| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 20:55
- Nahlásit
Ahoj! Mám takovej dotaz, Bow byl dneska hrozně naddrženej na plyšovou slepici, ž täkového toho chlupatýho matroše.... a zrovna když jsem odcházela pořádně jel, docela jsem spěchala tak jsem hho nechala a´t si trošku užije! Potom jsem přišla domů a Bow byl nějakej špinavej jakoby červenej ale vůbec mě nenapadlo, že by to mohla být krev, tak jsem ho prostě umysa a něják to neřešila. Pak jsem našla tu slípku a byla docela dost od krve, tak mi došlo od čeho to bow byl... teďkom mi přidadá úplně v ppohodě, nechová se jako by ho bolel nebo tak, ale nemůže ho mít nějak poškozenýho nebo tak????
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 21:53
- Nahlásit
to je vtip,že ano?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:05
- Nahlásit
papillon_girl
Myslím bude na místě na pár dní slepici schovat a unavit pejska jinými, sportovními aktivitami. Můj Mercy se taky občas takto "vykrví", jako že je krev v ejakulátu, a řešíme to několikadenní abstinencí, ať se zahojí. Taky nevypadá, že by ho něco bolelo, klidně by jel dál.
Postupně jsem přišla na to, že prostě v zájmu zdraví nemůže šudlit pokaždé, když by měl chuť, a vychytali jsme "neškodnou" frekvenci. V našem případě je to 3x týdně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:06
- Nahlásit
Bassi
taky koukám.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:27
- Nahlásit
aren
Jakože onanuje 3x týdně? V životě jsem takového psa neměla naštěstí. Občas mi to dělalo nějaké štěně, ale když jsem mu sebrala předmět jeho zájmu(což jsem vždycky sebrala), nechal toho. Nikdy tento zlozvyk nepřešel do dospělosti.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:39
- Nahlásit
Smečka
No, asi je to jak který pes. Mercy by jel klidně i víckrát, ale to má prostě smůlu, aby si neublížil.
Například zase Píďu něco takového nikdy ani nenapadlo.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:42
- Nahlásit
aren
A je nutné ho vůbec nechat onanovat? Já v tom moc nevidím smysl. Přirozené to rozhodně není.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:48
- Nahlásit
Smečka
Zeptám se jinak, je nutné mu v tom bránit? Smysl to pro něj jistě má, jinak by to nedělal. A jestli je to přirozené? Ale di ty Zvíře nemůže dělat samo od sebe nepřirozené věci.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:53
- Nahlásit
jéé,tady to bude zase srandááááá
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:56 - Změnil/a: Jerryk
- Nahlásit
Omlouvám se, že jsem napsala svou zkušenost, už to nikdy neudělám.
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:59 - Změnil/a: Jerryk
- Nahlásit
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:59
- Nahlásit
aren
Zvíře nemůže dělat samo od sebe nepřirozené věci.
Nikdy jsem neslyšela, nečetla nebo neviděla, že by psovité šelmy něco podobného prováděly. Vlci rozhodně ne. Ti se dokonce páří jen koncem zimy či brzy na jaře, kdy se i zvětší objem jejich varlat. Během roku nejsou k páření většinou vůbec svolní.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:00
- Nahlásit
. Po poradě s chovatelkou jsme mu nechali vybrat ze starých plyšáků po dětech, on si vybral Milču Jerryk
Jako že na ní ukázal prstem?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:02
- Nahlásit
jéé,tady to bude zase srandáááááBassi
Nebude, protože já jdu spát, neboť bych se v této společnosti dočista zkazila
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:04
- Nahlásit
Smečka
Jako že na ní ukázal prstem?
nene , zakryl si packama oči a šáhl do košíku a co nahrábl - to mu nechali
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:06
- Nahlásit
Smečka
di di ,se ti divím,že na to reaguješ
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:06 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Mar3
zakryl si packama oči a šáhl do košíku
Nevěřím. Žádný pes totiž nemá tři packy (přední).
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:08
- Nahlásit
Smečka
máš pravdu
zakryl si packou oči a druhou nahrábl ?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:10
- Nahlásit
Mar3
... a i když se Milča hodně krčila, měla smůlu a evidentně furt má.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:10
- Nahlásit
Smečka
Jakože onanuje 3x týdně? V životě jsem takového psa neměla naštěstí.
mě to nepřekvapuje neb mám zoufalou čubu co je kastrát a teda nemůže onanovat že jinak by si to dělala sama do úplného ukojení
Mar3
zakryl si packama oči a šáhl do košíku a co nahrábl
jaasný
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:13
- Nahlásit
sarax
I čuba? sodoma gomora
V čem vadí že je kastrát? Frndu jste snad zachovali ne?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:15 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Smečka
... a i když se Milča hodně krčila, měla smůlu
sarax
viš jak vono já se k tomu onanování inak moc vyjadřovat nemužu ale hračky neš*ká bere jenom to,co dejchá a taky mu to nedovoluju,no...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:19 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Smečka
aronek onanuje dost casto..a nepotrebuje k tomu nic, jen sve vlastni brisko (a na rozjezd tlamicku).
ale kdyz jsem se snazil naucit samohane pana kida, prilis uspesny jsem nebyl (jediny vystup je ten, ze kamaradka, ktera u toho tehda byla ze me ma dodnes legraci)
|
aren
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:19
- Nahlásit
Smečka
I čuba?
Sára běžně. Lesanka nikdy. Jo, jak Mercy, tak Sára asi nebudou vlci
No a když je kastrace = nejsou vaječníky = nejsou hormony = není chuť.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 23:24
- Nahlásit
Smečka
Frndu jste snad zachovali ne?
: jasně ale nějak jí to nechybí....ale to víš jako sem laika v psí onanii se nevyznám...
Mar3
bere jenom to,co dejchá
ale jo beru...jakože láska je láska...ale upřímně frajer 3 krát tejdne a andulou bo gumovou vagínou...nevím taky ho nechci domů D
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 00:26
- Nahlásit
By mě zajimalo, jestli už někde v emeeerice třeba nemaji sexshopy pro psy... Třeba by se na tom dal postavit docela dobrej kšeft Místo gumovejch pannen by se tam prodávaly gumový fenečky...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 00:32
- Nahlásit
Eimy
By mě zajimalo, jestli už někde v emeeerice třeba nemaji sexshopy pro psy... Třeba by se na tom dal postavit docela dobrej kšeft Místo gumovejch pannen by se tam prodávaly gumový fenečky...
Už je to i tady,dokonce to někdo dával sem na diskuzi,jen to najít!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 00:59
- Nahlásit
jablunka
Aha tak to jsem netušila No jo no, jsem nějaká opožděná , už si zvykám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 07:37
- Nahlásit
Smečka
Bassi
To asi nebude vtip. Já náhodou toho úchyla znám. Je to absolutně nejúchylnější pes ve vesmíru. Celý život tráví tím, že buď ojíždí nějakého plyšáka, nebo má čumák vražený feně vy víte kde. Eventuelně se snaží ojet tu fenu, ale při jeho kohoutkové výšce 16 cm mu to jde těžko
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:15
- Nahlásit
no jo, je to moje hovádko.... by mě zajímalo po kom to asik má........ U něj to je hlavně na jaře, to je naddrženej totálně na všechno!!!!!!
|