Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / PROSIM VSECHNY O POMOC! Nalezeny krizenec Jeneč PRAHA ZÁPAD
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Bassi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:14
- Nahlásit

davidkova renata

vis,jenze to je presne ono - mohlo se to projevit ted a majitele ho opravdu mohli vykopnout tam u silnice

Bassi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:15
- Nahlásit

to se uvidi,kazdopadne nevim jak Monika to myslela s tou "vetsi" castkou,coz podle me ty tri tisice uz jsou vetsi castka,takze pokud byste nekdo chteli pomoct,tak asi financne ,plus mu zkusit najit domov

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Tak jsem rada, ze Bassi informovala. Nejnovejsi info je: krev v poradku, vnitrni zraneni zadny jen trosku horsi jatra, ale to pry pravdepodobne z prasku na epilepsii. Bude pul hodky napichlej na infuzi, pak ho pustej. Kanyla mu zustane do zitra.

Ja doufam, ze ho nikdo nevykopnul a ze ho hledaj...

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:50
- Nahlásit

DOBRÉ ZPRÁVY!!!

Volala pani, ze je to jeji pes, ze ho pred vikendem nekomu darovali, ze ten nekdo se neozyva. (coz mi prijde naky divny) Nicmene, psa chce za kazdych okolnosti zpet, je z Prahy, vse proplati... Dela do 18hod, tak ho berem k nam domu a s pani se sejdem a predame...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 12:55
- Nahlásit

greenangel
Volala pani, ze je to jeji pes, ze ho pred vikendem nekomu darovali, ze ten nekdo se neozyva. (coz mi prijde naky divny) Nicmene, psa chce za kazdych okolnosti zpet, je z Prahy, vse proplati... Dela do 18hod, tak ho berem k nam domu a s pani se sejdem a predame...

no ty vado!!!!To je zááááázrak asi !!!! sice nechápu proč psa darovali někomu ,ale budiž teda,třá se to dovíme,podej eště info co a jak!!!!!!si zlatá a pánbůh ti to voplatí na dětech třá

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:02
- Nahlásit

Tak jsem to asi pomotala. Pani pry byla silene rozrusena a asi byl pesak u nekoho na hlidani, sama rikala, ze musi dostavat leky a kdyz slysela, ze mel zachvat byla jeste vic.

Budu informovat dal.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:03
- Nahlásit

greenangel
Pani pry byla silene rozrusena a asi byl pesak u nekoho na hlidani, sama rikala, ze musi dostavat leky a kdyz slysela, ze mel zachvat byla jeste vic.
šiš ty mi dáváš,ale todle zní daleko líp

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:09
- Nahlásit

To vis, to je samej telefonat, sms, nervy pracujou na vsech frontach a pak je to raz dva.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:14
- Nahlásit

greenangel
To vis, to je samej telefonat, sms, nervy pracujou na vsech frontach a pak je to raz dva.
to mi nemusíš vysvětlovat,úpa nejlepčí je když je to tak přes 3 lidi,to je pak teprve maso Hele a jak se o něm domákla?

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:15
- Nahlásit

No prave! Ja sedim v kanclu v praci, pritel se psem na veterine... Zatim nevim, ale chci se ji na to zeptat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:20
- Nahlásit

greenangel
No prave! Ja sedim v kanclu v praci, pritel se psem na veterine.
ty vado,to je detektýfka! hned mi to pak řekni nebo mi prdne céfka zvědavostí

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:22
- Nahlásit

greenangel
DOBRÉ ZPRÁVY!!!

Tak jsem to asi pomotala. Pani pry byla silene rozrusena a asi byl pesak u nekoho na hlidani, sama rikala, ze musi dostavat leky a kdyz slysela, ze mel zachvat byla jeste vic

ty vado to snad není možný!! To je skvělý, NAPROSTO SKVĚLÝ!!
Dej pak ještě vědět co a jak dál. A odkud paní je?

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:26
- Nahlásit

Pani je z Prahy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:29
- Nahlásit

greenangel
Pani je z Prahy.

aha tak to až tak obří vzdálenost nebyla, záleží na tom jak dlouho byl chudák na cestách a hlavně bez těch prášků. Věděl dobře, kde se má zastavit. Já mám hroznou radost - je mi jasný, že vy všichni přímo zainteresovaní jí máte několikanásobně větší- hlavně z toho, že pesan je relativně v pořádku (žádné zranění a tak) a že se vrátí domů, ke svojí paničce. bože to bude shledání jak v Hályvůdu se vám bude všem dobře usínat

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:34
- Nahlásit

Ja doufam, ja doufam. Kazdopadne pani doporucim znamku s tel. a poznamkou, ze pes trpi epilepsii a zaregistrovat cip...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 13:39
- Nahlásit

greenangel
Kazdopadne pani doporucim znamku s tel. a poznamkou, ze pes trpi epilepsii a zaregistrovat cip...

no tohle člověka třeba za normální situace nenapadne. Ačkoliv- když neměl ani známku jako takovou, mohl to cestou někde ztratit.
Hlavně, že se našli

Wottan
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:48
- Nahlásit

greenangel
to je skvělá zpráva,před chvilkou jsem ho dala na stránky ,kouknu sem a pesák už je skoro doma.
To je fakt bezva!Poslední dobou těch nalezenců valem přibývá

Wottan
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:55 - Změnil/a: Wottan
- Nahlásit

Wottan
tady je Sorbon a Adélka,ztratili se už podruhé,už jsem je jednou na stránky dávala.Našli se a teď,díky špatnému oplocení,zase utekli. http://www.sweb.cz/Rottweilervnouzi/ztratyanalezy. htm

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 20:37
- Nahlásit

Tak Miki je predany panicce. Poznal ji a dokonce se snazil postavit na nohy. Bylo na nem videt, ze je stastnej.

Nicmene, slecna bydli na ubytovne, v praci dela 12ky. Pul roku se snazila sehnat nekoho kdo by se i pres jeho epilepsii o nej postaral. (Kazde rano musi dostavat pulku prasku, prasky pry vyjdou 135,- na mesic.)
"Novy" majitele bydli v Dolanech (vzdusnou carou k nam je to 7km), kterym ho odvezla v patek 9.1. a v nedeli 11.1. pry dostal zachvat, dali ho na zahradu vydejchat a on utekl... nicmene ji ted uz neberou telefon, neodpovidaji na sms, nic. Takze to vypada, ze se 5dni poflakoval po polich a tady v okoli, nedostaval leky, a zachvaty se zhorsovaly...

Mikimu je 3,5roku a je zvykly v byte, nicmene uz ke konci musel byt venku (na ubytovne i tech "novych" majitelu). Za tu chvilku co jsem ho stihla poznat se tvaril jako opravdu hodny pes, socializovany...

Slecne jsem slibila, ze se ji zkusim poptat po nekom zodpovednem komu by ho mohla, kvuli sve tezke zivotni situaci, darovat. Musim rict, ze mi ji bylo fakt lito, vypadala dost utrapene.

Taky jsme se ptali jak se o nem dozvedela a pry ji volal veterinar, takze asi na Hurce nasli veterinu kde mu davali cip a zavolali tam.

Taky bych chtela podekovat vsem, kteri jste nabidli financni pomoc, priznam se, ze bez toho bych ho na veterinu nevezla, ale rovnou do utulku a buh vi, jestli by se tam o nej postarali. A i tem kteri jste rozvesili letaky.

Castecne se mi ulevilo, ale i tak doufam, ze se nam podari sehnat nekoho kdo by se Mikiho ujmul.

(Ach jo, osobne si myslim, ze utekl protoze chtel zpatky za panickou, rotvici srdce je velky. )

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:16
- Nahlásit

greenangel
Slecne jsem slibila, ze se ji zkusim poptat po nekom zodpovednem komu by ho mohla, kvuli sve tezke zivotni situaci, darovat. Musim rict, ze mi ji bylo fakt lito, vypadala dost utrapene.

tohle je v háji , ale hele hodit to na RTW v nouzi určitě půjde - plus se domluvit s nejbližším útulkem - což je Bouchalka? Jestli¨by ho nemohli hodit na svoje stránky s tím, že není útulkáč, ale nového pána potřebuje.Taky se to tak dělá.
Držím Mikimu palce ať to pro něj dobře dopadne (i když-možná to bude znít sentimentálně - ale taky si myslím, že odloučení od paničky pro něj asi bude velká ztráta )

greenangel
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:39
- Nahlásit

on i vet rikal, ze tim stresem se mu ty zachvaty jen zhorsujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:53
- Nahlásit

greenangel
on i vet rikal, ze tim stresem se mu ty zachvaty jen zhorsujou

to je moje noční můra, že by život nastavil opravdu, opravdu neodstranitelnou překážku a já bych musela čoklidovi udělat to, že se mnou nebude, to by mě asi zabilo. Musí být Mikiho paničce hrozně.

Wottan
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 23:24
- Nahlásit

greenangel
pošlete mi mejlem kontakt na majitelku,do jakých podmínek by si Mikyho představovala umístit,jak se snese s dětmi,ostatnímy psy a pod...
Přidám ho do nabídky.Mikyho je mi moc líto,snad se pro něj někdo vhodný najde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 09:08
- Nahlásit

greenangel
ted jsem to dočetla a bulím tu ,jako i radostí i smutkem,sama ho mít nemohu,ale aspon přepošlu po známejch dál a zeptám se v pet centru
je potřeba ještě nějak finančně pomoc?
mohu tak aspon 200,- víc dát nemohu

greenangel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 16:02
- Nahlásit

brezen2008
Slecna vsechno uhradila, chtela nam dat i nejaky penize navic, ale rekli jsme ji, ze budem radsi kdyz se bude Miki mit dobre.. Takze nic prispivat neni treba.

Zkusit najit nekoho zodpovedneho kdo by se o nej staral. Bude to opravdu pes s velkym srdcem. Byl u nas jen 2dny a porad ho mam pred ocima

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 16:40
- Nahlásit

A ta slečna si ho vzala na ubytovnu nebo ho tam už mít nemůže?

greenangel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 19:18
- Nahlásit

Atika
Rikala, ze na ty ubytovne ho mela, ale jestli jsme to dobre pochopila tak venku na naky zahrade kde "hlidal". Mela ho tam urcite pul roku, tak ho tam asi ma i ted.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 19:26
- Nahlásit

greenangel
OK

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 19:28
- Nahlásit

Hnusná situace, pejskům s epilepsií se hledá domov špatně. U nás v plzeňském útulku je taky jeden krásný kříženec, hned po adopci se projevila epilepsie a psík se vrátil zpátky a už je tam pěkně dlouho. Přitom léčba stojí pár korun a když se dobře nadávkuje, může být psík relativně v pohodě.Měla jsem boxera s epilepsií 4 roky a po nadávkování záchvaty vymizely. Ale je fakt, že byl v pohodě, neměl stresy. Nikdo dopředu asi neodhadne jestli změna prostředí nevyvolá další záchvaty a jestli by nebyl třeba spokojenější v horších, ale známých podmínkách u svého člověka.

Wottan
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 20:48
- Nahlásit

Atika
to je pravda,jak je pes jen trochu postiženej,má skoro vždy smůlu.
Chtěla jsem se zeptat,když jste z plzeňského útulku,co Dumka?
Ten slepý rtw?Je mi ho moc líto,ale bohužel,pomoct nedokážu....
Toho už si asi taky nikdo navezme.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání