| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 20:56
- Nahlásit
Fenka Babu ( 5 let) hledá nový domov. Je v depozitu Toulavych Tlapek u Brna.
Kopiruju text ze stranek www.utulek-kocky.cz
Babu je roztomilá fenečka francouzského buldočka, hodná, milá, bezproblémová. Byla zachráněna z velkochovu na Slovensku, kde žila ve velmi špatných podmínkách odsouzená k doživotním porodům štěnat bez lásky a péče jen za účelem výdělku. Toto vděčné stvoření si nic takového nezasloužilo. Je to krásná holčička, která potřebuje lásku a péči. Venčit se chce jenom na dlažbě a vyžaduje minimálně půlhodinové vycházky, jinak udělá loužičku doma. Zřejmě má ještě trauma ze svého rodiště. Byla nemocná, proto dostávala antibiotika, také vyhublá a špinavá. Nyní zcela v pořádku. Chce být rodinným miláčkem a věříme, že může někomu dělat velkou radost. Fenku nabízíme pouze hodným lidem do výborných podmínek, nikoli k chovu ani k jiným účelům. Nový majitel nesmí Babu nechat nakrýt, popř. musí zajistit kastraci. Musí zajistit kvalitní krmení a péči dle našich pokynů. Rádi budeme fenečku u nových majitelů navštěvovat a budeme s ní rádi i nadále v kontaktu. Chceme, aby se měla opravdu dobře a nestrádala. Pokud má někdo o Babu zájem a je připraven se o ní starat jak Babu potřebuje, zodpovědně přistupovat k péči o pejska, at se nám ozve na email.
Kontakt:
toulave.tlapky@email.cz
www.bully.cz
Dalsi fotky na
http://tlapky.rajce.idnes.cz/Babu/#
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 20:59
- Nahlásit
Jeste bych chtela poprosit o radu. Maji Francousti buldocci svoje stranky " v nouzi" ?
diky
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
http://www.boxeri.estranky.cz/stranka/Buldoci-a-bu ldocci
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:34
- Nahlásit
ati
dekuju, poprosim je at ji zaradej do nabidky.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
je kouzelná, pusinka placatá
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 21:37
- Nahlásit
ati
ze jo, me se strasne libi, hned bych ji brala
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:10 - Změnil/a: petra06
- Nahlásit
Dala jsem Babu na stránky www.francouzsky-buldocek.cz ..chodí tam spousta lidí od buldočků.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 19:21
- Nahlásit
petra06
dekuju, je opravdu moc pekna tak snad brzo najde domov
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:39
- Nahlásit
s dovolením poposunu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 00:58
- Nahlásit
Babu uz ma novy domov
http://bully.cz/umisteni.php?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 16:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
At nezakladam novy tema, dovolim se vtirnout sem.
MAGGIE HLEDÁ NOVÝ DOMOV!
Dvouletá fenka francouzského buldočka, očkovaná, zemřel jí majitel a tak se dostala do útulku. Ač teprve dvouletá, prý už má za sebou dva porody, dost zanedbaný stav oušek a hlavně problém s levým okem. Dle veterináře se jedná o vyhřezlou Harderovu žlázu, bude nutná operace, ale následky by neměly být žádné. Maguše je typická uchrochtaná francouzačka, velmi kontaktní k lidem, ovšem k jiným fenám poněkud nerudná - má snahu se prosazovat a odhánět ostatní od misek. Doporučili bychom ji k lidem, kteří již buldočka někdy měli a znají jejich povahu, věnují jí nezbytnou veterinární péči a dopřejí krásný život bez dalšího množení. Samozřejmě je vhodná pouze do bytu nebo dovnitř domu.
Více foto bude zítra na webu útulku, KONTAKT ZDE.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:21
- Nahlásit
DOMOV HLEDÁ ARTUR.
