Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Vlčín hledá nový domov
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 21:01
- Nahlásit

Ahoj lidi, vím,že tady všichni máte psů hodně, ale kdyby přece jen někdo z vás našel doma ještě místo...
2.7. jsme v Jevanech našly tohohle krásného pejska - vypadá to na křížence ČV a gróňáka, je krásný (i když byl hrozně hubený) a vypadá jako vlk - proto dostal jméno Vlčín . Byl hrozně přítulný a běhal v Jevanech mezi všemi detmi a lidmi - byl to vážně sympaťák - proto mne napadlo se Vás všech optat, jestli by ho někdo z Vás nebo z Vašich známých nechtěl. Očipovaný nebyl a vypadalo to, že se toulá už delší dobu. Teď bude v útulku v Lysé nad Labem alespoň 14 dní v karanténě, pak je možné si ho odvézt domů . Kdyby nebyl takový zlatý, tak bych se ani o nic nepokoušela, ale myslím, že je to vážně EXTRA pejsek
Našla ho sestra kamarádky, měli jsme ho večer a přes noc na táboře. Je to mladý pes, přátelský k lidem a neměl ani problémy se psy. Umí základní povely (sedni, lehni),umí chodit na vodítku, nevadí mu náhubek a bez problémů v noci spal v kleci.

wami
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 22:36
- Nahlásit

rendik
dovolim si preulozit a hodit sem zobrazitely foto (mi z estranek foto nejede a nevidim ho )

kazdopadne pesan vypada na "skoro" cisty csv, az na ty bily tapy... je nadhernej - teda i dobre vypadajici, jestli neco umi, asi se mu i nekdo venoval... neni trochu brzo na udani...? myslim, ze ho majitele muzou docela intenzivne hledat, popravde jestli je v nem kus severana, muze byt i vcelku zdrhaci, zkusila bych se nekjdriv intenzivnejc poptat po sirokem dalekem okoli...

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 00:10
- Nahlásit

wami
díky
no, ta fotka je mizerná, čistý čsv to určitě není - má zakroucený ocas, asinadvakrát, takovou spirálku. Taky nás napadlo, že se jen zaběhnul, ale vypadal docela zanedbaně - vypadávaly z něj chomáče ještě snad zimních chlupů, takže jsme ho vyčesaly...

Bela
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 00:40
- Nahlásit

rendik
z mojho tiez vypadavaju chomace zimnych chlpov ale zanedbany nie je ani nahodou

drzim hafikovi velmi palce, aby sa bud vratil k svojim ludom alebo nasiel dobry novy domov
je krasny

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 08:28
- Nahlásit

Je možné vložit více fotek? Mě tedy zanadbaně nepřipadá, pokud mohu z té jedné soudit. Pes líná , když mění chlupy Jinak je moc pěknej a vypadá, že strs má naopak hodně kvalitní.
Po výstavách, jako doprovod, chodil podobný pes, ale mám pocit, že tento je trochu tmavší.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 08:40
- Nahlásit

rendik
Reni, naše Gozérka začala přelínávat teprve minulý týden. Teď z ní taky jdou chomáče chlupů a vypadá, jako by kartáč v životě neviděla i když ji češu každý den. Ráno ji vyčešu a večer je plná chomáčů a vypadá jak bezdomovec. Wami má pravdu, zkus se spíš zaměřit na hledání původního majitele.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 14:37
- Nahlásit

Možná mám zajemce. Snad to vyjde.

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 15:19
- Nahlásit

rendik
Kde ten pes je? Mám na něj zájemce. Do útulku v Lysé volali a tam není. Prosím o rychlé info!

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 15:57
- Nahlásit

Smečka
Tak ho tam asi ještě nedovezli, je zatím v Říčanech v záchytných kotcích, napiš mi e-mail a pošlu ti číslo na pána co by ho měl mít u sebe.

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 16:10
- Nahlásit

Smečka
Našla jsem si tvůj mail v kontaktech na tvém webu, takže číslo na pána co by měl mt vlčína u sebe máš v mailu, já jsem pořád na táboře a na intenet se moc nedostanu, takže je to takhle nejrychlejší. Dej pak vědět jak to dopadlo...

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 16:21
- Nahlásit

Smečka
Takže změna - volali jsme tomu chlapíkovi co by ho měl mít u sebe a tvrdí, že pes už je v tom útulku, takže tam zkus zavolat znova, my to teď zkoušíme, ale nikdo nebere telefon.

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 16:38
- Nahlásit

Smečka
Tak snad už naposled - dovolali jsme se, vlčín v útulku je, když jsi tam volala, tak asi došlo k nedorozumění. Paní Čáková z útulku v Lysé ho tam totiž má jako křížence huskyho. Tak jí zavolej znova a ptej se na pejska co má zakroucený ocas. Určitě jich tam takových moc nebude...

