| Autor |
Zpráva |
Klárka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 22:43
- Nahlásit
Ankaras
no jestli jsem se dobře dívala, tak Jája a Dája jsou u zpět u původní majitelky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 23:32
- Nahlásit
Klárka
zdravím, tak to opravdu nevím
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 20:08
- Nahlásit
VElká nadílka štěndů v královehradeckém a olomouckém kraji !
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:13
- Nahlásit
Zdravím všechny, opět hledám nějakého dobrovolníka, který umí s e-stránkama nedaří se a další pomocník vydržel taky měsíc..., tak jestli někdo umí a měl by čas na polovinu krajů,tak budu ráda za pomoc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:49
- Nahlásit
ankaras
Zdravím všechny, opět hledám nějakého dobrovolníka, který umí s e-stránkama nedaří se a další pomocník vydržel taky měsíc...
Co tím chceš říct? Mám tady zveřejnit naši poslední skypovou komunikaci? O tom, že "nech to, mám teď spoustu času tak to udělám, až budu potřebovat pomoc tak ti řeknu" ????
Když teda nestíháš tak proč neřekneš? Ani ne před měsícem jsi mě od toho vyhodila s tím, že to v poho uděláš sama.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 22:46 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Biluška
Tak to jsem zrovna nemyslela psala jsem, že pokud nestíháš, tak že je to v pohodě, že ted mam dost času a udělam to sama, od tý doby se mi ozvaly dvě holčiny , že by to rády dělaly, tak jedna týden a druhá dva týdny, ted mají moc práce do školy, tak to položily a přes svátky nestíhám, tak píšu o pomoc , ale ty si mě vůbec nenapadla . Tak nevim co tak zhurta a s "vyhazováním" to je teda trochu přehnaný. Ale pokud si to chce někdo celý přebrat, tak neni problém . A ta štěnda se mění každej den, ale když se v jednom kraji něco přihodí a v druhym jenom ubere, tak mně to třeba prostě nevyhovuje. Snažim se těch každých 5 dní udělat všechno, vymazat ty co našli domov a hned přidat, aby to mělo trochu hlavu a patu. Už dvě holčiny jsem s tim učila dělat a ono když ti někdo napíše mejlíka jak strašne chce pomoct a ty ho to s těma estrankama naučíš, je to víc práce než když to uděláš sama, ale když už to teda vysvětlíš a za týden nic, tak ono to taky docela unavuje... Když jsem to urpavovala s tebou a dělala jsem aktualizaci těch svejch a měla jsem čas, tak jsem zvládla i tvoje a napsala jsem, že to zvládnu a že kdybych nestíhala, tak se ozvu, noooo, moje chyba, zapomněla jsem na to, to beru, ale neni třeba vykřikovat jak teda strašně nechci pomáhat a pak píšu že jo. Prostě se stane, zapomněla jsem... Ale dělam to ve svym volnu, dělam to jenom tak, domluvily jsme se na tom s jednou holčinou tady , ta nakonec nemohla, já u toho zůstala, tak si myslim, že neni třeba hned silácký řeči. Já to opravdu klidně ráda předam dalším, at se taky prostřídáme.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 23:47
- Nahlásit
ankaras
Ahoj, funguje ti mail, který máš pod členem? Psala jsem ti a vrátila se mi hláška o tom, že nebyl doručen.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2009 23:50
- Nahlásit
Ahoj, už je tady díky moc ono to lidem hlásí, že mi to nechodí, ale chodí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 09:36
- Nahlásit
ankaras
No promiň, ale fakt to vyznívá divně. Napřed mi dvakrát řekneš, že "v pohodě, stíhám to sama, kdybych potřebovala pomoc tak ti řeknu" a pak tady najednou píšeš, že hledáš pomocníky. Tak si teda rozmysly co vlastně chceš.