5-letý pejsek francouzského buldočka, barvy fawn. Do útulku se dostal z téhož důvodu, jako Maggie, zemřel mu majitel. Pokud mu budete věnovat dostatek pozornosti, rychle se naučí čistotě i v bytě. Artík je velmi klidný buldoček, vděčný za pohlazení, neagresivní vůči jiným psům. Je tak trošku opatrnější při prvním kontaktu, ale rychle se rozkouká a stane se z něj to správné placaté zlatíčko. Jeho klidnou povahu však nelze podceňovat, pokud by se nudil na zahradě, dokáže si najít únikové místo skrz plot. Artur bude při odběru kastrovaný, zaslouží si stejne jako Maggie zkušenějšího majitele, který mu poskytne láskyplný domov a stabilní režim. Vhodný pouze do bytu či dovnitř domu.
KONTAKT ZDE
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:24
- Nahlásit
tjo sem se asi do Artura zamilovala......
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:28
- Nahlásit
Mar
To bude Berry moooc rád
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:35
- Nahlásit
EngieB
no jako muzes me rict proc nemam barak? prave artur je v obliceji celej berry! aj oba sou kastrati - maj toho tolik spolecnyho!
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:37
- Nahlásit
Mar
Seš prostě chudák. Koupíme ten zámek a tam můžeš mít buldočků HAFO!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:58
- Nahlásit
Hop s placakama nahoru.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:20
- Nahlásit
kruci, od jisté doby mám ty placatky nějak ráda....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:22
- Nahlásit
Ebony
Tak malej placatej by se uz u tebe ztratil, nee? Ze by... ?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:26
- Nahlásit
Fifi
já nevím, oni se snesou celkem se všema, jen Rufusek je trochu arogantní, ale vzhledem ke své velikosti je mu to prd platný....ale ta buldočka se nesnese s fenou a já mám doma malou pitbulku, sice hodnou, ale zase nic si asi líbit nenechá...no a dospělej pes...aby mi Rufuska nesežral...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:36
- Nahlásit
Ebony
jen Rufusek je trochu arogantní, ale vzhledem ke své velikosti je mu to prd platný....
Jasny, to si musis promyslet sama, ja jen, ze jsem mela obe placatky v naruci, tak se dost snazim. Fena je prudimira, ale necha se ukocirovat. Pes byl pry v kotci, takze tam to chce vychytat hygienu, jinak je v pohode, batoli se kolem psu a nevsima si. Ve ct jde na kastraci.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:49
- Nahlásit
Posouváme placatky
|
ati
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:27
- Nahlásit
Hopsá, no lidi koukejte jakej jsem kráááááááásnej. Chtějte mě
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:36
- Nahlásit
Já bych Artura ke své slečně brala hned, ale doma mi to neprojde :-/ Je fakt rozkošnej, barevně by k sobě ladili, ale ... Chlapa asi neukecám
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:05
- Nahlásit
PeKrato
na co ho chceš ukecávat....já se chlapa neptám, už si zvykl
jeden nebo dva psi jsou nic, aspoň jim nebude smutno, lidi vy naděláte....já se tady rozhoduju, jestli vzít nebo nevzít ke svým šestnácti a tady brečí někdo s jedním psem....ach jo....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:12
- Nahlásit
Ebony
Se ti to řekne, asi nemáš doma takovýho negouše jako já Eště popřemýšlím ...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:31 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
PeKrato
hele, chlap je takovej, jak si ho vychováš....mně se to sice povedlo až napodruhý, ale zase jsem zúročila zkušenosti
Můj chlap psy nikdy neměl, a když jsme se seznámili, tak se jich bál a celá jeho rodina psy nesnáší....začal s tím, že psi nikdy nepůjdou do baráku, blázínek jeden
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:33
- Nahlásit
Ebony
To jako určitě Jen ten můj není moc zvířátkovej a i na feňulu jsem ho rok zpracovávala. Teď je s ní v pohodě, ale jak by skousl druhýho psa si nedokážu představit. Toš tak. Saakra, to je děsný, takovej fešák.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:35
- Nahlásit
Ebony
Tak to mám na čem makat Bo můj chlap měl jen křečka za celý svůj život a tak je to pro něj tak trochu zásek Ale je pravda, že feňuli nakonec zvládl v pohodě.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:42
- Nahlásit
Tak doma mi bylo řečeno, že jsem se asi totálně zbláznila a že to není dobrý ani jako ftip Tak Arturovi popřeju, aby našel co nejlepší páníky.
|