=)))
Ježíši kriste, voba jo? Jestli budete jako jedna paní učitelnica co s náma kdysi dávno byla na Relaxe tak vás předhodím Samaře ve studni
Pan ridic a stojan na psy si bere z domu pro pripad pracovni rukavice, ze by rozsiril svoje sluzby.
To je mooooc dobře, když je neužije při povodních tak může natírat ten plot
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
,že trvám na tom,aby se vodvezlo prostě fšecko,jináč pro mne akce ztrácí kouzlo bo se s tim nebudu srát nadvakrát
Jistě, co se nebude hodit vyplaveným hodíme někam do armády spásy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:58
- Nahlásit
Biluška
Jistě, co se nebude hodit vyplaveným hodíme někam do armády spásy
ó díky,má paní a dyš ste tak dobře naladěná..můžu přihodit aji děcko jak řikala cesmina..? že bych si ho vyzvedla tak nějak až pudu do důchodu..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
brezen2008
Akce vypukne v úterý. Auto tam bude cca kolem desáté na první nakládce. Momentálně se řeší jestli do těch částí Prahy může vjet kamijoun, páč oni prej všude nesmí. Březen, písni mi, plís adresu. Na mail.
Jsou tu ňácí silní chlapi co pomůžou stěhovat ty věci?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
mohli bychom poslat starší vysavač, sušák na prádlo, staré, ale funkční rádio, jo a vyprané ale nevyžehlené látkové pleny (já na to nemám nervy ). Matrace bychom měli dvě, ale až po 25. červenci
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 13:04
- Nahlásit
Biluška
Hele nezesmesnuj srdce na dlani... a ucitele. My se taky, zatim, nenavazime do tech, co to dotahli na pochybne vychovatele a cvicitele psu. :=)))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 13:04
- Nahlásit
kachna_
óté..prej máš malý kachnátko uš!! tak ti tady rychle gratuluju páč nestíhám a doufám,že ho brzo vyvezeš na nějakou hromadnou vychajdu,s Májou a Haskynou budou silná trojka
Biluška
Akce vypukne v úterý. Auto tam bude cca kolem desáté
jo,to by snad i šlo..už budu doma z práce.Moooožná seženu jednoho Švarcíka na pomoc ,ale nevim esi zrovna neslouží,to mušim zistit,tagže bes záruky
Du ,budu večer,dyby něco tak třá volejte nebo tak..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 14:12
- Nahlásit
Cesmina
vychovatele a cvicitele psu. :
No do těch se ani navážet nemůžeš, páč takový tu nigde nejsou Ani pochybní, ani jiní
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 15:40
- Nahlásit
Biluška
mám tady elektrickej sporák,ale nemám jak ho naložit a určitě se so úterka nedostanu do Prahy k Renatě.Tak kdyby pro něj někdo zajel tak je k dispozici i nějakej prášek na prádlo by byl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 17:13
- Nahlásit
Alexa
Rodina L. elektrický nechce, nemají na něho ten jistič. Rodiny S. se zeptám, netuším jaký měli dřív.
Odkud jsi?
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 17:40
- Nahlásit
Biluška
Píšu ohledně té mikrovlnky, včera jsem psala i SMS, do Ostravy to mám 50 km a nemám auto, takže trochu z ruky,do N. Jičína asi 14 km, sehnat odvoz a dovést na místo by bylo snadnější, nebo potom na vyzvednutí u mě. Jinak už mě nic nenapadá, když tak se ozvěte.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 22:25
- Nahlásit
Biluška
už jdu psát adresu a tak
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2009 22:38
- Nahlásit