Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracené štěně australského honáckého psa
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:19 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Tohle jsem teď našla na ACD foru. Pokud by se mi podařilo získat fotku, tak jí sem vložím. Zatím vím, že je modrý s větším černým flekem na pravém oku. Jmenuje se Ike Graham Z Lodice.

Dobrý den,
prosíme Vás o pomoc. V neděli 15.března 09 se ztratilo štěně australského honáckého psa s průkazem původu - Štěně je modré barvy s černým flíčkem na oku. Bližší na zlodice.blog.cz. Poslední zprávy o něm jsou z Liběchovského lesa u Mělníka, kde utekl nezodpovědnému novému majiteli. Jakékoliv zprávy o něm prosím sdělte chovateli Petru Broukalovi na tel: 721139358 nebo na tel: 728017628. Tetovacím číslo na uchu 595. Děkuji, Diana Šlechtová

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:21
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:27
- Nahlásit

brut
ježiš dyk je úpa malinkej!!!!!!!!!!,no to je děs.. co si kde počne

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:30
- Nahlásit

brut
OMG!!!!
Jak může takový pidi štěně někomu utíct!!! Co to bylo s prominutím za debila!!!!! Jako na todle nemám slov!!! Vždyť v noci umrzne bo minimálně mooooc prochladne!!!!!

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:31
- Nahlásit

Tohle sice určitě není on, ale kdyby ho někdo hledal... http://www.utulekpropsy.cz/gallery.php?id=342

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:35
- Nahlásit

kokrvnouzi
Australáků přeci není tolik, že nikomu nechybí?

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:40
- Nahlásit

Weroniica
No divila by ses kolik jsem před asi 2 roky našla odchovaných bezpapíráků... Tenkrát jsme měli na útulku jednoho bez tetování a sama jsem se divila, kolik inzerátů na ně bylo bez pp.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
vůbec nemám potuchu....

kokrvnouzi
nevíš, jestli nemá v uchu tetování nebo čip? Ono je dost možný, že pes je starší, u nich se věk blbě poznává

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 19:56
- Nahlásit

Weroniica
Australáků přeci není tolik, že nikomu nechybí?
bohužel je pár lidí, kteří množí bezpapíráky a taky pár nezodpovědných majitelů

Jak může takový pidi štěně někomu utíct!!! Co to bylo s prominutím za debila!!!!!
taky nechápu

kokrvnouzi
No divila by ses kolik jsem před asi 2 roky našla odchovaných bezpapíráků...
mooooc

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:04
- Nahlásit

Weroniica
brut
A je to štěně opravdu tak malinkatý???Ono může bejt třá 10 měsíční,to už je jiný zdrhání.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:06
- Nahlásit

jablunka
tak podle zápisu by mělo být narozený v září, tak snad je to ono.....

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:09
- Nahlásit

brut
Hm,tak pů roku........tak to už má šanci,že jen někde lítá,u takhle malinkatýho by to bylo horší.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:15
- Nahlásit

jablunka
bohužel jsou schopní urazit poměrně dlouhou vzdálenost a i se postarají o žrádlo

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:17
- Nahlásit

brut
bohužel jsou schopní urazit poměrně dlouhou vzdálenost a i se postarají o žrádlo
To je mi jasný,mám načteno.Ale pořád je tu šance,že se najde v pohodě.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:21
- Nahlásit

jablunka
To je mi jasný,mám načteno
to je mi naprosto jasný

Ale pořád je tu šance,že se najde v pohodě.
já vím, ale je ještě malej....a blbej

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:24
- Nahlásit

brut
já vím, ale je ještě malej....a blbej
Tím spíš si myslím,že třá mohl něgdo zbalit a má ho doma.Uvidíme,možná bude mít štěstí.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:35
- Nahlásit

kokrvnouzibrut
Chjo, snad se najde tohle mě může nasráti. Beru, že pes uteče rychle třá za srnkou... Ale nezodpovědnost i když to může být nadnesené, mohlo jít i o tu zvěř, však půl roční zvíře už může snadno přijít na to jak lovit. Nvm, ale první pohled na tu fotku mě dóóóst nasráti, pač je tam maluškej u půl ročního už to trocha chápu.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:37
- Nahlásit

jablunka
Já se právě orientovala podle tej fotky,... Uff tak aspoň tak, ale i tak má to malušký hlídat!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:00
- Nahlásit

