| Autor |
Zpráva |
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 17:36
- Nahlásit
Aničce držíme palečky,posíláme nějaké korunky a doufáme,že je a bude líp.Ještě,že už je z toho pekla pryč!!!
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:31
- Nahlásit
co změnily dva týdny?
Anička 3.1.09/18kg
Anička 16.1.09/necelých 24kg
"19. leden 2009
Dnes se nám poprvé po 16 dnech podařilo Aničku s holkama dostat na zahradu.Již delší dobu jsme se o to pokoušeli,ale vždy se mezi brankou zastavily a dál ani krok,snad se báli toho co je na té zahradě,a nebo potřebovali doopravdy ten čas aby se přesvědčili o tom že to s nimi myslíme vážně.Dnes nás překvapili tím že to proběhlo bez jakéhokoliv náznaku strachu,až jsme se sami divily,akorát nalákat je zpět do svého domečku nám dalo doopravdy práci,ještě že máme velikou zásobu piškotů,které holkám chutnají. Stav Aničky se doopravdy lepší,a i po psychické stránce udělala veliký pokrok.Papá granulky Chicopee,bere kloubní výživu a dostává vitamíny na podporu růstu srsti.V pátek ji budeme vážit,a tak uvidíme jak mám holka přibývá. Jinak Aničky příběh vyjde v časopise Pes přítel člověka.Všem co Aničce pomáhají velice děkujeme." (novinky o Aničce)
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:41
- Nahlásit
Již na začátku jsme Aničce přispěli na granulky, tak nás strašně moc těší, jak se jí daří a jaké dělá pokroky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:42
- Nahlásit
Kačaba
no rozhodně vypadá líp!!!! .už nemá tak šílenej výraz Určitě se někdo najde kdo si jí veme,bude to moc krásná psí slečna
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
sluší jí to pani...viďte
Přesně jak píšeš-šílenej výraz zmizel
Bylo by potřeba si jí vzít i s cérkama páč je to rodina a spolu jim je nejlíp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:51
- Nahlásit
Kačaba
Bylo by potřeba si jí vzít i s cérkama
cože??? Kolik jich bylo a vodkud jsou???? Já se to tam nedočetla..
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:57
- Nahlásit
davidkova renata
má dvě cérky-šechny je museli vodebrat hovadum!
Týrali je a nekrmili a dyž si vzpomněli dali jim humáč(chleba starej a granule z hypermarketu).
Útulek Lanškroun to je co o ně pečuje a bojuje od 3.1,aby ta čubinka přežila.
A v PPČ vyjde Aničky příběh....a pak bude někdo mít dlouho sešroubovanou držku(měli by tam napsat ména a adresu těch co jim je sebrali,aby nebyla mejlka až někdo vyjede na vejlet s traverzou).
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 20:03
- Nahlásit
Celilka a Vašinka(cérky Aničky)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 20:06
- Nahlásit
Kačaba
....a pak bude někdo mít dlouho sešroubovanou držku
jo,tak to doufám a klidně někomu dosvědčim,že sme byli tou dobou spolu páč "právní" cestou jaksi tady nelze
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 23:17
- Nahlásit
týýýý jo, to je pěknej pokrok, vypadá mnohem líp,úplně jak někdo jinej , tak snad to bude jenom lepší, copak vzhled , hlavně zdravíčko, aby měla a trochu si urovnala nervíky a zapomněla na ty .................
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:27
- Nahlásit
hele, mám takovej blbej dotaz, kdyžtak mě vykopejte, ale lámu si hlavu nad tím, jak vůbec v takovým stavu mohla Anička otěhotnět? U lidskejch vychrtlin se přece ztrácí schopnost menstruace, u psů je to jiný? Se divím, že to přestála, chuděra. Ale na těch fotkách je změna k lepšímu patrná
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 07:40
- Nahlásit
inu
no, holt měla ještě jedno neštěstí , jenže zase asi jak se to vezme, třeba bez těch dcerušek by to nezmákla, takže takový štěstí v neštěstí ale změna fakt super
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:15
- Nahlásit
lámu si hlavu nad tím, jak vůbec v takovým stavu mohla Anička otěhotnět? U lidskejch vychrtlin se přece ztrácí schopnost menstruace, u psů je to jiný? Se divím, že to přestála, chuděra
těm jejím dceruškám je 1,5 roku - pokud předtím byla "normální" - měla relativně dobrou váhu, mohla být nakrytá a vykašlat se na ni mohli až s těma štěňatama ... ty čubinky jsou zanedbaný, bázlivý, ale nepřijdou mi z těch fotek vychrtlý ... to jen tahle chuděrka ... tak nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 09:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
,že sme byli tou dobou spolu páč "právní" cestou jaksi tady nelze
zmiňovali jste se tu před časem o Lovcích bestií. Nedá se to tam dát?
Jinak teda je to proměna hodně hodně velká, musí být šťastná jako blecha, holka berňácká.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 09:33
- Nahlásit
PetraK
zmiňovali jste se tu před časem o Lovcích bestií. Nedá se to tam dát
Asi dá,možná to tam už je,ale já už tam nelezu bo lidi co sou schopný zachranovat operacema 14letý epileptický kardiaky co jim leze ven oko páč maj shnilou půlku huby vod zubu,já jaksi nemusim.Navíc sou pohoršený,že to vidim na utracení,atd...
P.S.stejně umřel po tejdnu po tý voperaci,jak taky jinak
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:06
- Nahlásit
to je báječná proměna!!! už nemá ten hroznej a vyděšenej pohled
a holky se moc nepomamily, že jo? nebo jsem jediná, co v nich berňáka teda ani omylem nevidí?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 10:14
- Nahlásit
palma1
já bych v tom taky berňáka nehledala, a to mam jednoho doma
hlavně aby to dobře dopadlo ... jak pro Aničku, tak pro obě holky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
Asi dá,možná to tam už je,ale já už tam nelezu bo lidi co sou schopný zachranovat operacema 14letý epileptický kardiaky co jim leze ven oko páč maj shnilou půlku huby vod zubu,já jaksi nemusim.Navíc sou pohoršený,že to vidim na utracení,atd...
P.S.stejně umřel po tejdnu po tý voperaci,jak taky jinak
aha , tak to je smutný tohleto, čekala bych, že lidi budou soudnější a nebudou chtít aby zvíře trpělo dál.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 12:53
- Nahlásit
měla relativně dobrou váhu, mohla být nakrytá a vykašlat se na ni mohli až s těma štěňatama
V novém PPČ je o ní pár řádek - prý nechávala jídlo svým dcerám a k misce šla až poslední, dojídat zbytky. Takže psychicky jí dcery možná pomohly, ale fyzicky asi moc ne - i když podvyživené byly i ty dcery, takže je jasné, že ta zmiňovaná miska zřejmě nikdy nebyla tak plná, jak by měla...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 14:55
- Nahlásit
corgi
už jsem zakoupila časopis,ale přečtu až večír
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 13:39
- Nahlásit
Kačaba
A v PPČ vyjde Aničky příběh....a pak bude někdo mít dlouho sešroubovanou držku(měli by tam napsat ména a adresu těch co jim je sebrali,aby nebyla mejlka až někdo vyjede na vejlet s traverzou).
Článek tam je, my odsud se tam nic ového nedozvíme
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 18:59
- Nahlásit
vypadá už mnohem líp,ale to co má na srdíčku už asi nikdo nevyléčí Takovýto pejsáci jsou potom tak strašně vděčný za lidskou přízeň.Je v nich tolik lásky,že se člověk diví,kde ji potom co se jim přihodilo,ještě berou.
Měli jsme doma vlčandu,kterou taky týrali a byl to největší mazel rodiny Dožila se 17 let
Rozhodně to za to stojí!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 08:28
- Nahlásit
Ahoj, nějaké nové zprávy?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:25 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
okopírováno ze stránek útulku
7. února
Dnešní den byl zlomový pro nás pro všechny.
Aničku s Cecilkou se nám podařilo vzít na vodítko na zahradu.Po chvilince váhání se holky rozhodli že to s námí zkusí.Cecilce se to moc nelíbilo,ale jak viděla že Anička s námi spolupracuje vše bylo ok.Hodně jsme je chválili,a vždy dostali piškotek.Bohužel Vašinka se k nám nepřipojila,jen nás z povzdálí sledovala co vůbec provádíme.
Jinak Cecilka je oddělena od Aničky a Vašinky.Až se dohárá je vhodná k adopci.Zítra půjdeme zase na procházku,a doufáme že se připojí i Vašinka.
Jinak Anička váží 34kg,granulky ji chutnají a má velikou chuť do života.
a taky fotky od nich
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:30
- Nahlásit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:22
- Nahlásit
Anička vypadá nádherně !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:48
- Nahlásit
Janiii
to je hnedle jinčí pohled!!! tak doufám,že všechny tři najdou exkluzivní nový domov.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:32
- Nahlásit
na tý fotce nahoře vypadá Anička jak štěndo, kterýmu začíná dorůstat srst
snad se budou mít někde dobře
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:04
- Nahlásit
Janiii
to by chtělo,pak ještě dát do časopisu jako dodatek jak se má po těch dnech
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:04
- Nahlásit
Víte někdo jak pokračuje Anička s holkama??A co Cecilka?Už má nový domov?
|