Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pořad Na vlastní oči
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 17:31
- Nahlásit

Právě jsem viděla upoutávku - v zítřejším pořadu Na vlastní oči (středa 27.8) bude reportáž o pojídání psů. Nechutné, ale přesto (nebo právě proto) se podívejme.

Kelly
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 19:17
- Nahlásit

Tak to bude síla! No nevím, jestli zvládnu podívat se na to. Úplně mi stačil ten článek v posledním čísle PPČ, kde psali o tom kříženci labradora a ostatních pejscích, kteří skončili u Vietnamců na jatkách.

Hofmanová Žaneta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 19:44
- Nahlásit

Na to nedokážu koukat. Vidím to pak několik dalších dnů před očima ve dne v noci. To zas bude, ufff !

Atika
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 20:22
- Nahlásit

Asi to bude zrovna jatkách v okolí Chebu a i o pejsích ze skleníku, protože v té upoutávce jsem zahlídla i p. Bobála.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:44
- Nahlásit

Atika
Jsem tak trošku mimo,kdo je p. Bobál a jací psi ze skleníku?

Atika
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 22:14
- Nahlásit

Pan Bobál je zvířecí záchranář z Tachova a bezvadnej chlap, kterej většinou všechno dotáhne do konce (kam až to u nás jde), psi ze skleníku byli taky zřejmě určeni ke konzumaci (byli fakt ve skleníku v objektu ťamanů), on je odtamtud dostal a umístil.Kdyžtak koukni na stránky tachovského útulku, tam je toho víc - i těch případů je víc. Když se do něčeho vloží, tak to pro zvířata mívá dobrý konec, když to teda jde.

Kukuč
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 22:59
- Nahlásit

Atika
Ok díky moc za vysvětlení.)

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 23:26
- Nahlásit

Prekvapilo mne, jak brzo to dali, J. Klima mi rikal, kdyz to tocil, ze se to bude vysilat nekdy v zari, nevedel kdy, co ja vim, bude tam hovorit jeste Marie Lokingova z utulku Cheb, MVDr. Pacltova z Frantiskovych Lazni, ja a nejaky Vietnamec, jehoz jmeno si nepamatuji, ale rika se mu Franta.
Uz ted mam boleni bricha, co z toho zas bude. Z poslednio clanku je trestni oznameni, kt. podala vietnamska komunita na Marii o 1 000 000 Kc a omluvu v novinach.

Houšková
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 23:56
- Nahlásit

To je vrchol drzosti od vietnamčíků. Největší vinnu nese státní veterinární správa, která nekoná ani v rámci možností zákona. pokud vím, tak se tam posílal dr.korous, ale dorazil až po třech dnech. Zůstali tři psi uvázání a jemu stačilo, že vietnamec řekl, že je večer pouští. Další věc obce, slušné lidi kontrolují, zda platí poplatky a množitele nikoli a stačilo by se jich zeptat, jestli je mají přihlášené. Nemáš=trestní oznámení a odebrání. Viz neustále množení psů v Jarošově, nic se stále neděje, baba si jede dál. Už jen na to by stačil napasovat finanční únik.
Jsem pro odeslání vietnamců zpět do jejich země. Jak je možné, že padělají výrobky a nikdo je nevyhostí? Naopak se poměrně rychle množí.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 23:58
- Nahlásit

ach jo, jsem z toho slalomu mezi hovny tak moc unavena, je to tak stresujici a zadny vysledek...

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:51
- Nahlásit

dejavu
ach jo, jsem z toho slalomu mezi hovny tak moc unavena, je to tak stresujici a zadny vysledek...
Vliješ-li výbornou polívku mezi hovna, tak se z nich polívka neudělá. Hodíš-li hovno do výborné polívky, zkazíš ji... To řek jeden "psycholog"
Však víš, jaké to je a proč tolik lidí vyhoří...ale KAŽDÝ Tvůj krůček se počítá, nevidíš výsledek protože nemůžeš změnit celek, stačí ale po málu, po pár částech...a celek se začne měnit sám.
Dobrou práci děláš

maixnerova
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 13:17
- Nahlásit

Terri
tos napsala krásně.. . včera jsem chtěla dejavu napsat něco v tom duchu, ale nemohla jsem najít ty správný slova...

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:39
- Nahlásit

moc dekuju za povzbuzeni, je toho potreba, zacina to uz od dopoledne hodne houstnout, kez bych byla vetsi salamista, neodnasela to vysokym tlakem a mela vic penez a kamose pravniky.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:54
- Nahlásit

Terri
kdo to řekl? moc pekne a jeste jsem to neslysela.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:36
- Nahlásit

Pro zajimavost, ted mi volal Klima, bude tocit jeste s Bobalem ty strilejici Holandany, co zastrelili Cipiska lisaka, dravce v bazantnici a Vydriska a dalsi

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:14
- Nahlásit

dejavu
Cipiska lisaka, dravce v bazantnici a Vydriska

To si děláš legraci, ne? Oni zastřelili Vydríska a Cipíska? Ty z večerníčku????

aren
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:18 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

PetraK
Nedělá si legraci
http://www.blesk.cz/clanek/96970/zoufala-karolina- zastrelili-meho-mazlicka.html
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=14.08.2008&238m= d&238p=SNIDANE&238v=142850

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:02 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Potrebovala bych vasi pomoc, pokud jste ochotni napsat mail na Novu.

Reportazi o tyrani je treba vic, je treba dosetrovat pripady, jak se to vyviji, co s tim kdo udelal, co se deje jineho, ale Nova je nechce ted uz davat, protoze pry toho bylo moc, takze kdybyste mohli napsat neco v tom duchu, ze se vam nektera konkretni libila, ze to povazujete za uzitecny, ze doufate, ze v tom budou pokracovat, ze je dulezity tyhle veci zverejnovat, ze vas zajima, jake zmeny zakonu se chystaji, aby se to nestavalo a at tyhle veci toci dal a davaj casteji, ze jedine tak se podari nastartovat nektere zmeny, bylo by to hodne ku prospechu veci.
Je to komercni medium, kt. je poplatne sledovanosti, kterou odvozuje z ohlasu, bohuzel, takze jinak je k tomu nelze donutit, aby tyhle veci zverejnovali a dali tomu vetsi prostor.
Diky vsem, co neco zplodej a poslou, ja vim, ze jich nebude moc, o to vic to ocenuju.
Posilejte to sem

dopisove@nova.cz

Pokud reportaze o tyrani uvidite na jinem programu, piste samozrejme i tam, na ct, primu, do radii...ted ma byt dnes neco na Impulsu...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:58
- Nahlásit

dejavu
je to tam, kopíruji sem text. Je to dětsk psané, tak se moc nesmějte, smolila jsem to narychlo mezi sepisováním kupních smluv

-----------------------
Vážení,

touto formou bych chtěla pochválit „nový kabát“ pořadu Na vlastní oči, jehož vysílání jste včera, 27.08.2008 po prázdninách, znovu obnovili. Především bych chtěla velmi poděkovat za první reportáž týkající se tzv. psích jatek na chebsku. Všeobecně se o tomto problému ví, bohužel s tím nikdo nic nedělá (což se dá vzhledem k možnosti došetření případu i pochopit).

Domnívám se, že takovýchto reportáží je, zejména v poslední době, zapotřebí. Drzost a krutost lidí jakýmkoli způsobem týrající zvířata v poslední době narůstá, možná také z důvodu, že tito vědí, že se jim maximálně kromě podmínky nic nestane. Na tyto problémy je skutečně nutné poukazovat a nezavírat před nimi oči, neboť u člověka, jež týrá zvířata je vysoký předpoklad, že toto své patologické jednání v budoucnu může přenést i na lidi.

Poslanec pan David Šeich plánuje tento podzim navrhnout novelu trestního zákona, jež by měla zpřísnit tresty za týrání zvířat. Dle mého názoru schválení této novely mohou napomoci média, jež budou tuto problematiku neustále diskutovat a na množící se případy týrání zvířat a konečné neadekvátní tresty pro tyrany poukazovat. Doufám, že se budete této oblasti i nadále věnovat a zároveň vám přeji mnoho profesních i osobních úspěchů.

Ještě jednou děkuji.

Lenka Špringlová

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:42
- Nahlásit

Kalliope
super, jsi hodna, je to hezky, diky moc Mas to u mne, venuji ti roztomileho krizenecka i s maminkou

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 10:50
- Nahlásit

klidně, ale už by mě asi "tchánovci" stěhovali z baráku

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 11:20
- Nahlásit

dejavu
mail jsem odeslala také.

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 11:37
- Nahlásit

posly pošlu..ale mohl by mi někdo stručně říct jaká reportáž byla,?nevim esli se na to chci podívat...

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 11:46
- Nahlásit

Gerda
sarax
holky, moc diky taky.

sarax
repotaz to byla Psi maso na taliri z cyklu Na vlastni oci

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:08
- Nahlásit

dejavu
jj sem viděla upoutávky..ale nevím jestli to můj žaludek snese??jestli tam sou hrozný záběry??pokud ne mrknu na toi v archivu..

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:28
- Nahlásit

sarax
ja ti mam pocit, ze to tam nejak neni, bud jsem blba nebo ten archiv Na vlastnich oci proste zrusili

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 16:01
- Nahlásit

aren
Nedělá si legracibože-kde to žiju??

dejavu

teď nestíhám napsat něco smysluplnýho, ale udělám to. Zároveň to přeposílám kolegyni, která měla tu sílu a odvahu se dívat, věřím, že taky napíše. Já budu muset regatovat naslepo podle vyprávění, tu odvahu jsem nenašla.

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 17:15
- Nahlásit

PetraK
diky, neni potreba to komentovat, z toho mailu by melo zaznet hlavne to, ze tahle problematika a hlavne jeji reseni je divaky vitano a ze chcete, aby se tomu venovali dal, o to jde, tedy myslim problematice tyrani zvirat a reseni teto veci

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:35
- Nahlásit

Rozhodne nechci, aby to ve svetle toho poradu vyznelo jako nejaky rasismus, ale po zhlednuti te reportaze jsem skutecne stastna, ze nase zahrada je obehnana dvoumetrovou zdi. Vietnamcu tady zije hodne a drzi nas nazivu svoji vecerkou (jediny kram tady krome komunisticke samosky, ktera ma kazdou chvili zavreno).
Kdyby se mi pes "zabehl navzdycky", jako vsem tem lidem z vesnice v reportazi, asi bych to neprezila. A ze maji "radsi cerne psy nez zlute", to by ho asi nezachranilo (napada me rceni hlad je nejlepsi kuchar - nechutne).

maixnerova
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 22:49 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

dejavu

pokud jste ochotni napsat mail na Novu

... napíšu...

sarax
jestli tam sou hrozný záběry

... sou

corgi

...přistihla jsem se, že když jdu se svými psy po ulici a potkáme nějakýho Vietnamce, který se na pejsy zadívá, loupnu po něm hodně tvrdejma očima... ách jo... mí psi jsou černý, sváteční...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání