| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:23
- Nahlásit
http://www.utulek-turnov.estranky.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 19:56 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
dejavu
podarilo se mi dohledat diky strankam LP v nouzi a webu Turnova majitele toho gordona, co tam byl a pes uz je doma, byl stastny jak blecha, majitele uz nedoufali po 2 mesicich.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 20:02
- Nahlásit
dejavu
no to je skvělý!Já si zrovna říkala,že gordon není až tak běžný plemeno v útulku
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 20:18
- Nahlásit
dejavu
není šeltiák z Viničných šumic z Brně v útulku, trikolorní šestiletý pes s PP?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 20:26
- Nahlásit
reneeska
majitelka o nem vi a dcera se na nej pujde mrknout na net, uvidime
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit
dejavu
K té šeltii ti písnu něco do mailu, veřejně nechci.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:41
- Nahlásit
dejavu
web nefunga, nevis proc? (ma jiny stranky?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:55 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Tak to vím naprosto přesně. Protože jsem ten web dělala poctivě celé ty roky až do minulého týdne. Pan vedoucí útulku měl poruchu na počítači, místo stránek se mu ukazoval fotbalový klub Pěnčín Turnov a vice versa. Nedal si vysvětlit, že se nejedná o reklamu a nikdo to neudělal naschvál a kategoricky mne žádal o zrušení stránek, tak jsem je zrušila. Pořád si vedl svou, že se jedná o lokální reklamu a že tomu rozumí.
Když to po dvou dnech konečně pochopil, že to vidí na poči jen on v práci a řikal mi, že "založíme stránky jinde u jiného providera", že mu stejně vadí ta reklama tam, tak jsem mu doporučila, ať si je založí na městském webu, kde má placeného odborníka, má to zdarma a bez reklamy, ale já už to znovu dělat nebudu.
Věřím, že za ty roky pochopil, že stránky přece jen k něčemu jsou a pokud mu na psech jen trochu záleží, že si je opravdu zorganizuje sám. No a ať se ozve, až je bude mít, že je mileráda zařadím do svého seznamu útulků www.utulky.estranky.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:09
- Nahlásit
dejavu
Chmm no pekny, echjo. Chapu te, naprosto. Ale skoda, doufam, ze tedy p. Fiser zridi co nejdrive.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:12
- Nahlásit
No, tomu zas můžeš napomoci ty a ostatní fanoušci jeho útulku dotazováním, kde a kdy budou nové stránky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
dejavu
To ja klidne napomuzu, jen se mu dovolat. Ale maila mu jdu poslat hnedka.
edit, uz sem to psala vedle hance na terose, pls, vymaz tam p. Meiera coby kontakt.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:16 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Chodí tam venčit děti, občas dávaly na FB fotky a založily tam stránky, ale to je nespolehlivé, děti se tam střídaly, vždy mi pár poslalo fotky 1-2x a pak už jsem o nich neslyšela, zakládaly si své weby, kde byly staré informace o psech, co už byli pryč, p. Fišera to zlobilo, chce to mít pod kontrolou a spolehlivé a aktuální, což chápu, ale jinou cestu tedy nevidím, než že si to bude dělat za pomocí městského informatika sám. Věřím, že to není problém na radnici trochu místa na webu prosadit a je tam vždy jen pár psů, místa to moc nezabere.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:21
- Nahlásit
Fifi, nechápu, co po mně chceš, jaký Meier a kde? Co mám konkrétně změnit a kde?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:22
- Nahlásit
dejavu
nechápu, co po mně chceš, jaký Meier a kde
asi tady to píše
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9593_6.html
|
dejavu
Člen |