| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 00:22 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
kvok
Do té prevence patří i stanovení si správných norem chování
stanovení norem chování ve společnosti není prevencí, je to pouze uspořádání vztahů a stanovení určitých pravidel.
To je přece jednoduchý, při řízení máš mít pásy - norma, šot v televizi, co se ti může stát, když se vybouráš a nebudeš je mít - prevence
edit: ty máš s tou prevencí svým způsobem pravdu, já to brala čistě pragmaticky a odděleně, protože jsem to brala v současný době, nikoliv z pohledu tvorby norem v časech, kdy fungoval systém "člověk člověku vlkem"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 00:33
- Nahlásit
kvok
Je lepší ji dělat pakárnu v mezích zákona nebo se dojímat na foru?
Klidně se dojímej, nikdo Ti to nebere.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 01:11
- Nahlásit
ssshhhhh
Nevíte zda mají TT něco společného se slovenským útulkem Tulava labka?
Buď klidná, z odpovědí vyberu jen jednu:
"OZ Tulava labka má tu smůlu, že leckoho tady napadne souvislost Ale jsou to fajn děvčata a dělají všechno pro nalezení nových domovů..."
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 01:12
- Nahlásit
kvok
až mám wo Tebe ztrach, že si ublížýš
Áááách. Teď neusnu!
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 08:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Díky za info.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 08:53 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit
shhhhhh, už mlčim.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 11:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Hmmm, hezký.
Teď má na FB skeny kontrol z KVS, že je tam vše ok, jak kdyby to něco dokazovalo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 13:06 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Dáška
No, tak KVS uznala jako OK i chov zubrů, které po 1,5 měsíci po kontrole museli utratit pro celkově špatný a nevratný stav (stav kůže viditelný už z fotek při kontrole, atrofie svalů). Takže co vyjádření KVS dokazuje? Nic. Kromě toho ta kontrola nebyla na útulek TT, ale na chov soukromé osoby Denisy Zárybnické, si všimni. No, tak jsme se dozvěděli, že soukromí psi sl. Denisy měli vodu a byli v dobrém výživovém stavu. Co si pamatuji, tak její odpůrci, kteří tam byli, vždy tvrdili, že její psi jsou OK a ona sama při reportážích z útulku téměr vždy prezentovala tuhle svojí smečku. Akorát jsem netušila, že jich nemá 40 - 50, jak se tvrdilo, ale 115.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2013 16:25
- Nahlásit
kvok
Já k ní nic nevozím.
|