Jo těch štěňat je hodně a je s tím neuvěřitelná piplačka. Mimo jiné i proto, že tam dáváš psy co dávno štěňatama nejsou (ty roční) to už jsme tady taky řešily. Ty stránky jsou kvůli tomu dost zaplácané a nepřehledné a času to žere neuvěřitelně. Se zkus znova zamyslet nad tím, jestli by nebylo lepší mít tam jenom malé štěńata.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 09:47
- Nahlásit
Biluška
Jestli sis nevšimla , tak roční psi se tam objevujou už jenom zřídka, pes je štěnětem docela dlouho..... tak nevim proč tam nehodit i roční když se tam vejdou. Nevím, co je na tom nepřehledného , řekla bych, že teda nic, styl koukni na fotku a klikni na odkaz mi teda nepřijde nic složitýho a nebudu se tady o tom dohadovat a zaplácávávat kravinama, ale pokud by si chtěla, můžeš si to převzít a předvést se taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:17
- Nahlásit
ankaras
Ne nechci to převzít, nemám potřebu se předvádět.
pes je štěnětem docela dlouho.....
Molossové do tří let, proč tam nedáváš i tříleté molosky? . Ale mě je to v zásadě jedno, dávej si tam třá osmileté, to byla jen reakce na tvoje "moc štěňat".
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:47
- Nahlásit
Biluška
Já si nestěžuju na "moc štěňat", ale že je toho teď moc , že jsem nestíhala. Klidně tam tříleté molosky dát můžeme, neni problém . Když jsem to dělala ze začátku sama, tak jsem si to uspořádala a udělala tak, aby to vyhovovalo mně a bylo to pro mě rychlý a přehledný, každýmu vyhovuje něco jinýho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:22
- Nahlásit
ankaras
Já si nestěžuju na "moc štěňat", ale že je toho teď moc
A to náhodou není to samé, jo? Si teda asi sedím na vedení. No ale jak říkám, mě je to jedno, dávej si tam co chceš, kdy chceš, jak často chceš a jak starý chceš, mě je to jedno, já už se v tom nijak angažovat nebudu. Tak šťastný Nový rok.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2009 14:58
- Nahlásit
Biluška
Ne, neni to to samý, fofr, vánoce, svátky, další stránky, moje feňule s kterou ted lítam po vetech a tak dál . Taky hezkej novej rok.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2010 00:16
- Nahlásit
reneeska
Poslala jsem vzkaz do návštěvky štěněte v nouzi o nových štěňatech v Plzni.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:48
- Nahlásit
Zabývá se někdo tím webem štěňat na estránkách?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 20:46
- Nahlásit
Vlčáčková
ankaras tuším, jen je blbá doba, nestíhačka. Já už to dávno předala, nejde to z mobilu a na pc jsem sporadicky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 22:38
- Nahlásit
reneeska
Díky. Nevíš na ní spojení?
|
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 23:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Nevíš na ní spojení?
Je pod členem.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
Zdravím všechny, opravdu nestíhám , nastoupila jsem do nového zaměstnání + škola + má vlastní feňule a normální starosti, znáte to všichni. Chtěla jsem se k tomu dostat v neděli a začít zaes pěkně pravidelně a nevyšlo to . Nechtěla bych to ještě pouštět, myslím, že by to byla škoda, možná se to urovná a bude to zase ok, ale pokud by byl nějaký dobrovolník, který ovládá e-stránky, tak pomoc neodmítneme. Jitka v lednu nastupuje do nemocnice, takže bude také tak měsíc, dva mimo, tak se mi prosím ozvěte na mejlíka i.krejdlova@gmail.com . Zítra zkusím v práci o volnu stránky aktualizovat a uvidíme jak to půjde dál, věřím, že ano , jenom prosím trošku strpení. Díky
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:07
- Nahlásit
Zdravím, ráda bych obnovila web štěňat v nouzi a protože štěňat je opravdu hodně, ráda bych naverbovala nějaké dobrovolníky, kteří budou pomáhat Hlásí se někdo?
Bude se jednat o správu stránek, vyhledávání, případně správu stránek na FB.
Mám trošku problem s estrankami, uvidím, co mi napíšou v pondělí z estranek ale předběžně se tedy ptám. Vidím tu pár lidí, kteří by se chtěli zapojit, tak mě zajímá, jestli nabídka a ochota stále platí? Přece jen koukám, že je to rok staré...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
pfufí
promin, ja bych i pomohla, ale jsem strasne chaoticka a nesikovna, asi by ti moje pomoc spis uskodila (teda tem stenatum)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:56
- Nahlásit
pfufí
Já bych Ti tak z principu ráda pomohla, ale ... teď jsem půl roku řešila něco, kvůli čemu mám gigantické zpoždění v práci, jsem nevyspalá za celou tu dobu a potřebuju oddech. Z toho plyne, že teď nějakou soustavnou činnost ode mě teď nemůžeš čekat. Můžu dát vědět děvčatům, které hlídají útulky, že by Ti mohly posílat informace z některých útulků o nových nebo vydaných štěndách. Pokud by Ti to pomohlo. Nebo co bys chtěla? Napiš.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 08:22
- Nahlásit
Vlčáčková, to by bylo super. Až udělám návštěvní knihu, tam se budou posílat odkazy na štěňata, která nejsou na stránce ještě, takže rozhodně to ulehčí spoustu práce )) A to můžeš dělat i ty, když prostě narazíš na nějaké štěně, můžeš ho poslat do návštěvní knihy a on ho tam někdo dá )
leyenda, není to těžké, navíc bys to dělala víceméně podle předlohy. Když to zkusíš, tak maximálně se může stát, že zrušíš stránky, což není nevratná operace, jen nepříjemná A když zjistíš, že ti to jde, tak pomůžeš psům )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:11
- Nahlásit
pfufí
Ty stránky máš kde? Navážeš na stávající nebo uděláš nové?
Až to budeš mít nějak v cajku, tak mi sem hoď odkaz nebo do témátka "Pro Vlčáčkovou", někde tu hnije na bůhvíkolikáté straně vzadu. To nepřehlídnu.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:14
- Nahlásit
Právě, že mám problem s tím, že mě estranky nechtějí pustit do administrace stene-v-nouzi. Už jsem psala na správu estranek a počítám s tím, že mi zítra odepíšou, protože je pracovní den. Pokud to nepůjde, založím nový web. Zatím právě sháním lidi, abych věděla, s kým mohu počítat a docela se lidi hlásí, uvidíme, kdo z nich u toho jak dlouho vydrží.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:20
- Nahlásit
pfufí
Já si na estránkách nechala jen jakési návěští na stránky nové. Udělala jsem pak u txt a nakonec u Googlu. A jsem s nimi velmi spokojená - myslím s těmi u Googlu. Ale to by ses dočetla v tématu o stránkách, nedávno tu běžela na toto téma diskuse. Co mě na Googlu naprosto vyhovuje, je to, že mě předsazuje před jiné stránky. Při dotazu ve vyhledávači na obecné téma se zpravidla zobrazím na první či druhé straně výpisu, a to mám jen něco přes 6 600 návštěvníků za rok a půl. Ofic organizace, které mají stránky mnoho let a návštěvnost třeba 140 000 za tu dobu, jsou zpravidla až někde za mnou. Takže zviditelnění je moc fajn.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:21
- Nahlásit
Tady máš tu diskusi: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_12216_0.html
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:27
- Nahlásit
pfufí
Nějak mám dlouhý vedení. Pokud ti jde o to, sehnat někoho, kdo by vkládal štěnda na estranky, tak bych mohla pomoct. Ale vyhledávat po netu nezvládám, to už je moc časově a hlavně pro oči náročné. Ale jak píšu, tak jsem neporozuměla otázce
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:50
- Nahlásit
Když mě se právě nechce měnit ta doména, pokud je na forech a tak uvedena tak, jak byla předtím a lidi jsou na to třeba zvyklejší, proto se snažím mermomocí o to se dostat do administrace té na estrankách.
stetisek123 > Je to většinou tak, že si každý najde ten svůj způsob pomoci na stránkách. Pokud máš FB, tam se ti určitě občas objeví nějaký štěně. Občas by třeba někdo dal do Návštěvní knihy odkaz na štěně nebo bys mohla kontrolovat, jestli je ještě štěně v útulku a pokud by tam nebylo, tak ho smazat Případně by sis třeba určila pár útulků a ty bys kontrolovala a aktualizovala Myslím, že se najde práce pro každého.
|