| Autor |
Zpráva |
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:16
- Nahlásit
30.4. jsem našel fenku kokršpaněla v obci Luštěnice u Mladé Boleslavi... Během policejní kontroly nastoupila policajtům do auta , nebyl jsem tak necitelný jako oni (200 Kč za prasklou žárovku ) a vzal jsem ji k sobě na zahradu...
Podle prvního ohledání za pouličního osvětlení není nejmladší (zuby, oči), ale zjevně není venku dlouho podle stavu srsti a celkového vzhledu... Takže se buď zaběhla, nebo ji někdo vyhodil na silnici
Tak jen kdyby náhodou někomu chyběla... Zítra ji zkusím udělat "reklamu" ještě lokálně, případně přes nejbližší útulky a obecní rozhlas...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:22
- Nahlásit
Mmartin
pošlete foto, máte-li nebo alespoň popis - barva srsti, stav srsti - ostříhaná, dlouhá..., jestli má kupírovaný ocas nebo ne, podívejte se do uší po tetování, nejlepší by tedy byla fotka...na kokří SOS web - www.kokrvnouzi.websnadno.cz - e-mail je kokrvnouzi@seznam.cz, jinak doporučuju totéž vyvěsit na www.nalezenci.cz, na www.mujpes.cz...
A děkuju za kokří info a hlavně, že jste se postaral. dejte vědět, jak jste dopadli.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:22
- Nahlásit
Mmartin
ahojky..hele hod nějakou fotku prosím
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:25
- Nahlásit
sarax
souhlas, sama ještě pošlu Evě, co dělý kokry v nouzi + hodím na svý kokří stránky, rubriku hledáme domov mám taky a vcelku i funguje
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:35
- Nahlásit
jasně, s tím počítám... Zatím jsme nakrmili, napojili, ubytovali v boudě a řekli pohádku na dobrou noc... na uši jsem zkoušel koukat, zatím jsem nic nenašel... uvidím co za světla...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:36
- Nahlásit
Mmartin
a řekli pohádku na dobrou noc...
seš moooc šikovnej příště dostaneš kafe :
a zítra poreferuj jak to vypadá
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:36
- Nahlásit
Mmartin
, snad je holka jen zaběhlá, oni jsou ti naši ušatci širokorozptyloví...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:43
- Nahlásit
podle srsti na krku měla ještě nedávno obojek, srst nemá zacuchanou, jen podvozek trochu mokrý, hlad moc neměla, spíš žízeň, takže tipuju, že je venku řádově spíš hodiny než dny... K příslušníkům do auta nastoupila naprosto suverénně, takže je asi zvyklá cestovat... Vystoupit ovšem odmítala, takže mi v slzách děkovali, že jsem je zbavil černého pasažéra a eskortovali ji až před barák...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 00:47
- Nahlásit
Mmartin
no fakt nejlépe kdyby byla jen zaběhlá..ještě jí dej na nalezence
http://www.nalezenci.cz/ a snad se najde pán..i když jsem poslední dobou skeptická
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 08:03
- Nahlásit
zatim jsi to nikam nedal, takze postradam na tebe nejake spojeni v pripade, ze by se nasel majitel, o cemz taky pochybuji, vsude jsou jen same nalezy kokra a ztraty minimalni a fenku ted nikdo nepostrada, alespon na netu, uvidime, treba zanechat v obci info, kdyby se jim majitel prihlasil, kde fenka je. Jakou ma barvu? Zlatou?
Mlada Boleslav vozi do utulku Lysa nad Labem, okolni obce nekdy taky do Podhradi, tak jim tam napis, ze mas psa u sebe rovnez, do Lyse je mail pejscilysa@email.cz a v Podhradi mail nepouzivaji, tam je to zbytecne, tam to dej na ztraty a nalezy http://www.utulekpodhradi.estranky.cz/stranka/Ztra ty-a-nalezy
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:00
- Nahlásit
dejavu
nevíš o nálezu bíglice v okolí Brna- západ? jsou tu letáčky že se zaběhla, trikolorka ... ale víc k tomu nevím
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:02
- Nahlásit
dejavu
Zatím mi nešel net a taky jsem spal... Podnikli jsme procházku po okolí, jestli ji někdo nepozná a jestli to někde nepozná ona... Hodím fotky na net a pak začnu obvolávat obecní rozhlas a nejbližší útulky... Je nahlášená na policii (ostatně je z jejich auta )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:04
- Nahlásit
Mmartin
Ty vole, nezahoď příležitost, máš doma pravého policejního psa
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:05
- Nahlásit
reneeska
vcera jsem mluvila s lidmi, kterym se ztratila, z toho, co se naslo, zatim nic neni jejich, takze nevim
Mmartin
jaky je na tebe mail? jakou ma fenka barvu?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:06
- Nahlásit
dejavu
ok, takže hledají důsledně, jsem ráda
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:10 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
dejavu
aha, já myslel, že ho mám v profilu... bruoth@centrum.cz
barvu má takovou:
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:14
- Nahlásit
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit
Mmartin
diky, je to krasna holka
asi ho nemas v profilu zviditelneny, protoze ja nic nevidim :-D
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit
Tak jsem ji dal na stránky útulku v Lysé a vědí o ní měšťáci v Boleslavi, za chvilku půjde obecním rozhlasem... Tak snad někomu chybí...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:38
- Nahlásit
Tak na kokrech v nouzi to už někdo pověsil a mně se to nezobrazilo, tak to tam je dvakrát... Tak mě kdyžtak smázněte...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit
Mmartin
Martine, vid, ze si ji nechas, kdyz se o ni nikdo neprihlasi?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit
dejavu
Hmm, to vysvětli mé agresivní dominantní fenečce... Ale jako zpátky na ulici ji nevykopnu...
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit
Dobré ráno ve spolek, koukám, že jste mne již předběhli a mám to v nálezech. Báječné. Bohužel ztrátu nemám hlášenou žádnou, fenka je sice krásná, ale bude to již starší model. Musíme doufat, že jí má třeba nějaká babička, co nemá přístup k netu a že si přečte letáček... Koukali jste po tom tetování na světle? Někdy je u starších psů vidět jen slabounká barva. Nebylo by ani od věci zkusit čip, i když je to asi nepravděpodobné.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit
kokrvnouzi
jste mne již předběhli a mám to v nálezech
několikrát
tetování jsem nenašel a čip pochybuju... Jestli se někdo do zítřka nepřihlásí, zkusím ji vzít na veterinu...
Jinak starší model je to určitě, ale zachovalý, na procházce pádila ostošest... Až na ty oči vypadá úplně v pohodě...
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
Já sice taky pochybuju, že bude mít čip a pokud snad ano, že bude registrovaný, ale náhoda je blbec...
Kokři bývají zachovalí a čilí do vysokého věku, ještě by někomu mohla přinést hodně radosí...
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit
Martine, ty jsi šikulka. Konečně po dlouhé době jeden den volna a ty si zábavu opět najdeš! Nechceš si taky někdy odpočinout?
Jsi zlatíčko, snad se pánečci brzo najdou.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 18:25
- Nahlásit
Beenee
snad se pánečci brzo najdou
No nevím, zatím to vypadá tak, že pokud nedám inzerát "Našel se kokr, v levé zadní tlapce má zabodnutý dvacetikarátový diamant", tak mi zůstane na zahradě...
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 21:16
- Nahlásit
Jejda! To je radosti! Není všem dnům konec.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2008 21:48
- Nahlásit
Mmartin
Beenee
Hele ale na sraz už byla stopka, takže další pes,to bude za flašku
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2008 09:31
- Nahlásit
jana33
to je v pořádku, to je fena Navíc důchodci to mají zadarmo, ne?
|