Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Anička - taky berňák :(
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:38
- Nahlásit

http://www.caniscentrum.com/detail.php?id=304

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:44
- Nahlásit

aren
zabít ty co jí nechali takhle vyhladovět

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:47
- Nahlásit

aren

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:01
- Nahlásit

Dines
zabít ty co jí nechali takhle vyhladovět

ano

Noemi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:01
- Nahlásit

Ježíši, mám 10 měs. berňáka a je 3x těžší (a to i tak vypadá vyhuble..)

Smečka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:08
- Nahlásit

Vůbec bych neřekla že jí je tolik, má výraz štěněte.
Je to chudinka ale krásná, určitě si jí brzy někdo vezme.

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:49
- Nahlásit

Ta musela trpět hlady už odmalička - zůstal jí štěněcí výraz, nevyrostla, nemá srst.......tu svini, co jí to udělala, bych nechala vyhladovět k smrti...

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 23:16
- Nahlásit

chuděra malá, všimli jste si jak divně stojí na předních nohách? jako by je měla nějaký zdeformovaný

Smečka
no jestli v tom pekle budou ty k..vy, co jí to udělali, a vůbec i ty další, tak tam možná spácháme ještě "dobrej" skutek...

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 10:05
- Nahlásit

Ta musela trpět hlady už odmalička - zůstal jí štěněcí výraz, nevyrostla, nemá srst
mě vyděsil ten viditelnej cecík, doufám, že na ní ještě odchovali štěňata
k čubině si další vzít nemůžu, pošlu aspoň prašulky a rozešlu dál mezi berňáčkáře ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 11:54
- Nahlásit

Tak tohle je moc...

Lidi jsou kurvy...

Kukuč
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:10
- Nahlásit

aren
Svině!!!!!! Chudák Anička,snad to zvládne...

Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:19
- Nahlásit

ježiši 18kg

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:30
- Nahlásit

Kačaba
no jako hnus..moje čuba má 23 že jo...střední plemeno a bernák 18zvracela bych

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:34
- Nahlásit

No ty voe,až ted sem to objevila
to neni možný snad,můj kocour měl svýho času přes 6 kg,to je teda 3 kočky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:35
- Nahlásit

Hm, Ferda měl ve svých nejhorších časech 18-a teď má kolem 25, tak ta berňačka je mazec...musí být nějaká zakrslá, to nejni možný.

Dana01
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:48 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit

Janiii
Taky jsem to sem chtěla hodit - je mi z toho, co se chuděře dělo fakt zle...Kačka V. se snaží jí nějak zajistit péči na veterinární klinice, tak snad to dobře dopadne...hodím to taky na slovenské forum....já bych těm lidem ty ruce usekala....

Kačaba
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 19:51
- Nahlásit

sarax
zabit ty hovada co tohle dopustěj
to je jak půl čahouna votřesný!

Mucholabka
vůbec asi nerostla,kost a kůže

Kačaba
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:56 - Změnil/a: Kačaba
- Nahlásit

10. leden 2009 Informace o Aničce
Stav podvýživy u Aničky nadále trvá.Aničce dáváme papkat 4xdenně,a dáváme ji granulky Hill’s Prescription,které se dají zakoupit u vet.lékaře.Dále se jí podávají granulky Chicopee.Nyní nám Anička váží 20kg,má kožní exém,a špatné klouby,veliké prošlapy na předních nohou (známka špatné výživy).Anička nemá problémy s přijímáním potravy,a granulky ji chutnají, stejně tak jako piškotky.Psychický stav Aničky se taky podstatně zlepšuje.S ošetřovatelkami komunikuje bez problémů,vyhledává mazlení,a je přátelská.Pokud přijde někdo cizí schovává se do boudičky,ale pokud jí nabídnete piškotek ráda si pro něj přijde.Nadále pobývá ve svém kotečku se svými dcerami Cecilkou a Vašinkou.Holky jsou na sebe dost fixované,a vše dělají společně.Začínáme je učit chodit na vodítku,a zvykat si na to být občas bez Aničky.Jinak Anička s holkama vyrůstali na granulích z Lidlu a na namočeném starém chlebu.Anička příběh oslovil dost lidiček s velikým srdcem,a my jim všem moc děkujeme za pomoc. (zdroj http://www.caniscentrum.com/ )

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:28
- Nahlásit

Kačaba
nevím, ale naší fenku po operacích vždycky parádně postavil na nohy vývar .... co to zkusit ke granulím? možná by jí to taky pomohlo nabrat pár kil navíc

Kačaba
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:38
- Nahlásit

ankaras
oni asi v útulku Lanškroun zkusí časem i maso(vývar možná dávaj do granulí to fakt netušim-můžeš jim napsat,jisté je,že se tam všichni snaží a Anička nabrala 2kg)...je to těžké když nic dobrého nepoznala, jen odpad granule a týrání

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:03
- Nahlásit

Kačaba
no fakt to stojí za zkoušku, vím, že to postaví člověka a psa taky pěkně na nohy ty lidi by si měli zažít to samý !!!!! a oni teda na ní ještě odchovali štěnata?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:13
- Nahlásit

ankaras
nevím, ale naší fenku po operacích vždycky parádně postavil na nohy vývar .... co to zkusit ke granulím? možná by jí to taky pomohlo nabrat pár kil navíc

to určitě, u nás taky vývar vždycky pomohl, když balo třeba. Ale asi by s ohledem na špatné klouby a atrofované svaly (mimo jiné) neměla přibírat moc rychle, ach jo...

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:24
- Nahlásit

ankaras
a oni teda na ní ještě odchovali štěnata?
jo, do útulku ji přivezli i se dvěma "dcerama" kříženci berňáka a NO

palma1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 23:35
- Nahlásit

držím jí palce. hlavně, aby našla rodinu co nejdříve!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 07:10
- Nahlásit

Janiii
to je strašný, chudák fenka, snad se jí někdo dobrej ujme bych jí brala hned, já jsem děsná, brala bych všechny, ale nejde to....

Kačaba
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 19:55
- Nahlásit

14.1.
"Aničky stav se jen a jen zlepšuje,granulky ji chutnají,a dostává baštit 4xdenně.Až na nějaké kožní problémy zatím žádné nemá.Klouby má špatné,ale to je tím že nedostávala kvalitní granule,podáváme ji kloubní výživu.
Anička je hodně fixovaná na svoje dcery.Jinak Aničku a holky pomalinku učíme na vodítko,ale zatím jsme neměli žádný úspěch.
Adoptivních rodičů pro Aničku je strašně moc,byli by jsme rádi kdyby se nám podařilo sehnat někoho kdo by si holky osvojil všechny tři,ale to víme že se nám to asi nepodaří.
Jinak zítra budeme holky vážit,a tak budou nové informace o jejich stavu.
Aničky příběh vyjde v časopise Pes přítel člověka."

palma1
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 20:08
- Nahlásit

Kačaba
to je moc dobře, že se holkám daří lépe... držím palce, aby našly své nové páníky hodně brzy

Kačaba
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 20:27
- Nahlásit

palma1
díky
já jen dala nové zprávy o holkách,nejsou moje..i když bych chtěla taky Aničku...mám svý dva čumáky.
Aničce jsme poslali jen maličkost co jsme mohli dát a taky jí přeju dobrý domov a šťastný život.
Zítra snad napíšou v útulku aktuální váhu...

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 21:19
- Nahlásit

Kačaba
tak to je aspon dobrá zpráva a ty její holky jsou v pořádku? věřím, že lidí, co oní mají zájem je hodně, o to horší bude vybrat ty správné , doufám, že se to podaří a půjdou všechny tři spolu

palma1
Člen
# Zasláno: 15 Led 2009 22:46
- Nahlásit

Kačaba
hlavně, že jim je líp . taky bych ji brala, ale mám jednu dračici, do kupy by to nešlo. lidi, co jí tohle udělali bych vraždila - nechápu, jak někdo může takhle jednat...

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání