Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Vlčín hledá nový domov
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:28
- Nahlásit

lakotawin
On byl tetovaný či co?

Smečka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 22:11
- Nahlásit

lakotawin
Proto pořád na něco štěkal
Však od toho se také lajka, jmenuje lajka. Lajáť je rusky štěkat. Takže, západosibiřská štěkna

lakotawin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 18:35
- Nahlásit

Tak Aki nebol vlastně Charon ,jede v pátek domu měla bych se radovat ,ale nějak jsem si za tu chvilku moc zvykla. Majiteli utekl ,děcka občas otevřou vrátka a Aki bere hned roha. No snad si dají už pozor.

lakotawin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 21:21
- Nahlásit

Tak jsem s majitelem mluvila skoro půl hoďky a na psovy mu opravdu záleží,reaguje na jiné poveli ,na zasyčení a když si kleknu tak přijde k noze a kouká a já se divila proč ,je na to naučenej při lovu.Je toho mnohem víc a byl opravdu mooooc rád že se našel Bude s ním dělat zkoušky ,nějakou výstavu a dal by nám po něm štěně .Pozval nás na honitbu abychom ho viděli v akci moc se na to těším. Při honitbě se vždy vrátí k noze ,ale tentokrát ho musel někdo naložit když děcka otevřeli vrátka a pes se šel proběhnout sám. Ani nevěděl jak moc poděkovat a bál se že se mu něco stalo ,děcka by to nezkousli ,jsou na táboře takže o tom ani naví .

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 21:27
- Nahlásit

lakotawin
no tak snad budeš mít stěně po něm anebo se do té doby najde zas nějakej

lakotawin
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:24
- Nahlásit

Tak zase velká změna ,majitel se s rodinou se náhle stěhují do zahraničí dostali možnost tam pracovat a pes je náš )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:49
- Nahlásit

lakotawin
Hm, to je divné, víc než divné...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 13:04
- Nahlásit

lakotawin
taky mi to přijde teda divný..

bea
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 13:27
- Nahlásit

Asi je to divný, ale hlavně že se pes bude mít dobře

lakotawin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 23:31
- Nahlásit

Ahoj ,tak Charon má už i kámoše byli jsme na dovolený Charona chce prodat ,ale nějak nereaguje na sms a neposílá číslo účtu.Jinak jsme jeli ze Sázavy ne do Tater ,ale do Jeseníků kvůli psům ,neměli europasy (a Charon očkovák a chytli kašel,který po 2 dnech přešel) Tak bychom přes hranice neprošli. Ale v Jeseníkách bylo nádherně ,měli jsme to jako línej vandr ,našli jsme nějaký převys a tam odtud jsme chodili a jezdili po výletech na velkou a malou kotlinu ,na Praděd jsme nešli ,protože Charon i Dax měli po kuřeti průjem Daxovy pak sedlo hovězí maso a šli jsme podél bílé opavy dolu ,no nádhera .Pak jsme předčasně kvůli psům museli domů ,ten průjem se zhoršoval u obou,zkoušela jsem rýži s granulema ,co jiného ve skalách na vandru . No ateď jim vařim to na co jsou zvyklí a až se zotaví pojedu na psí tábor ,je tam zdroj toho co můžou žrát,tedy vetamix a syrové hovězí. S Charonem a Daxem bude chvíli problém než si zvyknou normálně žrát ,oba byli podvyživený ,Daxe zachránili holky ze Slovenska měl 15 kg a je to německý ovčák,přivezli jsme si ho už vykrmeného.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 23:40
- Nahlásit

lakotawin
takže jestli to chápu dobře:
CHarona budeš mít až zaplatíš nějakou částku,tedy máš ho,ale oficiálně až po tom a Dax je NO z nějakého utulku co byl asi pravděpodobně týranej,chápu to dobře?

lakotawin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

Přesně tak ...

lakotawin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:49
- Nahlásit

Tak konečně závěr po dlouhé odmlce . Včera nám majitel poslal číslo účtu takže můžu Charona zaplatit a mi byli na setkání klubu lajek , byli jsme v místě ,kde Charon vyrůstal a chodil na lov.Taky jsem si to s ním mohla i vyzkoušet Je to šikovnej pejsek,jen dopilovat poslušnost ,je utíkavej. Bylo to zajímavý vidět Charona jak se cítil ve svém rajonu mezi lidmi a psi který zná ve svém živlu . Tady je spoustu lajek : http://lakotawin.rajce.idnes.cz/Setkani_klubu_laje k_Strimelice_2008/

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:50
- Nahlásit

lakotawin
krasni psici (len mna by medzi tymi myslivcami asi piclo)
Ten cierno-biely je karelsky pes?
A z Daxika je tiez uz kus chlapa, ale divam sa, ze nosi kosik...musi?

lakotawin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:15
- Nahlásit

Ten černý je karelský medvědí pes,já taky nesnášela myslivce ,ale když jsem nahlídla tak trochu do jejich života,tak mě ta myslivecká kynologie nějak moc chytla a hlavně ,tady byli mioc skvělí myslivci ,taky se vším poradili a Jinak ten košík má protižrací,nechci aby se otrávil někde něčím ,je moc žraví a sežere kde co.Jinak je to zlatej pes ,nerve se nekouše je to mazel oba dva

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání