Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / PROSIM VSECHNY O POMOC! Nalezeny krizenec Jeneč PRAHA ZÁPAD
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
verunicicka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 22:06
- Nahlásit

rodičů pes má epilepsii už od mala a neustále se setkávají s názory "ten se jen trápí, toho by jste měli utratit". Pes bere prášky a má naprosto plnohodnotný život.Přesto si myslím, že bude hoodně těžký ho udat.Lidi maj strach,když to neznaj.

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 22:17 - Změnil/a: Atika
- Nahlásit

Wottan
Já tam nedělám, jen tam chodím občas venčit o víkendech, když mi moje smečka "dá volno" po naší procházce. Minule jsem ho potkala zrovna když se vracel s nějakou paní z procházky a vypadal moc hezky, celkem osvalenej, vůbec nevypadal staře a vykračoval si docela sebejistě. Ale neprohlížela jsem si ho moc podrobně. Ono jsou na venčení jen tři hoďky, takže spousta psíků je zrovna na prochajdě, člověk popadne toho svýho a maže, aby se otočil víckrát. Ale prostě vypadal dobře a nepoznala bych, že nevidí.

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 22:33
- Nahlásit

verunicicka
No já se celkem nedivím, když se to stane tvýmu psovi tak prostě bojujete, jak to jde, ale ty záchvaty když seš u toho vypadají fakt hrozně a člověk nemůže nic, jen čekat. A Britík byl po záchvatu vždycky dost dlouho dezorientovanej a hrozně unavenej. Vet říkal, že bolest nebo tak necítí, ale asi je to vysilující. My měli štěstí, že nám prášky zabraly a záchvaty vymizely, vrátilo se mu to občasně až když už se blížil konec. Ale ne každýmu psíkovi léky zabírají a když i přes léky má záchvaty dál a třeba delší, tak s tím prostě nic dělat nejde. Je to hodně těžký rozhodnutí si takovýho pejsu vzít, protože nikdy nevíš jak se to bude vyvíjet a nikdo se rád nedívá na psí trápení. Jenže zase kdyby to tak vzal každej, tak jsou takovíhle psíci bez šance. Je to fakt těžký.

greenangel
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 23:07
- Nahlásit

Koho zajima konec Mikiho pribehu, prectete si zde:

http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,1275.135.html

Ja uz nemam silu psat to po druhe.

verunicicka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 23:22
- Nahlásit

ježišmarja..chuďátko... ale pokud tam opravdu nebyla jen epilepsie a trpěl by,tak je to možná lepší. alspoň bude do konce u svojí paničky..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 08:53
- Nahlásit

greenangel

já nevim...kdo si takovýho psa ale veme... a zajistí mu vše co potřebuje..

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 09:16
- Nahlásit

greenangel

je to hrozný, je. ale na druhou stranu si říkám, že pokud by ho opravdu, opravdu nemohla mít u sebe a on to odloučení takhle těžce nesl a podepsalo se to na jeho zdravotním stavu, tak pro něj asi - snad - lepší, než aby se trápil.

corgi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2009 13:20
- Nahlásit

greenangel
Happy endy asi fakt neexistujou...

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání