Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Mladý velký knírač hledá domov
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:27
- Nahlásit

Hyena
Je to naprd, protože to přesně těmlhe psům ztěžuje možnost umístění.

to je fakt páč dokonce i na takový společenský pochodování jako je Pochod Pro Psy Přes Pohoří kupíráci nesmějí. , protože se organizátoři bojí, že by tím mohli být obviněni z toho, že tak vlastně propagují kupírování

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:01
- Nahlásit

aren
sim tě,jak to vypadá ted? moooožná by se něco našlo,ale je to zatim ve stadiu vyptávání ,tak bych potřebovala vědět zda je to aktuální a zda už komunikujou a tak..sem ti psala emila,ale dám gto eště semka kdybys číhla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
Mi odpověděli na mejl skoro po týdnu. Jednu jedinou větičku - že Reno se nesnese s velkými psy, takže to nelze. Já jsem jim sice psala, že mám smečku psů a že chci vědět jestli se snese, ale ani slovem jsem se nezmínila o VELKÝCH psech Proč bych to taky dělala gdyž největší pes u nás je Lilátko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:59
- Nahlásit

Biluška
jak nesnese??todle by bylo jako mazlík,kdybys to vyšlo,bohužel jim prej psa přejelo auto bo co a eště je prej něco v jednání přímo na Slovači,ale fšecko bez záruky,jen ve fázi počáteční..vyptávací.
Jako voni mě bratia docela už se*ou,todle neni první zkušenost.Ondá sem sehnala majitele pro toho ubožáka jak mu přímo v útulku RTW ukous nohu a byl 4 dny bez ošetřeníTa ženská by byla pro něj dojela,zaplatila operaci a nevim co eště by si sama pořešila páč je doktor..mluvili s ní jak s obtížným hmyzem a prej že eště půjde na předváděcí akciu a podobný hemzy.Poslala mě do prdele s tim, at si ty čokly příště naložej,že todle v životě nezažila.Erin by mohla taky vyprávět vo čauákách

aren
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:36
- Nahlásit

Tak se přidám, baba nereaguje a nebere mi telefon. Miluju takový lidi Na Psíduši jsem se poptala, jestli to ještě platí, jestli je paní Ďurišová ještě naživu nebo co a jedinou odpovědí (od někoho jiného) mi bylo že jestli mám ty zájemce z Česka dostatečně prověřený
Poslala bych je kamsi, kdyby šlo o ně, jenže ono jde o toho chudáka psa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:45
- Nahlásit

aren
hm,takže to běží furt ve stejnejch kolejíchPsa je mi taky líto,ale s takovejma pakovikuńama jednat nemíním,je to ztráta času a psa stejně nevydaj jako tuhle a předtim a tak různě Pošlu tenhle link tomu co se mi ozval a tim končim
Kdyby se dověděla nějaký relevantní info,písni mi maila,ale tohle nemá smysl.

Atika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 09:34
- Nahlásit

Ahoj pro všechny, jen sem hodím link . Vypadá to, že Reno už bydlí, tak snad mu to vyjde
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=4 163&start=70

Matejka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 08:36
- Nahlásit

Atika
Tak to je super

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání