| Autor |
Zpráva |
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:43
- Nahlásit
prosím,pokud byste někdo něco měl,co můžete postrádat ... Momentálně akutně potřebují deky,matrace atd.
Odvezla bych jim to tam tento pátek + i další pátek (jedu směr Praha - Olomouc)
více zde :
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,1285.0.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:09
- Nahlásit
Bassi
mám tady dva spacáky připravený pro útulek Dášenka - tak to můžu podělit a jeden Ti dát - třeba pro moje milovaný pointry.
Prosím Tě psal tam někdo, že je na Smícháči sekáč- můžeš se mi zeptat kde je a písnout to sem? Zeptala bych se sama, ale nějak jsem si zablokovala přístup na stránky. Mají-li tam deky, můžu se tam taky zastavit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:20
- Nahlásit
PetraK
Pani, dyš už tam budete, klidně počítejte i se mnou, že vám na to přispěju, klidně nakupte deky i za mě. Věnovat můžu tak leda prachy, věci už nemám, už jsou odvezené jinou sbírkou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:37
- Nahlásit
Gerda
no já teď právě taky teprve dávám dohromady, páč jedu v únoru na hory a mám namířeno do Dášenky. Ale zatím mám skorem prt. Tak se tam chci jít kouknout- když budu vědět kam.
Jakou máš představu výše investice?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:40
- Nahlásit
Gerda
všimla jste si paní toho, že se je tam odkaz na stránky, kde se dá koupit krmivo přímo pro tenhle útulek??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 16:05
- Nahlásit
PetraK
No tak to bychom mohli udělat, ne?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 18:05
- Nahlásit
PetraK
všimla jste si paní toho, že se je tam odkaz na stránky, kde se dá koupit krmivo přímo pro tenhle útulek??
jo, je to obchod těch lidí, co mají ten útulek...mají i hotel pro psy a CHS německých dog
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 18:15
- Nahlásit
Ahojky doma jsem měla dvě molitanová křesla, která už tu jen překážela, takže jsem to rozřezala a vznikly z toho takové silnější molitanové kostky, mám tu celkem čtyři, kamarádka má doma zřejmě nějaké obojky nebo kšírky, ale jen na malá plemena (je to vždy kupováno pro jezevčíky), tak písni jestli by se to hodilo. Myslím, že ty molitanové kostky (no jsou to spíš takové obdelníky, psíci na tom moc rádi leží) by se mohly hodit třeba do kotců, jsou fakt pohodlné, ale míst na ležení tu moji psiska mají dost, tak myslím, že by jim nevadilo se jich vzdát, když je to pro dobrou věc Jsem z Prahy.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 18:23
- Nahlásit
Ach jo, člověk pomalu propadá beznaději - tady u nás v útulku dneska zas jeden pejsek přibyl přehozením přes plot. Všude by potřebovali cokoliv a lidi radši starý věci vyhazujou, než aby to někam odvezli. Prosímvás, dělejte to jako já a v pravidelných intervalech masírujte všechny svoje známé i neznámé s poptávkou po dekách apod. - já obesílám všechny mailové kontakty, ICQ, facebook, prostě všechny, a sem tam se docela zadaří...
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
ty děláš RR v nouzi,ne? to jen tak ...
já myslím,že se hodí vše ...
jinak Petro,na Hafbu už ti odepisovaly,viď? Já mám v plánu nakoupit aspoň deky v Ikea ...
Ebony - znáš ten útulek? je tam vše v pořádku? nerada bych cpala potřebný materiál někam,kde "mají dost"
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:44
- Nahlásit
Bassi
beagle v nouzi )) Ale nouze to je Tak já bych to věnovala, jen nevím jak a kam to dostat, auto nemám a šanci to odvézt to taky nemám
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 21:45
- Nahlásit
Bassi
no, útulek neznám, znám majitele...a moji důvěru moc nemají, ale třeba se to změnilo....rozhodně to nejsou žádní chudáci
ale jak říkám, třeba se změnili, nerada bych někomu uškodila, já nic posílat za sebe nebudu
http://www.hugo-hotel.cz/cs/hotel-foto.php
http://www.silvatarok.cz/
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:05
- Nahlásit
Ebony
hm,tak to je docela zajímavý .. páč jejich "hotel pro psy" jsem na jinejch fotkách našla jako "stavba útulku"
http://konstrukta.cz/prumyslove-stavby-prostejov.h tml
http://www.vorisek.org/novinka-foto.php?clanek=34
no,taky nechci nikoho poškodit,ale teda než peníze,tak spíše materiál tedy ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:15
- Nahlásit
Bassi
Ebony
a jéje
no ale si říkám, že zas na druhou stranu- pokud se o ty psy starají a starají-li se dobře, tak je přece fuk, jestli jsou za vodou a nebo ne. I tak se musí postarat o sponzoring, protože jinak by jednou ty prachy došly. Nebo myslíte, že se pletu??
Moje otázka teda zní, jestli NĚKDO NEMÁ REFERENCE NA TENTO ÚTULEK, JAK SE TAM O PSY STARAJÍ a tak vůbec.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:20
- Nahlásit
PetraK
jsem z Prostějova, pozeptám se
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:23 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
PetraK
přesně tak jsem to myslela taky ...ale teda spíše bych byla pro materiální pomoc,než pro prachy ....
Dasha
super
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:23
- Nahlásit
PetraK
spíš mě zajímá něco o těch ohařích a to zatím nikomu neodpověděli, ani ty fotky nejsou nic moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:24
- Nahlásit
Dasha
Dasho - díky moc, já chci pomoci a i chápu, že bude-li mít člověk dostatek peněz, tak bez sponzoringu se neobejde, jen bych měla ráda jistotu, že to není nějaký šméčko, to bych pak byla na sebe naštvaná, protože jsem mohla svou pomoc směrovat tam, kde by ji opravdu potřebovali.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:25
- Nahlásit
Ebony
odkud jsi? já jsem s majitelem asi dělala ZOPku, měl dogína harlekýna, byl takovej větší (ten majitel). Je to on?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:26 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Ebony
jedinné co píší :
Smutné vánoce.Pomožte.
Je neuvěřitelné jak se mi lidé chováme, ke svým kamarádům a v jakém stavu se k nám dostávají. Opravdu hrozné a moc smutné!! Prosíme pomožte těmto psím duším.
Pokud máte doma staré deky,matrace či pokrývky, ne plesnivé či jakkoliv špinavé, a chcete se jich zbavit pomožte nám i pejskům. Múžete je přinést pokud jste z Prostějova ho chovatelských potřeb HUGO v areálu obchodního centra INTERSPARE.
Pejsci k nám byli přivezeni ve velmi špatném stavu !!!! od tzv množitele ! Je šokující jak někdo přistupuje k psí duši jako k věci, kterou lze jen používat za účelem množení a následně se jich zbavit.
plus ještě v knize návštěv,že jsou ve vet péči ... a vypadají lépe
OT: mohla bych tě poprosit kouknout sem? esli bys nevěděla ...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9348_0.html
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:26
- Nahlásit
Dasha
z Olomouce
jo asi jo, oni jsou takový robustní a mají dogy
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:27
- Nahlásit
PetraK
já jsem jim kdysi nabízela výpomoc, třeba s venčením psů a tak, s čím je potřeba. Odmítli a jediný o co poprosili, byla pomoc při pořádání voříškiády, což mě trošku překvapilo.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:28
- Nahlásit
Ebony
jo, tak to budou oni, teď jsem si uvědomila, že mluvili o psím hotelu.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:31
- Nahlásit
V životě jsem tam nebyla, ale pokud vím, tak to provozují ti lidi, co jim patří chovatelské potřeby Hugo, hotel pro psy a chovatelská stanice německých dog, ti lidi jsou známí dogařů od nás ze Slatinek a hodně u nich bývají. Řekla bych, že je to takový rodinný podnik. Nic bližšího o tom nevím, možná bych mohla zjistit. mi napsala kamarádka
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:38
- Nahlásit
Dasha
super ... na tom pořád nic "závadnýho" není,snad to tak i zůstane ....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:45
- Nahlásit
Bassi
ta kamarádka se tam zajde mrknout, prý tam chtěla zanýst nějaký věci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:48
- Nahlásit
Dasha
skvělý a dáš pak, prosím vědět? Mohla by se kámoška kouknout spešl na tu fenku RR a pointry, kdyby k tomu byla příležitost? Jestli jsou dobří, tak určitě bude- beru-li to podle toho, když něco zavezu do kočičího depozita, nebo když se vezl sběr do Dášenky.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:52
- Nahlásit
PetraK
určitě dám vědět! zítra teda dělá zkoušku, ale určo tam skočí co nejdřív.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:54
- Nahlásit
Dasha
prima a díky moc. Páč kdyby to smrdělo moc, nebudu to drobit a všechno nasměruju do tý Dášenky, kde jsou psi jak v ráji, fajn majitelky a je to útulek který mi sedí.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 22:57
- Nahlásit
PetraK
teď teprve jsem se podívala na ty fotky... a ti moji myšáci se válí s plnýma pupkama v posteli...chjo
to jsou poitři? bych nepoznala a ta RR... řeknu jí, ať se na ně mrkne.
|