Smečka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2008 18:07
- Nahlásit

rendik
Ok díky moc.

Smečka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 07:48
- Nahlásit

rendik
O Vlčína se prý přihlásil původní majitel. Tak snad je doma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:50
- Nahlásit

Smečka
O Vlčína se prý přihlásil původní majitel. Tak snad je doma.
haloo,haloo,mám jiný info...je tam pořád a ve středu se má ta dívčina na něj jet podívat,drží jí ho.Tož jak teda...

Smečka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
To jsem z toho blázen. Sama mi včera odpověděla na wolfdogu, že pes je u původního majitele, schválně se podívejte.
Ale pokud zůstal v útulku a jede se na něj podívat, tak je myslím vyhráno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:40
- Nahlásit

Smečka
Sama mi včera odpověděla na wolfdogu, že pes je u původního majitele,
já tam vůbec nelezu ani se tam neorientuju,ale je třá možný,že jí tak někdo informoval(blbě) a pak se to vysvětlilo.Mluvíme o té co jí o víkendu umřela ta dvě čévéčka na otravu??Je to nějaký zamotaný...ted mi psala že jde na odpolední,abych jí brnkla kdybych se od vás něco domákla.Prý tam volala a řekli jí,že tam je a to s tou středou.Tak asi uvidíme,kdyby byly novinky ,sem tady

Tinta76
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:45
- Nahlásit

Smečka

Asi měla na mysli jinýho psa píše, že to pomotala ...

Smečka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=8553
Je to tady.
Tinta76
Asi měla na mysli jinýho psa píše, že to pomotala ...

To jo, ale pak odpovídá hned po mém příspěvku trochu jinak. Já nevím... Každopádně je o něj zájem a to je dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 13:56
- Nahlásit

Smečka
se z toho už po*eru,mám dojem,že se popletli tihle dva psi bo ten první je právě jako Usan..

lakotawin
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 23:33
- Nahlásit

Tak máme doma toho druhého Rendyho u nás Akiho Je to krásný a živý stvoření

lakotawin
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 23:34
- Nahlásit

A asi mu pořídíme ještě Freda jako kámoše ať si má s kým hrát .

Smečka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:16
- Nahlásit

lakotawin
Hele a který je ten první a který ten druhý? Já už jsem z toho dost zamotaná...

lakotawin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 00:56
- Nahlásit

Ten první to je ten kterýho už neměli asi kříženec čévéčka a ovčáka a nevím jméno,a ten druhý to je Rendík ten kterýho jsme si vzali zřejmě je to laika a ještě se může ozvat majitel .No neměla bych si na něj moc zvykat radši ,jenže to nejde to je takovej mazel a rošťák ,hned vyprovokuje hru Pokud ho majitel chtít nebude tak bude skvělej na agility .

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 08:36
- Nahlásit

lakotawin

Tak dej případně vědět jak se má.

lakotawin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:29
- Nahlásit

No už vím že je to Charon od katova můstku ,západosibiřská laika. A chovatelka mi v pondělí zavolá zda ho majitel vyhodil ,nebo jim utekl. Jinak u nás se chová ,jakobychom byli jeho páníčkové odjakživa. Jakoby mu nechyběli jeho majitelé. Je strašně veselej a hravej.

Smečka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 11:44 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

lakotawin
Je to lajka? To mě vůbec nenapadlo. Na té ležící fotce opravdu vypadá jak kříženec čsv. Lajky jsou při nedůsledné péči hodně utíkavé, ale i kdyby si ho původní majitel vzal zpět, máš aspoň tip pokud bys v budoucnu uvažovala o další psím kamarádovi. Lajky jsou mi hodně sympatické, svým projevem a nezávislostí.

lakotawin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 15:36
- Nahlásit

Tady jsou fotky ,je pod jménem Aki http://lakotawin.rajce.idnes.cz/

rendik
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 15:51
- Nahlásit

Ahoj všem, tak jsem do dlouhý době zase online a nestačim se divit. Lajka nás teda nenapadla nikoho, tetování jsme hledali, ale nenašli. Jsem moc ráda, že se má "náš Vlčín" dobře

lakotawin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:21
- Nahlásit

Tak teď už vím že ta laika byla používaná k lovu tak se asi prý ztratil při lovu říkala chovatelka a nemůže se majitelům dovolat.Tak to si ho určitě vezmou. No má štěstí ,že jsme ho dostali mi a našli se páničkové.Proto pořád na něco štěkal a byl šílenej na zvěř

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání