| Autor |
Zpráva |
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 21:57
- Nahlásit
tento kontakt by měl být správný: Kontaktní osoba: Ing. Zdeněk Fišer, 725 072 580, 481 366 818
http://www.facebook.com/#!/pages/Ps%C3%AD-%C3%BAtu lek-Turnov/186264264718455 ta Domča je tam nějaká nová, ale já tam řeším aktualizace s Adélou Špínovou..
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 22:02
- Nahlásit
naopak, na webu (pochopitelně vinou posílání aktualizací panem vedoucím) byla často neaktualizovaná nabídka - někteří psi tam nebyli, jiní byli už dávno v domově...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 22:05
- Nahlásit
Hanca
Vis, ale tohle je zcela k prdu, kdyz nefunga web utulku. A kdyz se clovek chce dovolat, tlf zvoniii, a zvonii. Ja si overuju veci, co davam na web, tak dokud mi to nepotvrdi pan velkomozny ridici z utulku, tak ho pridavat nebudu - a ver, ze me to prdi nejvice, nebot me milovane plemeno, i dle fotky erdel. Protoze co bych tam psala? Erdel, mozna, nalezen? kdy? cipovan? FB nevedu, a vest nebudu, ne kazdy je povinen se toho zucastnit. A pokud majitel nebo provozovatel utulku nevyviji snahu vytvorit novy web, je to smutny.
Tim nerikam, ze se o toho psicka zajimat nebudu, jiz sem napsala mail a zitra budu opakovat marne telefonaty.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
no ale za to já nemůžu, že pan vedoucí skončil spolupráci s Danou... já ty pejsky inzeruji, díky holkám, a dávám jim tak aspoň šanci najít původní či nový domov... a sdílíme je aspoň po facebooku.. tam už naštěstí "chodí" plno lidí, co chtějí pomáhat pejskům v nouzi, v útulkách.. Myslím, že se určitě každý nedívá na každý útulek na web, takhle se jim ta nabídka "naservíruje" na zeď, pokud jsou registrování na té a té stránce a mají snadnější výběr. (Nebo třeba psa poznají, komu patří)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
Hanca
Copak rikam, ze za neco muzes? Si hodna za inzerci a pokud budou ty holky vencici schopny podat vice info o pesanovi s tim, ze o tom vedouci utulku vi, tak proc ne. Ale takhle tam zase prdnu fotku a popis v par slovech, web nefungujici, na tlf se nedovolas, pricemz se nevi kdy pes prisel, kde byl odchycen a blabla. Snad me chapes.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 23:53
- Nahlásit
chápu.. to mi taky chybí.. neb nevím, jestli může hned do inzerce nebo se mu hledá páníček.. zkusím to s nima nějak domluvit...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 18:03
- Nahlásit
rozluštíš to Fifi, je to tetování ve slabině toho foxteriera z útulku Velkém Meziříčí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 18:22
- Nahlásit
Hanca
No to nerozlustim ani nahodou... Takze tetovacku nakonec ma? Kdyz jsem mluvila s pani, z utulku, tak rikala, ze neni tetovanej ani cip... Tak ho nakonec okudlali? A nevim, mozna zkusit plemenku, at ten, kdo fotil, zkusi odhadnout aspon nejaky cisla - z fotky je fakt prd poznat.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 19:13
- Nahlásit
já vím... no v tom útulku to prý není nic moc světový ohledně kontroly čipu a tetování.. to jen díky dobrovolnicím se podařilo to tetování najít... ale plemenku zkusí kontaktovat po neděli... to jo..
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 21:46
- Nahlásit
Fifi, ten foxík z Velkého Meziřící (s tím tetováním) se vrátil ke svým původním majitelům
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
Hanca
dik. A snad ho nenechaj uz takhle zarust, chudaka.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 00:26
- Nahlásit
Fifi
Robin v útulku v Kralupech, brzy bude na stránkách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 09:32
- Nahlásit
Pekne dekuju. Pridan.
|
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 18:56
- Nahlásit
Fifi
nojo , tak snad tam nebude dlouho... Vypadá, jak oholená Žofka... OT: dneska jsem se nevykopala na poštu, zítra...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 19:36
- Nahlásit
dyk v poho, hlavne, jestli to na vasi neexistujici ulici doslo
|
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 21:07 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
tady právě vůbec žádná ulice není
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:01
- Nahlásit
Uf, ještě, že skoti v útulku nejsou, to bych měla okamžitě plnej barák. Nevím, jak to zvládaj majitelé foxů, irů a velšů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:12
- Nahlásit
stetisek123
Nevím, jak to zvládaj majitelé foxů, irů a velšů
Vzhledem k poctu techto vemen v utulkach, asi celkem v klidu. Ircanu moc neni, horsi pruser jsou ty velsici, foxove, westici, jorkove... Mne neni dobre po dusi pri kazdy aktualizaci.
že skoti v útulku nejsou, to bych měla okamžitě plnej barák
Bud rada. A nechces ke skotum hodit back and white kombinaci?? Zrovna ted je jedna westicka Žofka k mání ve Skřivanech.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:30
- Nahlásit
Fifi
Podle mě je west a skot nejen black and white, ale i nebe a dudy. Skoti jsou méně hysteričtí a to mi vyhovuje. Přiznávám, že westa vůbec nemusím, to spíš toho ira (u nás v útulku se občas objevěj)
Jinak yorkové od nás rychle mizej...a navíc (omlouvám se všem jejich hrdým majitelům), pro mě to ani není pes
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:35
- Nahlásit
stetisek123
no nic, tak zkusit sem to musela, vid
A jestli se nekde u vas vyskytne v utulku ircan, tak mi sem hod echo, ja dost nestiham projizdet utulky vsechny.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 18:58
- Nahlásit
Fifi
ok jak bude teriér v nouzi dám vědít
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 19:57 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
FATIM
silky teriér, stáří 6 let
Fatim, pes poměrně vzácného plemene silky teriér, je čistokrevný, tetovaný, jeho oficielně registrovaná majitelka jej však údajně prodala a o pejska již nemá zájem. Fatim se bude hodit k lidem, kteří by chtěli pejska mírného, přítulného, lehce ovladatelného, jako společníka do bytu. Fatim není náročný na vycházky, nejšťastnější bude ve společnosti svého pána.
Útulek Dobranov u ČL,
http://www.utulek-dobranov.estranky.cz/clanky/psi- k-adopci.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2011 20:11
- Nahlásit
stetisek123
Diky, pridan.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:58
- Nahlásit
Fifi
kopčim z fejsu
Daruji 6-ti letou fenku jagteriéra Danny. Pravidelně očkovaná, odčervená, s PP.V...elmi hodná, poslušná, zvyklá na lidi, má ráda děti.Pouze do rodiny kde neni jiná fena.Zvyklá na pobyt venku, ale i v domě je ráda.
Vhodná jako mazlíček pro starší lidi, ráda se mazlí, nebo jako kamarádka k bývalému myslivci.Ne na myslivost.
Více info na emailu: jirina.zapotocna@seznam.czl. Nezávazná návštěva je samozřejmostí
foto zde,ale nevim esi se tobě objeví,prostě normál jagterik )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
Hele, v mailu od ty dotycny nic nemam, tak at si uspesne daruje..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:26
- Nahlásit
Fifi
brý den,tadyk
evidenční číslo: 1723/2011
plemeno: erdelteriér
popis: fena, 12.3.2001
srst: standard, ostříhaná
velikost: standard
nalezen: 23.08.2011, 11:20
P-9, Slavětínská, Klánovice.
charakteristika: Nalezena bez obojku, čipovaná, hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242 begin_of_the_skype_highlighting 233 554
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
davidkova renata
Cipovana, tak ta bude brzo domki.. Pokud ne, tak zitra pridam, diky.
A edit, volala sem nasi PCH, zkusi dle narozeni zjistit vice a brnkne do utulku ci chovateli.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:42
- Nahlásit
Jo, ten silky z Dobranova už je pryč
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2011 20:46
- Nahlásit
stetisek123
kuji, s tema, co nasli domov, si udelam pak radustku velikou hromadnou, nez zase budu pridavat dalsi.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 18:43
- Nahlásit
Útulek Dobranov, máme jorka:
|