Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Nalezený BOBTAIL - Tvorovice (PV)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Grenay
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:29
- Nahlásit

nannetka
No jasný, navíc u takhle málopočetného plemene je nejlepší jít přes chovatele a majitele...většinou o sobě vědí....no uvidíme jestli se to povede.

nannetka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:33
- Nahlásit

Grenay
Když já o bobtailech vůbec nic nevím,krom toho že jsem jednou jednoho viděla...úúplně nakrátko ostříhaného Takže mě vůbec ani nenapadlo to řešit takhle...Tak ale třeba se někdo nakonec ozve

Grenay
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:40 - Změnil/a: Grenay
- Nahlásit

nannetka
Poslala jsem fotky ještě jedné chovatelce z Moravy, taky bezpapírových štěňat, tak uvidíme. V papírovém chovu si neumím moc dobře představit kupírování ocásků, takže bych to směřovala do chovů bez PP. Ale tak ono navíc chov s PP je tady na bodu mrazu, jeslti odchovají 3 vrhy za rok, tak je to hodně...sehnat tu bobtaila s PP je nadlidský výkon....plemeno sleduji spíše z povzdálí, ale ráda bych do budoucna importovala novou krev z Anglie...ale to až za pár let...snad to do té doby klub prozře a lidi si začnou vážit štěníků s PP a nebude třeba podporovat chov bez PP.

Hele ten ocas má aspoň pár článků nebo ho nemá vůbec?

nannetka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:48
- Nahlásit

Grenay
Takže jsem nenašla ani pahýlek

Grenay
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:51 - Změnil/a: Grenay
- Nahlásit

nannetka
Tak to by to mělo bejt kupírovaný, dřív se občas narodilo štěndo s krátkým ocáskem, tak tři, čtyři články, ale tohle vypadá, že je normálně šmiklý. Naše Bonuška taky nemá ani pahýlek.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:52
- Nahlásit

Grenay
OT - kupírovaný.

Grenay
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:59 - Změnil/a: Grenay
- Nahlásit

bullvnouzi
Ups....sorry( upravím to...díkec za upozornění....v zápalu boje zapomínám gramatiku

nannetka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 19:30
- Nahlásit

bullvnouzi
tak jsem to ještě poslala mailem na všechny oú v okolí..a prosbou o vyhlášení nebo aspoň vyvěšení na vývěsku..tak uvidíme

MaggieM
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 22:42
- Nahlásit

No já mám Matyldu taky bez PP. V dubnu bude mít 2 roky, ale ocas má. Když jsem se bavila s chovatelama, tak předtím je vždy kupírovaly. Možná by mohla být i od nich. Mám ji z Kelče.

Grenay
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 08:05 - Změnil/a: Grenay
- Nahlásit

Tak jeden chovatel z Bystrovan mi odepsal, že od nich není. Paní od Kyjova se zatím neozvala, tak uvidíme. Třeba bude mít čip, ale to budem vědět až ve středu.

MaggieM
Že ty znáš KK Jimiho a Markét?

MaggieM
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 15:30
- Nahlásit

Grenay
JJ znám

gabi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2009 16:24
- Nahlásit

nannetka
moja adresa je gab.gab@azet. sk

Grenay
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 10:17
- Nahlásit

nannetka
Ahojky, tak jak se má bobtailice??? Jinak se mi nikdo další neozval, tak zatím žádný novinky(

MaggieM
Já si říkala, že Matylda může být jen jedna Markét mi kdysi posílala fotečky z venčení...je moc krásná) Jak jsem tak po letech opět zabrousila do problematiky chovu bobíků u nás, tak se nedivím, že spousta lidí chová mimo klub, ale je to smutné, že je tu v nabídce víc bobtailů bez PP než s PP.

nannetka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:34
- Nahlásit

gabi
hmm-bohužel mi to píše jako neexistující..tuhle adresu mám
Grenay
Bobtailici jsem právě chtěla stáhnout z kůže protože ve stáji být nechce-když ji tam zavřu tak ječí jako hyena,zato se jí děsně líbí v sedlovně,kde ji zase nechat nemůžu protože tam potřebuju zamčít.Takže zaujala strategické místo u dveří,rozvrtala mi balík slámy tak,že pokud zaprší tak ho můžu vyhodit a ještě nahodila úžasně debilní výraz,když jsem jí to vysvětlovala je úžasně sladká jen teda...je divná...vysere se a sedne si do toho...nesáňkuje..prostě si do toho klidně sedne...proč to může dělat?

nannetka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 17:39
- Nahlásit

Grenay
Jinak teda byla se mnou venku s koníkama a je super-docela si dává pozor.Ale nehne se od nás na krok...moje Šívka si lítá okolo,ale ona se nás drží jak klíště.Je to srandovní jak ja moje srnka dlohonohá lítá a tenhle méďa se vedle nás valí...musí to být super pohled

Grenay
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 18:38
- Nahlásit

nannetka
Ty jo, tak to nevím, to vypadá, že nemá moc návyky, ale naši bobíci s tímhle teda problém neměli....tak ti nevím.
Jinak super, že venku v pohodě, tak uvidíš, třeba jí ani nebudeš chtít dát) Jo a vynucovat si, to oni umí....náš útulkový Berry se nikdy nenaučil do kotce, protože prostě dokázal tejden v kuse řvát, když byl zavřenej....
Zejtra jdeš na tu veterinu na ten čip? Tak pak dej vědít.

nannetka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:58
- Nahlásit

Grenay
No nechat si ji nebudu chtít určitě...docela mi ti dva psi zahýbali granulkama,takže si to rozhodně nemůžu dovolit.Určitě budu ráda když si ji někdo vezme.
Navíc teda je pravda že Šívka se na ni neustále tváří jako na obtížný hmyz-což mě teda dost překvapuje,protože jinak je maximálně vstřícná-ale aspoň se jí už nebojí.
Chtěla bych ji na jaře připustit a pak hned po štěňátkách vykastrovat a to se mi bude každá korunka hodit,abych jí i prckům mohla dát co potřebují.Takže druhý pesan zatím rozhodně není v plánu.
JJ,zítra ji vezmu k vetovi ať se na ní koukne-doufám že vydrží čistá.Teda čistá...do čisté má děsně daleko...nakonec jsem jí omyla jen ten zadek,protože teda v té zimě co je se mi ji moc máčet nechtělo.

nannetka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 17:47
- Nahlásit

Grenay
Hm-takže čip jsme nenašli-ale vet říkal,že je jich víc druhů a nemusí to jeho čtečka vzít.Jinak prý je zdravá jen asi po nějakém zánětu očí,ale zrak by neměl být poškozený.Taky odhaduje že je do druhého roku.Takže pokud bys o ni tedy měla zájem,tak se domluvíme,co a jak

gabi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 22:18
- Nahlásit

nannetka
napis mi tvoju adresu, skusim ti nieco poslat

Grenay
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 23:42
- Nahlásit

nannetka
Oki, zítra zjistím tedy stav u nás a ozvu se. Díkec.

nannetka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 08:18
- Nahlásit

gabi
nannetka@seznam.cz
Mimochodem nemáš asi náhodou nějaké fotečky Šívčiných sourozenců,že?

gabi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:33
- Nahlásit

iba kým boli u nás...
ani netuším kde skončili.

Grenay
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 11:17
- Nahlásit

nannetka
Tak mamka to probere na rodinné radě a daj mi vědět asi zítra. Bojí se, aby nenapadala naší stařenku Bonušku. Ale psala si, že se chová absolutně v pohodě, že jo? Hele a máš jí někde venku nebo jak? U našich by teda byla venku určo. Ale tak zas chlupy na to má. Tak dám vědít.

nannetka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 11:59
- Nahlásit

gabi
Tak to je mi líto-docela by mě zajímalo co z nich vyrostloGrenay
Hele ona je v tomhle fakt zatím moc milá-aspoň teda Šívku a sousedovic dvě psice naprosto v pohodě..je to takové hravé štěndo.No mám jí venku a i ty mrazy zvládá v pohodě...jen asi nebyla zvyklá být sama...vždycky mě vítá jak blázen,poskakuje kolem mě jak prdlá
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1525/1525153_dd458 92c399453d881e24d9fb4e84dea/images/DSCN1996.jpg
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1525/1525153_dd458 92c399453d881e24d9fb4e84dea/images/DSCN1949a.jpg
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1525/1525153_dd458 92c399453d881e24d9fb4e84dea/images/DSCN1975a.jpg
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1525/1525153_dd458 92c399453d881e24d9fb4e84dea/images/DSCN2022.JPG
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1525/1525153_dd458 92c399453d881e24d9fb4e84dea/images/DSCN2014.JPG

Grenay
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:16
- Nahlásit

nannetka
Máš krásnýho koníka...taky jsem měla....ale blbec jsem skočila na lep jednomu volovi a prodala mu ho, že se tam bude mít líp....a nemá....snažím se ho dostat zpátky, ale lidi jsou zlý....chjo.....

Jinak mě napadlo, že bysme to mohly zkusit ještě tak, že si jí vezmu k sobě, jak se bude snášet s mejma holkama a pokud dobrý, tak bych jí vzala na seznamku k našim. Blbý je, že jste tak daleko) Ale uvidíme, když naši řeknou, že to zkusí, tak to nějak vymyslíme. Když řeknou ne, tak budem vymejšlet náhradní řešení. Uvidíme...dám vědít.

nannetka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:49
- Nahlásit

Grenay

Děkuji..no je to ještě takový trouba mladý No tohle je vždycky blbé,já jsem dva koníky už vůbec nedohledala,což mě docela hodně štve.
Dobře,domluv se doma co a jak a dej vědět.Odkud jsi?

Grenay
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:00
- Nahlásit

nannetka
Já křivoklátsko, naši u západní hranice

nannetka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:35
- Nahlásit

Grenay
Ty brďo..tam jsem byla v říjnu u kamošky...a to je fakt na opačném konci světa...hej ale bylo tam kráásně..ty podzimní barvy..paráda

Grenay
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:22
- Nahlásit

nannetka
Tak naši se zatím nevyjádřili, ale nevypadá to moc dobře....mámě se zhoršilo astma, takže prej asi žádnýho dalšího psa chtít nebudou, až Bonuška nebude( Ale definitivně zatím neřekli nic....tak uvidíme. Dneska je jí hodně zle, tak jsem jí nechtěla zatěžovat ještě pesanem....ale kdyby se ti ozval někdo jinej, tak jí pro nás nedrž.....chjo. Dík.

nannetka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:41
- Nahlásit

Lidičky skvělá zpráva..před chvílí si odvezli bobtailku majitelé z vedejší obce.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání