Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Mladý velký knírač hledá domov
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:41
- Nahlásit

http://www.psysos.sk/index.php?ktory=Reno-%20psik, %20ktory%20nesplnil%20ocakavania&praca=clanky

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 20:55
- Nahlásit

Humus

aren
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:15
- Nahlásit

Biluška
Přesně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:38
- Nahlásit

aren
Panebože to mi nedělej toto! Velký knírač je můj sen!

aren
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:46
- Nahlásit

pawLINka
Proto jsem to sem dala. Vím, že tady takoví lidé jsou. Tak jsem chtěla bobiškovi aspoň takto pomoct.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 22:07
- Nahlásit

aren
Mít možnost, tak pro něj zítra jedu... ALE... Nejde to

Přeju mu, aby našel takové majitele, jaké si zaslouží. A těmto by měl při odchodu pořádně natrhnout prdel!

impact
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:36
- Nahlásit

Ježíííš, paw... Čekám tady na tebe a ty řekneš ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:50
- Nahlásit

aren

mi ne*er takhle po ránu
Poslala sem to Zdeně,nedávno jedna její pacoška sháněla velkýho kníra i z útulku(tam ale nejsou skoro vůbec),byla na prach bo jí umřel ten její.Vůbec netušim v jaký je to fázi,třá už něco má,ale zkusila jsem to,dám vědět.

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:37
- Nahlásit

tohle mi nedávejte číst, mám zamlžený brejle a ty lidi jsou humus. chudinka malej velkej- my lidi jsme hnusná chamraď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 11:52
- Nahlásit

Hodila jsem to dál, kdyby se mi zadařilo, ozvu se.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:04
- Nahlásit

Poslala jsem ho na knirace v nouzi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:15
- Nahlásit

aren
tak z toho bohužel nic nebude,dotyčná už má novýho pséka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 12:32
- Nahlásit

ať se o něm ví.

Matejka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 13:00
- Nahlásit

Chjo, vždycky když někdo přidá do tohohle tématu vzkaz, tak doufám, že už má fousáč nový páníčky. Mám doma teď půlroční velkou a nechápu, jak s nim takhle mohl někdo zacházet

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2009 18:24 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

On bude bohužel trochu problém i v tom, že mu ti velmi inteligentí majitelé nechali ustříhnout uši. Tudíž je pro lidičky, kteří by uvažovali o parťákovi na nějaké veřejné aktivity a to nejen cvičební , ale i coursing, dogtrekking nevhodný, protože ho s ustřižnýma ušima nikam nepustí.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 08:20
- Nahlásit

Hyena

kdyz mu k lave prilepi psi boticky, tak nikdo nic nepozna.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 09:40
- Nahlásit

Mám ho doma povolenýho (přesněji řečeno, Mášenek se úpa zcvoknul a chce tam jet hned, včil, okamžitě). Ale nemám pocit, že je to extra dobrý nápad Jednak Arman nemá rád psy co jsou větší než on (rve se s nima jak kůň) a za druhé to bude desátý pes doma Tak včil babo raď
A ty uši budou taky problém, páč ho fakt na žádnou akci nepustí, tak to aby chudák seděl pořád doma když budem agilitit,coursingovat, plavat a výstavně voříškovat?? Leda bysme fakt lepili k hlavě ty botičky

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 09:45
- Nahlásit

Biluška
Tak ho odtud aspoň odvezte a zkuste nabídnout někomu míň akčnímu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit

jablunka
Přemýšlím nad tím. Ale zase když ho přivezu k nám tak než někoho najdem bude si pes zvykat tady. Bude to pro něho další stres. Tam mu snad nic život ohrožujícího nehrozí a když půjde hned k novému majiteli tak to bude míň stresující . Včera jsem to poslala fůře kníračářů, asi počkám jestli se někdo nechytne. Když bude nejhůř tak teda podlehnu Mášenkovi. Jenže pak to zase bude boj až bude čas poslat kníra dál. Mám to v živé paměti s tibeťačkou Rozárkou, jak dělal doma scény, že jednoho prťavýho tibeťáka už přece uživíme

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 10:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Ale zase když ho přivezu k nám tak než někoho najdem bude si pes zvykat tady. Bude to pro něho další stres.
Hele,myslím,že kníři jsou přispůsobiví a než ho nechat v těch sračkách u někoho kdo ho nejspíš i bije,tak bude lepší ho odvézt.
Jenže pak to zase bude boj až bude čas poslat kníra dál. Mám to v živé paměti s tibeťačkou Rozárkou, jak dělal doma scény, že jednoho prťavýho tibeťáka už přece uživíme
To znám,taky mám takovýho nepejskaře doma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 11:34
- Nahlásit

Biluška
než někoho najdem bude si pes zvykat tady. Bude to pro něho další stres.
tož asi jo,ale tam zas hrozí ,že ho ty kreténi uejraj nebo jinak zahlušej mezitim dyš je k ničemuKrom toho se s nim nikdo tuty nebaví ani si ho nevšímá a celkově na něj serou,tak snad je všecko lepší než todle

aren
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 12:12
- Nahlásit

Biluška
Mám ho doma povolenýho...
Šiš to by bylo bezva
A ty uši budou taky problém...
Ani když se prohlásí za voříška?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 12:16
- Nahlásit

aren
to je úpa fuck, má ufiklý uši,takže slavní "ochránci" zvířat jej vyčlení ze "slušné společnosti" Kdyby se ty paka radši starali o skutečné týrání! ale to je holt pohodlný tohle a ještě vypadají jako ti co mají rádi zvířatkaKreténi to sou pošahaný!

impact
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit

Mě se vo ňom zdálo...

Že to byl mladý malý knírač. Že jste ho někdo dovezl pawLINce a ona ho nechtěla, ptž byl nakonec střední.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 12:50
- Nahlásit

impact
Že to byl mladý malý knírač. Že jste ho někdo dovezl pawLINce a ona ho nechtěla, ptž byl nakonec střední.
Trupko!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit

aren
To je putna, ani vořeši nesmí být kupírovaní
Nejhorší je, že takovýho psa nesmíš nikam vzít ani jako "diváka" a my jsme pomalu každý víkend na akci, takže by chudák pořád seděl sám doma. Ale mám pár pejskařských známých v Polsku a tam jsou kupíráci dovolení, tak ho zkusím upíchnout tam.

Už jsem psala na to Slovensko, čekám na odpověď.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit

Biluška
prosímtě jako diváka kupíráka můžeš kamkoliv kromě výstavních areálů, Kirunu s sebou tahám všude,
neříkej mi, že vymetáte mezinárodky,
a proboha většina sportovních akcí má parkoviště mimo vlastní areál, tak není problém si psa vyvenčit venku a nebrat ho dovnitř,
a Poláci kupírujou, tak s ním budete jezdit igeliti ven, no.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit

Biluška
krom toho, jak na to koukám, na foto, nestříhej ho na knírače, uprav ho tak, aby ty uši zanikly v chlupech, aby nebylo na první pohled vidět, že je kupírák, nechej hlavu chlupatou a ober jen uši, aby zanikly v chlupech,
nikdo si toho nevšimne, to je známá věc, když s ním přímo nenastoupíš, pak úřaduje závist.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2009 13:37
- Nahlásit

Sali
prosímtě jako diváka kupíráka můžeš kamkoliv kromě výstavních areálů, Kirunu s sebou tahám všude,
neříkej mi, že vymetáte mezinárodky,

No tak u agi se to teda docela hlídá Už jsem několikrát měla problémy s Pumou - ta kupírovaná není, ale vypadá to, že je. Už jsem to několikrát vysvětlovala

Ale je fakt, že kdyby se nechal zarůst na vořecha tak se to třá tak moc nepozná . Eventuelně by se mu ještě mohly uši zalepit, aby spadly dolů. U šeltic se to dělá naprosto běžně, páč se jim uši většinou samy nesklopí. Když dám té hmoty víc tak spadnou úplně, zbytek zaroste chlupama a bude z něho hezký kříženeček kníračka .
Čekám na odpověď z toho Slovenska.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:18
- Nahlásit

Sali
neříkej mi, že vymetáte mezinárodky

No tak třebas dogtrekingový akce mají v propozicích jasně a výslovně napsáni, že kupírovaný pes nemá přístup ani na základní tábořiště. Coursing má obdobnou doušku, že takový pes nesmí nikam do prostor, kde se závod koná. Je to naprd, protože to přesně těmlhe psům ztěžuje možnost umístění.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání