| Autor |
Zpráva |
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:03
- Nahlásit
pfufí
FB sem si nějak založila, ale od té doby sem tam nebyla. Nějak to nechápu a nepřirostlo mi to k srdci natolik, abych se na to snažila přijít.
Podobnou věc jsem kdysi dělala pro jezevčíky v nouzi a naprosto zbytečně tak přišla o spoustu hodin na netu, protože to nikdo neuveřejnil. Proto se mi už do takovéhle práce nechce. Estranky obsluhuju, mám tam web pro útulek, ale nejsem schopná se zavázat k pravidelné práci
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Tákže jsem zprovoznila stránky http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/, teď tam nasoukám nějaká štěňata do začátku plus se ještě vrhnu na tu návštěvní knihu )
stetisek123> Pokud chceš, prostě ti dám heslo a když něco náhodně najdeš, tak to tam dáš, když se ti bude chtít. Rozhodně tím pomůžeš aspoň nějak a nemusíš se spolíhat na uveřejnění od někoho jiného
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 17:11
- Nahlásit
pfufí
Esmit?
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 17:57
- Nahlásit
Ještě by mě zajímalo, do kolika tak myslíte, že by tam ta štěňata měla být? Já bych to viděla tak do jednoho roku? Nebo myslíte do dvou?
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:09
- Nahlásit
Gi a smečka> To nebudu já
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
pfufí
Určitě? V tom případě to vypadá, že probíhají dvě snahy o stejnou věc souběžně.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:21
- Nahlásit
Ne, všechno je domluvené, na všem se pracuje, všechno bude, všechno bude
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:24
- Nahlásit
Facebooková stránka je v provozu a funkční. Už je i na stránkách http://www.facebook.com/pages/Štěně-v-nouzi/173526 422729061
Návštěvní kniha snad funkční, můžete ozkoušet http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/clanky/navste vni-kniha.html
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:40
- Nahlásit
pfufí
Já se přikláním tak do roka, možná ještě to pak v sekcích rozdělit na do půl roku a na starší. Páč, kdo chce štěně z útulku, myslí opravdu štěně, ještě tvárné a roztomilé. Kdo chce 2 letýho, hledá "mladého psa". I když my tu víme, že ofiko rozdělení je jiné a štěnda bývají do 1,5-2 let.
Jinak mi teda prosím přiděl nějaké útulky a já ti ty štěnda budu hledat,ale prosím, kdyby ses z jakéhokoli důvodu rozhodla skončit, dej mi to hned vědět, ať zase nejsem za vola
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:44
- Nahlásit
pfufí
Tže spolupracujete? Super.
stetisek123
Dřív to bylo rozděleno po krajích..
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 18:53
- Nahlásit
stetisek123> Napíšu ti na mail.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:56
- Nahlásit
pfufí
Odkaz na návštěvku Ti nejde.
Na FB Ti, koukám, holky z Miji daly už dost pejsků. Tak príma.
Bacha na Bouchalku - rozčilovali se, že nechtějí své pejsky inzerovat, a oháněli se autorskými právy na fotečky.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:01
- Nahlásit
http://www.stene-v-nouzi.estranky.cz/clanky/navste vni-kniha.html
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
Jojo, na FB už je toho hodně Pořádně se k tomu dostanu zase až o víkendu, kdy se pokusím tam dát co nejvíc štěňat, teď toho mám do školy hrozně moc až do čtvrtka. To je ten maturitní ročník ) Děkuji všem za pomoc
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 09:34 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit
Bouchalku inzeruji já, takže pejsky mohu vkládat, kam uznám za vhodné. Takže problém s uveřejňováním fotek nebude
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 00:14
- Nahlásit
pfufí
Ahojky,držím palce,aby vydržel elán a hlavně čas.Zkoušela jsem Ti napsat,ale vrátilo se mi to a nikde jsem nenašla jiný kontakt.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 07:50
- Nahlásit
Vážně? Napiš mi na mail .............., kdybys něco potřebovala, to je můj osobní mail.
Což mě přivádí na myšlenku, myslíte, že by štěně v nouzi mělo mít svůj mail? Mě to přijde zbytečné, když má facebook a návštěvní knihu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 08:00
- Nahlásit
pfufí
Nějaký mail by tam být měl. Na FB já třeba nechodím (a nejsem sama, kdo k tomu nepřehlednému binci má odpor) a do návštěvky se fotky nedají.
Na mě taky dobře působí, když si někde jmenovitě přečtu, kdo vůbec web provozuje. A taky poslední aktualizace je fajn, aby člověk hned ze startu viděl, jestli má někde hledat nějakou změnu (případně kde, pokud to web sám nenabízí).
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 00:01
- Nahlásit
pfufí
Díky,poslala jsem Ti mail.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:53
- Nahlásit
Přidala jsem mail. Návštěvní kniha očividně funguje a plní se. Ještě teda, kdo tu nemá mail, vidíte vlevo ten sloupeček s různými příspěvky na FB? Nebo se vám to vůbec nezobrazuje?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:17
- Nahlásit
pfufí
Koukám, že zMije už tam dávají štěníky. Tak hurá.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:33
- Nahlásit
Díky nápadu jedné z kolegyň začneme dělat u každé rubriky kraje samostatně datum aktualizace. Co vy na ten nápad? Mě přijde docela fajn
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:36
- Nahlásit
pfufí
Klidně. Akorát by to mělo být viditelné na první pohled a příliš nepřekážet.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
pfufí
Tak jsem Ti tam nacpala taky něco do návštěvky. Obávám se, že se zavaříš.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 22:51
- Nahlásit
Pěkné, díky )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 15:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
pfufí
Tak Ti to tam zahlcujeme a ty nikde?!
Postupně přidávám další info, ale mám teď DPH, tak už jsem v posledních odkazech moc nevybírala pejsky a dala jen odkaz na stránky útulků, kde je aktuálně víc štěňátek.
Dala jsem Ti tam návrh, zda bys nechtěla trošku změnit podobu zadání pejsků i s odkazem na stránky, které to tak mají, jak se mi to zdá víc praktické.
Až dodělám DPH, mohla bych Ti pomoct psíky zadávat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 20:37 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
pfufí
Rozšířila jsem Jimlín: http://utulek-jimlin.wz.cz/index2.php?p=pejsci o dalších 10 štěňat. Je tam i jejich matka.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková
já na to zítra mrknu, teď už mám dost. Teda pokud pfufí
nebude rychlejší
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
stetisek123
pfufí možná zemřela vyděšením při pohledu do návštěvní knihy. Je toho tam fakt dost...
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:22
- Nahlásit
Jsem stále tady. O návštěvní knihu se starají dvě dobrovolnice, střídající se ob týden. Ještě jsem je nestihla zkontrolovat, dneska to udělám, i když možná spíš zítra, to bude hodně času. Většinou jsem od pondělí do čtvrtka ráno zaměstnána školou.
|