| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit
Mmartin
Nenech se mýlit,někteří kokři mají prokvetlou hlavu a nejsou vůbec staří. Takže důchodce zdarma až po úředním potvrzení věku
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 09:51
- Nahlásit
jana33
Ona právě vypadá podle srsti a vůbec velmi zachovale, v lese běhá že ji pomalu nestačim, ale podle zubů a očí je stará...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit
Mmartin
Stejně je to nespravedlivý,ty najdeš hodnou milou poslušnou kokřici a já spratečka Ferdu
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2008 10:51
- Nahlásit
Naivně posouvám v bláhové naději, že ji někdo postrádá
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2008 19:23
- Nahlásit
Tak jsme dnes objeli dvě veteriny. Čip nemá, doktoři ji neznají... Ale ona zjevně veterináře zná, klepala se a zdrhala pryč
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:44
- Nahlásit
Jste tady někdo od Benešova u Prahy? Dostal jsem informaci, že se v Benešově u Prahy ztratila před časem 9-letá fena zlateho kokra, majitelé prý zoufale kontaktují cizí lidi na nádraží a pod., jestli je ten kokr na vodítku fakt jejich... Tak kdybyste někoho podobného potkali nebo našli nějaký takový inzerát, tak mi prosím dejte vědět. Byla by to sice velká náhoda, ale stávají se větší...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:00
- Nahlásit
Mmartin
Hele a co cinknout třá na měšťáky v daném městě a do útulku, pod který Benešov spadá? Třá by měli kontakt na lidi...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:04
- Nahlásit
bullvnouzi
jj, to zkusím... Já to jen hodil sem, páč jsou tady i ty fotky...
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:08
- Nahlásit
Mmartin
hodím to i k sobě na stránky jestli je někdo nezná, Benešov, to asi spadá pod Maršovický útulek ne? Zkusila bych to tam, jak píše bullvnouzi
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:10
- Nahlásit
kokrvnouzi
to asi spadá pod Maršovický útulek ne?
to si nemyslím..Maršovice mají celkem dost vsí a ještě jim i dovezou bůhví cop..pokud to pod ně spadá je to celkem smutný
jiank taky bych zavolala ma MP a vidělo by se
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:17
- Nahlásit
sarax
No Benešov má jen záchytné kotce, takže pak se někam vozí, nejblíže jsou Maršovice...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
tak měšťáci o ničem nevědí...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 11:24
- Nahlásit
Mmartin
já bych zkusila poštovní doručovatelky- ty ví všechno............
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:22
- Nahlásit
Mmartin
v Benešově dělám, tak můžu kouknout po vývěskách, po sloupech jestli někde něco neuvidím - kdyžtak budu hlásit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:44
- Nahlásit
kokrvnouzi
nejblíže jsou Maršovice...
mno pokud jo je to smutný..páč na kiláky to teda moc blízko není..Maršovice mám u chalupy a myslím teda že by Benešov měl mít nějakej útulek
Mmartin
na nádraží???by bylo fajn kdyby se Janiii prošla i po nádraží a možná by bylo dobrý vyvěsit tam foto kokřandy s tím že se našla??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:04
- Nahlásit
očíhnu zítra město, dneska jsem bohužel přikovaná v práci a pak musim domů a vezmu to i přes nádraží na druhou stranu nevím, jestli mást ldi fotkou psa, který se našel úplně někde jinde než v BN? ale zase pokud by to zrovnka byla ta ztracená ...
Mmartin
fenka je tedy stále u tebe?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:04
- Nahlásit
Poprosila jsem ségru, ať taky má oči na stopkách.
Hele a co fakt nějaký leták se zpětnou vazbou?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:28
- Nahlásit
Janiii
jj, kokřice je pořád u mě...
|