| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:34
- Nahlásit
argosek
Nejvíc prý onanují chovanci ústavů pro nemtálně postižené ( z nudy). Že by to i ve zvířecí říši souviselo s intelektem?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:39
- Nahlásit
Sára běžně. Lesanka nikdy. Jo, jak Mercy, tak Sára asi nebudou vlci aren
K jakému jinému zvířeti tedy chceš ty dva sprosťuly přirovnávat, když píšeš, že zvířata nikdy nedelají nic bezesmyslu? Genom psa a vlka se liší nepatrně.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:40
- Nahlásit
papillon_girl
U něj to je hlavně na jaře
a dáváš mu prvního máje pusu pod třešní?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:43
- Nahlásit
papillon_girl
by mě zajímalo po kom to asik má........
Po paničce . Moc dobře si vzpomínám na tu stezku odvahy kdy se tě bál i pedofil schovaný ve křoví
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:11
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_6185_0.html
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:28
- Nahlásit
Smečka
A je nutné ho vůbec nechat onanovat? Já v tom moc nevidím smysl. Přirozené to rozhodně není.
V tomto s tebou absolutne suhlasim... aj nas to robieval ked bol stena ale obycajnym odvedenim pozornosti zistil ze s toho nic nebude mat...neviem proste mi to pride ako nejake narusene chovanie (nechcem teraz nikoho urazit)
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:36
- Nahlásit
Silwuska
Já spíš hledám nejaký smysl proč to ta zvířata dělají. Psovité šelmy nic takového nepraktikují, vzhledem k jejich pohlavnímu cyklu je to nesmyslné, tak proč psi ano? Podle mě je zlozvyk jako každý jiný a záleží na majiteli, jak se k tomu postaví. Já vím, že tohle chování je celkem neškodné, ale když si představím že by všichni moji psi onanovali (nyní jich mám 7) tak by mě z nich asi hráblo.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:37
- Nahlásit
Koukala jsem na ten odkaz od maixnerova a tak mě napadlo " Kde je slony? "
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:41
- Nahlásit
maixnerova
jo!!!!To je ono!
ale sama taky dost dobře nechápu,proč takové chování u psa podporovat.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:44
- Nahlásit
jablunka
a ještě s myšlenkou,ať si to pes užije
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:46
- Nahlásit
když si představím že by všichni moji psi onanovali tak by mě z nich asi hráblo.
taky tak... i když mám jen 4. Nikdy nic takovýho nedělali, plyšáky akorát cupujou - ó ty zpozdilci, nevědí o jakou se připravují rozkoš
myslím že je to fakt ten nedostatek jiné aktivity zrovna se mi doma hárá čuba, je v nejlepších dnech, pes to prožívá docela silně, je neklidný, píská atd., ale tohle ho ani nenapadne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
jablunka
ale sama taky dost dobře nechápu,proč takové chování u psa podporovat
bych ho hnala svinským krokem ,dle mýho je to taky zlozvyk,stejně jako žraní hoven.Prostě to dělat nebude a hotovo.Holt nějaký pravidla dodržovat bude ,já mu zas věnuju ten čas a zaměstnání a péči ,na kterou má nárok,takže holt fifty fifty
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:50
- Nahlásit
Bassi
a ještě s myšlenkou,ať si to pes užije
No co na to říct! Někteří z nás si halt myslí,že je to přirozený a pejsek si to užívá!Já v tom vidím nudící se nevychovance.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:50 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
jablunka Bassi
ale sama taky dost dobře nechá
pu,proč takové chování u psa podporovat.
Souhlas . Tu psí Anču taky vymyslel chlap , ti mají v tomhle punktu většinou víc pochopení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:54
- Nahlásit
maixnerova
Tu psí Anču taky vymyslel chlap
Počki!!!!Tu sem vymyslela já a pak hned isdpch!!!!!!
Du ven,ale napiš co Tonička,plíííís!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
davidkova renata
bych ho hnala svinským krokem
Jasně,paní!!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:56
- Nahlásit
Já si vzpomněla na film "Klik", kde měli psa, kterej vojížděl plyšovýho kačera Tak mu pak ten chlap přivedl fenečku, aby si užil a pak byl prostřih na záběr, na kterým toho kačera ojíždí už oba ti psi To už je náká úchylka ne?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
OT: nemůžu se ti dovolat, máš schránku... teď letím do práce, později to zas zkusím...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
maixnerova
máš schránku
já se zapomněla zapnout ,tak třá pozdějc nebo jen písni maila v rychlosti.Doufám,že dobrý!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:21 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Smečka
Nepsala jsem, že zvířata nikdy nedělají nic beze smyslu, psala jsem, že nedělají sami od sebe nic nepřirozeného (tím "sami od sebe" mám na mysli, pokud je k něčemu nepřirozenému nenutí člověk - například k potlačování sexuálního pudu ). Ale možná je to pravda i s tím bezesmyslem.
Kromě vlků jsou tu ještě třeba šakali a podobná havěť, ona ta Sára už od pohledu není vlkovi moc podobná. Myslím, že od teorie vlka jako předka psa se upustilo (Konrád Lorenz)
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:24 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Smečka
Já spíš hledám nejaký smysl proč to ta zvířata dělají.
Normální uvolnění erotického přetlaku, přece. Pochybuju, že najdeš chlapa člověka, který to nikdy nedělal.
Papillon girl
Nemyslím, že se jedná o "odření", spíš prasklá žilka, nebála bych se toho.
Maixnerova
Umělý pomůcky mým Mišánkům nic neříkají
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
aren
A nemyslíš, že si tím spíš může fakt nahrazovat nedostatek nějaké jiné smysluplné aktivity?
A k chlapovi člověkovi... Podle mě pokud bude mít chlap - člověk spoustu práce a nebude myslet už nad ničím jiným, dělat to taky nebude...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Normální uvolnění erotického přetlaku, přece. Pochybuju, že najdeš chlapa člověka, který to nikdy nedělal.aren
Bože vždyť to nejsou lidi, jsou to psi! Nebo že bych pro uvolnění Agarova přetlaku rozebrala plot a nechala ho "odfouknout" na sousedovic argentínské doze, co mu každý den nadává přes plot?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:31
- Nahlásit
Smečka
Jo hele k těm vlkum... Zkoušel jim někdo dát do lesa plyšový hračky? Třeba by se do toho pustili taky, co ty víš?
Ale to už by to pak asi nebylo moc přirozený, protože v přírodě se plyšový hračky samy od sebe hledaj dost blbě
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
Myslím, že od teorie vlka jako předka psa se upustilo (Konrád Lorenz)
aren
Nene, neupustilo. Oni ani vědci příliš nevědí, ale každopádně genomicky jsou si nejpodobnější s vlky, záleží asi hlavně na oblasti domestikace, jaká psovitá šelma se v dané lokalitě vyskytovala nejhojněji. Jinak vlk, pes a šakal jsou křížitelní vzájemně i v přírodě, to je fakt.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
Eimy
Čoveče nezkoušela ale mám pár fotek, kdy naše vlče něco podobného zkoušelo. Byl to ale spíš výraz dominance nad plyšákem. Najdu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
Eimy
Nevím, zkus se zeptat nějakého chlapa, jestli by mu vyhovovalo mít furt takovou spoustu práce, aby vůbec nestíhal myslet na sex
S tou náhražkou za smysluplnou aktivitu - nevím, myslím, že ne. Aspoň u mých pejsků nemá vliv.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:36
- Nahlásit
aren
Jenže furt jde o to, že jsou situace, kdy na to ani ten chlap nemyslí a nepotřebuje to ;) Furt jsme u toho, že člověk beztak není pes a má jiný potřeby...
Jinak můžu se zeptat co za jinou aktivitu jsi těm psům nabídla, že víš, že to nemá vliv? Případně jak dlouho jste se tomu věnovali?
Smečka
Vidííííš a vo vo vo vo tom to je, ono je to možná přirozený, pokud tam ty plyšový hračky maj Když je tam nemaj, tak to chudáčkové v sobě musej držet...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:38
- Nahlásit
Smečka
Nejvíc prý onanují chovanci ústavů pro nemtálně postižené ( z nudy). Že by to i ve zvířecí říši souviselo s intelektem?
slecno smecko, pana aronka vem cert, ale ted jste se dotkla me osobne! na prochazku si jdete s panem bendou :-P.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:38
- Nahlásit
tak zatím jsem našla jen toto:
Vypadá to jakoby přes Ambru lezl, ale on nad ní takhle dovedl dost dlouho stát a opíral se o ní šuldou. Nikdy ale neprováděl pohyby, spíš jen kontroloval, jesli na "předmětu" zanechal svůj pach. Prohrabu fotky a najdu to samé s plyšákem, teď jdu uklízet
|