| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 12:04
- Nahlásit
Hop s nima vys.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 19:13
- Nahlásit
Artur i Maggie jiz maji nove domovy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 19:25
- Nahlásit
Fifi
Artur i Maggie jiz maji nove domovy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 22:13
- Nahlásit
Fifi
sem jenom jednou poposunula, ale
Artur i Maggie jiz maji nove domovy
mám radost!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 18:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus lidi,nemaj buldočci nějaký stránky v nouzi? Psala mi kámoška,že její pacientce ve středu přejelo auto buldočka,sice zatim akutně psa nechtěj,ale stejská se jim,tak jsem myslela,že bysme kuli železo dokud je žhavý Jestli o něčem víte,já to mileráda přepošlu,třá to vyjde
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.boxeri.estranky.cz/
Sou tam fšici placatý.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
Nebi nožná shi-tzu v nouzi, rubrika jiní psi
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:32
- Nahlásit
Babu - francouzská buldočka je v OS Toulavé tlapky zpátky
1)Novému majiteli porodila 1 štěně, které umřelo
a za 2)nebyl na ni čas, achjo
Babulka tedy cestuje z jednoho místa do druhého a neví, proč s ní takhle lidi zacházejí, proto nechce být sama a štěká, u kolegyně Petry byla ve společnosti pejsků a byla v pohodě, neštěkala.
Tyto změny ji určite nedělají moc dobře. Přáli bychom si pro ni hodného páníka, který pro ni bude konečnou jistotou a nenechá ji,když ho zrovna nejvíc potřebuje (po porodu bez štěněte), na holičkách
Babu půjde v nejbližší době na kastraci
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:27
- Nahlásit
Meryjuli
Prosím, kde konkrétně je umístěna?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:28
- Nahlásit
Meryjuli
můžeš napsat nějaké další podrobnosti o babu - kolik jí asi tak je, jak se snáší se psy a fenami, kde je teď....dík
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:51
- Nahlásit
Je nyní u Loun, můžeme ji přivézt do Prahy, ale pokud se nikdo nenajde, pojede, co nejdříve ke kolegyni Petře z bully.cz k Velké Bíteši, kde byla spokojená.
Jinak informace o ní jsou hned na začátku tohoto tématu, je jí kolem 5 let, s pejsky v pohodě, s jednou fenkou - anglického buldoka Sally v jedné domácnosti teď měla potíže,ale podle mě to bylo dané tím porodem a chránila si před ní svůj, i když pak neexistující vrh..U Petry před tím se všemi v pohodě...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:12
- Nahlásit
Meryjuli
takže má klidný domov zajištěný a případné místo ve smečce můžeme šetřit pro jiného potřebného......dík za info
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:07
- Nahlásit
Jedná se pouze zase o depozitum, to není stálý domov,ale dočasný. Petra z bully ji měla než šla do nového domova.
Stále pro ni hledáme nový a TRVALÝ domov!!!!!!!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:39
- Nahlásit
Meryjuli
tak jo - zeptám se doma.....a co s tou kastrací - jde na ni u vás nebo až u nás....původní podmínka, že ji musí nechat kastrovat nový majitel evidentně nebyla dodržena....
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:01
- Nahlásit
Ne, kastrace dosud nebyla provedena.
Kdo ji provede, se můžeme domluvit. Financí moc neoplýváme,ale snad by nám někdo na její kastraci přispěl.
Především mi jde o to, aby Babu zase nependlovala mezi rádoby domovy. Takže pokud bychom kastraci provedli my, tak bych upřednostnila, ať ji nový majitel pozná už před operací a ona si "očmuchá" jeho domácnost a ihned po operaci by šla na rekonvalescenci k němu a zůstala už napořád!!!!
moll
Vy máte doma buldočky??
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:50
- Nahlásit
Meryjuli
nemáme - ale mamžel měl nalezenou fr buldočku - dožila se mu 12 let a pak pejska - takže zkušenosti s tímto plemenem má.....máme ale sehranou smečku pesů, do které by mohla být vřazena. péče je zaručena, zacházení také.
jsme v černé hoře u blanska
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 14:58
- Nahlásit
no, super, to by bylo fantastické, poraďte se doma a dejte vědět
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 15:02
- Nahlásit
moll
OT: ty mas doma smecku buldocku?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 20:45
- Nahlásit
Na začátek informace - nemáme smečku buldočků a já nejsem MOLL, ale její manžel.Máme smečku psů a někdy mám pocit ,že nebydlí psi u nás,ale my u psů.máme jich 6 kousků různých ras,někdy těžko definovatelných a hlavně různých povahových vlastností.Všichni jsou tak trochu nad kolena výšky a schází nám mazlík na klín.Nejstarší pejsánek je 14 letý fila z útulku a bydlí u nás už 9 let.Kdysi neovladatelný -dnes mazlík se svými 60 kily se na klín prostě nevejde.Nejmladší je také filák - pravý brazilec včetně krevní linie. Přesto se všichni velice dobře snáší a berou do své smečky i psy návštěv.Nehrozí tedy nepřijetí dalšího pejska do smečky.Choval jsem buldočky (nikoli na chov - nemohl bych se rozloučit se štěňátkem a strachovat jak mu bude u nových majitelů) a miluji ty tvory "s obličejem" a nakonec i moje žena mě přesvědčuje o pomoci pejskům.Tak tedy je tady volné místo pro dalšího mazlíka s vlhkým čumákem. Filip........
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2009 19:59
- Nahlásit
moll
také tedy pro manžela Filipa a Vaši velkou smečku
Chápu tedy dobře, že je u Vás trvalé místečko pro Babunku?
Byla bych za ni moc ráda, zažila si teď v poslední době toho moc a chybí ji ta jistota opravdového domova.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 07:05
- Nahlásit
Meryjuli
dobré po ránu do nového týdne...brouzdali jsme přes víkend po netu a našli toto:
http://www.francouzsky-buldocek.cz/forum/viewtopic .php?id=245
někdo si tam chce babu vzít a z toulavých tlapek píšou, že "není problém ji umístit, ale že potřebují mít jistotu kam jde" a zatím se těm zájemcům neozvali. tak nevím, jak to vlastně je.zdá se mi, že se pro babu shání nový majitel po více kolejích a bylo by potřeba udělat pořádek na výhybkách. místo ve smečce máme, ale pokud by byla babu s jedním pesanem stejné velikosti, bylo bvy to pro ni asi lepší. nicméně jako záloha jsme pořád. těším se na další info
moll a smečka
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:50
- Nahlásit
Paní totiž psala ještě nám na mail.
Dneska se s ní, s jejím frbulem a Babu setkám, tak uvidíme.
Doufám, ať to spíš jejich Collinek zvládne, bojím se, že to nepřenese, ale nchci lámat hůl, dokud se nepoznáme.
Dám vědět na tuto diskuzi,jak to dopadlo.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 09:54
- Nahlásit
Meryjuli
nevidím důvod, proč by sepes neměl skamarádit s fenkou....držím palce a dej vědět výsledek
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:36
- Nahlásit
Také by to tak mělo být,ale přečtěte si právě ty příspěvky a z mailů vyplývá
Dám vědět, díky za podporu..
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 12:06
- Nahlásit
nové zprávičky o Babu si přečtěte na diskuzi Frbulků:
http://www.francouzsky-buldocek.cz/forum/viewtopic .php?id=245
S Collinkem máme naplánované další setkání, tak držte pěsti.
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:00
- Nahlásit
Její umístění ke Collinovi nedopadlo. Collin měl stres z nového člena a tím pádem i panička. Hledám pro to pro ni urgentně znova místečko, Babu je lepidlo, které se od Vás neodlepí. Je pravda,že s tím souvisí i její majetnické sklony, hlavně v posteli, kterou si hlídá před případnými vetřelci,ale nakonec tam stejnak spíme všichni Ale to je dané tou nejistotou, že bych ji mohla opustit, proto by bylo ideální pro ni najít co nejrychleji domov.
Posílám nové info o Babu z diskuze na Franc.buldočcích.
Dobrý večer všem, kteří čekáte na zprávy. Ráno začalo nečekaně dobře, večer to skončilo fiaskem. Začali jsme společnou procházkou, kdy Collin absolvoval více než hodinu ve smečce 4 psů, byl pochválen že se zlepšil.Překvapil i mě. Procházka ok. Cesta domů ok, Babu na předním sedadle, my s Collinem vzadu. Oba spinkali.Vypustili jsme je na zahradě, tam už byl Collin ostražitější, ale stále dobré, nevyhledával ji, ale ani nenapadal. Naděje zhasla během prvních pár minut doma, terorizoval ji za vše, stačilo, že si očuchávala mou tašku na podlaze,vázu apod.Pak zčal vyjíždět i když prošla kolem .Nebylo to tedy vůbec pěkné. Bohužel jsme to doma nezvládli zejména my lidé...možná by to zkušený psoznalec zvládnul, nevím.Nedokážeme zajistit, aby ani jeden, ani druhý nebyli stresovaní. Mohu však naprosto bezpečně říct, že Babu má úžasnou povahu.Jako i posledně, ani jednou nedala příčinu, spíše se "uklízí" a vyhýbá se mu.K nám se chovala na 100% bezvadně, nalepila se na dceru, okamžitě si k ní hupsla v pokojíčku na gauč,zůstávala tam většinu doby,spala pak klidně a ven ke Collinovi se jí nechtělo.Dveře jsme nechali otevřené. Pokud potřebovala,narychlo proběhla chodbou k misce ale šup hned zpátky ( miluje jídlo ). Nejprve však vyhlédla ven,aby zjistila kde je agresor. Když dcera seděla v pokojíčku u stolu, ležela jí klidně u nohou. Chce člověka strašně moc.Mazlila se se všemi domácími a pokud ji Collin napadnul, nebo to hrozilo, utíkala se schovat za nás,jak nám moc věřila.Odpoledne se už vyvalovala na zádech a nastavovala bříško k pohlazení.Na procházce si nás hlídala. V autě mi olizovala slzy,myslím že tohle budu trávit dost těžko. Agrese ani náznak.Štěkala na našich boxerku, stavili jsme se u nich na chvilku, ale to nebyla skutečná agrese, udělala takový ten srandovní buldočkový postoj a oštěkala ji. Má strašně oddaný pohled, to si neumíte přestavit.A smutný. Večer jsem se vrátila bez ní, Collin stál u okna a řásl se jako osika.Uklidnil se, až když zjitil, že jsme sami. Je mi skutečně moc líto, že nemám lepší zprávu.....Dobrou noc, N&C
|
Meryjuli
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 10:50
- Nahlásit
Jupíííííí, Babu odjela včera do nového domova, který bude sdílet s "vousatým" kamarádem Fíkem - velkým kníračem.
S novou paničkou a Fíkem si padly do oka a už se spolu prohánějí po zahradě. Držím Babu moc pěsti, ať ji to konečně vyjde
|