Weroniica
já taky předpokládala, že jde o takhle malého prcka.... takže jsem musela dohledat datum narození ...... ovšem nic to nemění na skutečnosti, že půlroční pejsa je ještě prcek. Nevím, jak je schopen se o sebe postarat, ale spíš předpokládám, že ho někdo našel a nechal si ho, aniž by věděl, že jde o honáka.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:05
- Nahlásit

brut
Myslím, že v to můžeme jen doufat Snad!!!

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:07
- Nahlásit

brut
o tomhle nevím nic, objevila jsem ho náhodou při pátrání po kokrech. Obávám se, že pokud množitelé budou množit dál, nebude brzy australák zase taková rarita v útullu, bohužel.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 22:14
- Nahlásit

Weroniica
projela jsem útulky v dosahu ..... nic, hodila jsem zprávu všude možně, víc bohužel dělat nemůžu....

kokrvnouzi
aha, zkusím tam zavolat a zjistit, jestli přeci jen tetování nemá .... ten můj pitomec ho téměř nemá vidět a to mu budou čtyři ( spíš nemá, než má...člověk musí vědět, co přesně a kde má hledat), mladý je rok a půl a tetování mizí kalupem taky

Obávám se, že pokud množitelé budou množit dál, nebude brzy australák zase taková rarita v útullu, bohužel.
toho se bojím taky a navíc i spousta papíráků jde k lidem, kteří na ně nestačí a pak je dávají do "dobrých rukou" ....

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 23:54
- Nahlásit

brut
tetování je prima věc, protože jde vidět i bez čtečky, ale bohužel ne vždy je k něčemu, v tomhle mají čipy plus. Problém australáků je, že jsou zajímaví a atraktivní, bohužel nejsou psem pro každého, což si mnoho lidí neuvědomuje.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:46
- Nahlásit

kokrvnouzi
etování je prima věc, protože jde vidět i bez čtečky, ale bohužel ne vždy je k něčemu, v tomhle mají čipy plus.
jo, jenže musí mít útulek správnou čtečku

Problém australáků je, že jsou zajímaví a atraktivní, bohužel nejsou psem pro každého, což si mnoho lidí neuvědomuje.
bohužel máš pravdu .....

Zatím nic nového....štěně je stále nezvěstné

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 09:28
- Nahlásit

brut
Chjo, už aby se prcek našel a majitel co? sedí doma a usmívá se? Pač to co je tu nahoře je od chovatele ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:51
- Nahlásit

Weroniica
no majitel asi čeká jestli ho někdo najde a pokud ne koupí si k tý nový zahradě něco jinýho třeba..

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:15
- Nahlásit

sarax
Kupte mu někdo takovýho toho keramickýho bo plastovýho trpajzlíka.... Zaplatím mu ho klíďo!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:54
- Nahlásit

Zatím nic nového, tak alespoň posouvám ....

Weroniica
sarax
o majiteli nevím vůbec nic , ale doufám, že hledá taktéž ....chovatel má stránky, tak logicky na nich ztráta štěněte je, majitel je zřejmě nemá neb nemůžu žádné najít

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:35
- Nahlásit

brut
Myslíš, že má cenu psát chovateli, ať napíše majiteli, aby rozvěsil v okolí letáky? Venčili jsme dva km od Liběchova v Želízech a letáky jsme žádné neviděli, ale právě těží dřevo, takže se tam pohybuje spousta lesníků.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

kachna_
o těch letácích jsem mu už dávala vědět přes poradkyni chovu.... jen nevím, jestli mu to vyřídila. Jestli se v okolí těží dřevo, tak je prcek kdo ví kde.... takhle se maličký asi vylekal.

Zkusím se s chovatelem ještě spojit přímo ....díky moc za upozornění

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání