| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 23:33
- Nahlásit
maixnerova
moc diky taky
Pripravuju tedka jeste zmeny v petici k Vrchnimu soudu jako protest proti slabym rozsudkum za tyrani, az se to rozjede, tak Vam to zas predhodim, ale musi se to podepsat ruco, takze se urcite uvidime
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Jo, tak konečně je záznam reportáže na netu
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=27.08.2008&238m= d&238p=OCI&238v=143730
|
Hofmanová Žaneta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 11:32
- Nahlásit
Tak jsem nakonec našla odvahu se na to podívat z archivu a je mi špatně. Ten pes, co se sesypal po ráně do hlavy, šmarjá ! Zaživa spaření ve vodě.... Psí hlava nalezená tlející v pytli - pes chudák oči z důlků skoro venku, jakou dostal ránu ! Akorát co mi uniklo - nevím, jestli to byla i psí hlava v tom velkým hrnci, odkud vytahovali různý uvařený části těla (připadlo mi to tak), ale podruhý se na to už nepodívám.
Nechápu, co to bylo za místní vesničani u hospody, co se tomu smáli ! Když se ve vsi ztratí někomu pes, je s ním ámen, co je na tom k smíchu ?!
Hlavně že místní vědí, jak k vietnamcům jezdí dodávky se psím masem a vědí to dlouho a doteď nikdo nic neudělal, dokud se to neprovalilo ! Nechápu. Kéž by bylo víc takových zvířecích zachránců jako je pan Karel Bobál !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 14:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Hofmanová Žaneta
je mi špatně. Ten pes, co se sesypal po ráně do hlavy, šmarjá !
taky mi bylo na blití...jenže víš co...ten pes dostal jednu do hlavy a složil se,to je ta dobrá varianta,bylo to rychlý.Vo tom vostatním odmítám přemejšlet...
dejavu
si náhodou vypadala dobře a inteligentně ,vůbec to nepůsobilo tak jak ses obávala
Jo a eště sem taky napsala ten mail a přišla mi odpověd,že jako děkuje a že doufá,že blabla...to je fuk,ale aspon si to přečetli
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
jak jsem to viděla -bylo mi špatně a řvala jsem jak želva a při tom šíleně nadávala na vietnamce. Bylo to fakt hrozné
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 19:06
- Nahlásit
Ahoj, taky jsem to věděla, no myslela jsem, že se ani nedodívám do konce. Bylo to vážně otřesný! Ti Vietnamci to jsou fakt zrůdy, je jim úplně jedno jak ta zvířata strašně trpí, než je zabijou.
Před lety byl dokument na Spectru o lidech z různých kultur a jejich postoji ke zvířatům, to bylo teda taky dost hrozný.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
diky, jsi vlidna
|