| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 23:01
- Nahlásit
Dasha
to je pohled, co? Já vím, takových na světě je... ale je to teď a tady a rve mi to bez nadsázky srdce. O to víc, že pointři a ohaři, to je moje srdcovka. Kdybych byla na rozhodování sama, tak... buď tihle dva, nebo ten černý pointr, který je na lovce v nouzi, už by tu byli. ale nerozhoduju se sama za sebe, na to musí být stejně naladění oba.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 23:04
- Nahlásit
Dasha
já tam mám v plánu se zajet podívat v sobotu,tak jsem taky zvědavá ...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 23:05
- Nahlásit
PetraK
hele,co ti mám říkat - mě pěkně nahlodala ta RR
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 23:08
- Nahlásit
Bassi
a ty jsi odkud? zjišťuju, že "vás" je tu po okolí víc
PetraK
jj, taky bych už měla plnej byteček... nejde to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 23:12
- Nahlásit
Bassi
já tam mám v plánu se zajet podívat v sobotu,tak jsem taky zvědavá ...
skvělý, skvělýý! tak měj oči na šťopkách jak letec při přetížení a rekognoskuj terén a pak podej zprávu
Kdyby to bylo šméčko, je škoda ty věci nedostat jinam kde jsou potřebnější.
mě pěkně nahlodala ta RR
jako vážně?
je to hrozný, jak vypadá, chudinka . Jsou to všechno šmejdi šmejdský, ¨stáhla bych z kůže každýho takovýho šmejda, kterej tohle způsobí. A bylo by mi fuk, že se budu smažit v pekle
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 00:42
- Nahlásit
Dasha
Praha - přes tejden
Olomouc - víkend (zatím)
akorát nechápu,co myslíš tím "vás"
PetraK
no jako jo - jenže ... kdyby měla nějakou kožní přenosnou,tak jako nerada bych z toho dostávala ještě i Bassina
jj,strhaná, po x štěňatech - strašný
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 00:57
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
já bych se pro to u tebe stavila
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 09:23
- Nahlásit
Bassi
"vás" jakože cézetpsáků
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 09:49
- Nahlásit
Bassi
Tak jo, mám tedy jen čtyři kousky, ale snad by to mohlo aspon v něčem bejt dobrý, sama mám pět psíků, takže dek tu máme jen tak tak
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 10:36
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ty brdo ok,tak mi na mail hoď adresu a telefon na tebe a domluvime se ,ju?
petakonig@gmail.com
diky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 10:43
- Nahlásit
Bassi
Bassi - hele ono se to docela sešlo,vypadá to, že toho máš celkem dost. Tak, já bych - jestli to nevadí, tu svou zatím malou zásilku pro Dášu nedělila a vzala to tam komplet. SOuhlas?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 11:07
- Nahlásit
PetraK
jasně
i tak moc díky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:00
- Nahlásit
Bassi
i tak moc díky
no ono není zač ,ale jsem si říkala, když se to tak sešlo, že to nebudu půlit, zatím toho pro Dášenku moc nemám. Snad se ještě něco sejde.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 12:54
- Nahlásit
Znám je z dogařských akcí. Jsou aktivní vystavovatelé, mají dog docela hodně, nedávno se jim narodily dvojčata. Své psy mají opravdu v kondici. Jejich útulek jsem neviděla, že mají hotel pro psy vím, chudáci taky nejsou, ale to neznamená, že musí útulek kompletně dotovat. Nechci je nijak poškodit, já měla jednou s něma "konflikt" kvůli dogy, která nutně potřebovala někam umístit. Oslovili jsme je jako dogaře a bylo nám řečeno, že se psa neujmou byt na krátkou dobu než se někdo najde. Tohle mě naštvalo docela dost, jsem zaujatá a za tohle je nemám ráda. Máme docela dost dog, které jsou v nouzi a i když jsou po ruce dogaři s takovouhle možností ubytování, zkušeností s plemenem a kolem sebe mají dost dalších dogařů, kteří by pomohli finančně, je nám to k ničemu.
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 16:41
- Nahlásit
Bassi
Pardon, jsem hodně s psíkama venku, tak to nesleduju pořád, ale můj mail je PCourtonova@gmail.com Mám tu teď jednoho psíka na hlídání, tak je trošku frmol
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 18:26
- Nahlásit
Ahoj, tak jsme dneska byly s kamoškou v tom útulku, vezly jsme asi 6 matrací a pytlík piškotů útulek je dost velký, kotce vypadají nově, pěkně, leč slečna nás odmítla pustit dovnitř se slovy, že bychom tam mohly zatáhmout infekci a nebo si ji pro změnu zatáhnout od nich na naše psy (měly jsme je v autě, tak je viděla). Každou informaci jsme si v podstatě zodpověděly samy, slečna nic moc nevěděla, o těch pointrech a RR jsme zjistily jen to, kde se našli, stav je prý pořád stejný když jsme se zeptaly, co by pro ně potřebovali, nevěděla. Kde berou peníze, nevěděla. Jak jsou psi staří, nevěděla. A tak dál. Bavila se s náma sice slušně, ale v takové obecné rovině, nic novýho jsme se nedozvěděly.
ale přes branku bylo vidět, že kotce jsou nový, čistý, nebyl tam smrad. A mají tam vytápěnou budouvu, kde prý jsou pejsci v těch mrazech.
Konec hlášení z órodné Hané.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 18:41
- Nahlásit
Dasha
teda ty si hotová Keliška
dívala jsem se na tu fenku RR a hrůza chuďátko
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:14
- Nahlásit
MaggieM
si piš!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:15
- Nahlásit
MaggieM
strašný...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 19:30
- Nahlásit
Dasha
kde prý jsou pejsci
no vzhledem k tomu co píšeš, tak vše je jen "prý", ve skutečnosti jste nic neviděli, v nových kotcích mohli být klidně hotelový psi....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:25
- Nahlásit
Ebony
ano, bohužel je to tak.
Přijde mi divný, že nás tam nechtěla pustit, mojí tety kamarádka tam jezdí pravidelně (nevim jak často) a normálně chodí dovnitř, mrknout na psáky a tak (což jsem se dozvěděla dneska dopoledne, ale už jme byly rozhodnutý tam jet). Napsala mi, že se o psy starají pěkně, ale že jako lidi je nemusí.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 16:01
- Nahlásit
tohle je na mujpes, zajímavé, psal jste to někdo odtud?
Milí pejskaři, díky stránkám loveckypesvnouzi jsme spolu s mojí kamarádkou narazili na dva zbídačené pejsky plemene pointer. Před rokem bylo asi jedenáct psů nabízeno darem na netu, někteří se dostali k svědomitým lidem, po některých se slehla zem. Chovatel náhle zemřel a příbuzní si řešili své neshody podivným způsobem, psi na to doplatili. Nyní jsou dva v útulku Voříšek, dostali se z nejhoršího.Podařilo se nám objevit chovatele jedné fenky Dany z Kosovské jedliny a ten okamžitě zareagoval a chce si fenku vzít spolu se zbídačeným pejskem Bartem z Chřibských lesů. Bohužel po mnoha telefonátech útulek nereaguje a když se konečně do telefonu ozval pán, po vyslechnutí žádosti o vyzvednutí pointřičky zůstal telefon hluchý. Stále věřím tomu, že došla baterka, ale červíček pochybností hlodá.Nechce se mi totiž věřit, že by útulek nechtěl psy vydat a těžil z jejich bídného zjevu a soucitu lidí. Stejný majitel má zároveň psí hotel a chov.st.dog. Je také velmi divné, proč se už dávno nekontaktoval chovatel fenky, kterého jsme my našly během pěti minut na netu a který jeví velký zájem o svůj odchov.Pokud máte nějaké zkušenosti s tímto útulkem, budeme velmi rády za info.A do třetice je ještě více divné, že pokud tam zavolá zájemce o příspěvek či nabídku potřeb pro psy, telefony fungují a hovor ukončen není
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:18
- Nahlásit
Ebony
no pěkný
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 17:22
- Nahlásit
Dasha
no spíš mi to potvrdilo, co jsem si myslela, že ty fotky ubídačených ohařů jsou tam pro soucit....co já vím, tak jsou tam min. několik měsíců a každej normální útulek dá na web fotky, jak se zotavují, za tu dobu, pokud se o ně starají by už mohli vypadat lépe....
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 00:09
- Nahlásit
Ebony
tak to je síla Nejspíš už na tom něco bude
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 16:09
- Nahlásit
Tady je konec diskuse z Ifauny, zadávala to tam zřejmě stejná zadavatelka jako na mujpes.
"Komunikační bariéra byla prolomena a pejskové se příští týden dostanou k chovateli fenky. Doufáme, že konečně najdou skutečný domov a bude o ně dobře postaráno. Útulek jim poskytl zázemí a péči, tímto jim za ně díky. Vést útulek jistě není jednoduché, není ale možné nekomunikovat. Jen díky tomu lze pejsky umístit. Je zbytečné, pokud je to jen trochu možné, držet je zbytečně v útulku.
Odpovědět... | Autor: viky (viky) | Vloženo: 31.01.2009 14:17:39"
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 21:44
- Nahlásit
no zjevně reklama na netu zapůsobila, připadá mi to jak občanské judo, až když se něco zveřejní v televizi, tak se dotyční zalekou a najednou začnou fungovat....
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 21:48 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Atika
ty brdo .. no aspon ,ze tak ...ale cumim teda
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 15:58
- Nahlásit
Dashas dotyčnými provozovateli jsem měla tu "čest", když jsem je žádala o pomoc-o přechodné ubytování dvou zbídačených německých dog / s tím, že veškeré náklady na stravu a veterinu uhradím/. V podstatě mě poslali do prdele... . Bylo mi řečeno, že nesmí ubytovávat jiné psy, než z obcí, se kterými mají smlouvu, protože ty je dotují. /dogy jsem chtěla ubytovat v prostorech hotelu, ne útulku/. Jo a jinak mě docela zaráží, že jste nebyly vpuštěny z důvodu přenosu možné infekce-pokud vím, tak seč provozovatelé pohybují denně mezi útulkem, hotelem a jejich chovnými jedinci...jako že tu infekci nepřenesou oni..zdravej selskej rozum nestačí. Nechci jim upírat určité zásluhy a uškodit útulkáčům, ale je to celý "do voka" Radka
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 19:24
- Nahlásit
hally001
kecy o infekci byly prostě kecy, to je jasný... nicméně přes plot jsme se tam dobývat nechtěly.
Nechci jim upírat určité zásluhy a uškodit útulkáčům, ale je to celý "do voka"to je
|