Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Pomůžete někdo prosím?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:58
- Nahlásit

cilka
není snad Tvoje Lilátko taky ze slovenského útulku nebo karantény ?
Je ze slovenské veteriny. Cos tím chtěla říct? Jsem to nějak asi nepochopila.

O co jsi lepší než ta baba z Jarošova ?
To má být provokace? Víš co, já teď musím pracovat, ale kolem deváté večer už budu mít volno tak se pak pohádáme jo? Do té doby si vem třeba xanax, prý to pomáhá

Fakt klika , že ty šeltie někdo vyfouk
No jo, přiznávám. Hodlala jsem převzít celou chovatelskou skupinu i s knowhow Bártů. Už mám pronajatý prasečák a teď si holt budu muset pořídit psy jinde . Nejsou ony nakonec u tebe?

želva
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:00
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
heled já přesně před rokem dostala Sindy s SK,ale než jsem se dověděla že mi jí přivezou,tak jsem zavovala do student agensy a tam do košic by mě to stálo 400 bez psa,zpátky jsem měla jet vlakem,protože zvířata nepřepravovali a to by mě vyšlo ai na 800
ale jelikož se stalo to že gabi náhodně jela na seminář do čr tak mi jí dovezla a tam si jí předali další a ty mi jí dovezli až sem na hlavák

cilka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:02
- Nahlásit

argosek
hned v první ulici doprava a tedy bacha , jak vyjíždˇkovej let , to tu budete brázdit po silnici nebo po polích , to už toho vlkodava tedy vůbec neuvidíš ...jí radši zavřu domů co kdyby ste to vzali přes náš pozemek ...jó ale takovej vyhlídkovej let , ten je fajn , to se mi líbilo ...

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:09
- Nahlásit

cilka

prvni ulice doprava, kdyz se jede od zruce?

tak vyhlidkovej no.
tys uz letela?

cilka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:09
- Nahlásit

Biluška
tak z veteriny to je šumafuk , prostě ze Slovenska
To má být provokace?
holej fakt , množíš krtky , množíš ...bez P.P.
Do té doby si vem třeba xanax,
nepotřebuju , žiju v poklidu , hádat se s Tebou nebudu , mi za to nestojíš , na devátou a dál mám jinej program ...
Nejsou ony nakonec u tebe?
Ne , šeltie mě neberou ...dokonce i když je to dobře prodejný plemeno

cilka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 18:12
- Nahlásit

argosek
ulice jj
let jj

RenataL
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 23:13
- Nahlásit

Musím souhlasit s Biluškou i když souhlas tu zjevně nebude. Slovenské útulkářky (a útulkáři) si to pěkně zařídili. Stačí zvolat - psy utratíme! a je vyřešeno. Realita ale - a to vím od slovenských kamarádů - tak tvrdá není. A tak zatímco české útulky brečí, jak jsou přeplněné převážně voříšky, a bez peněz, dobrovolníci do Čech dovážejí další a další opuštěné psy. Nebylo by rozumnější nejdřív pomáhat doma?
A teď kritiku .-)

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 23:25
- Nahlásit

RenataL
Já tě kritizovat určitě nebudu, věřim že tomu tak je, ta Monika, který zítra dovezou tu fenečku si píše s paní která jí poveze, ujala se toho sama, ta stanice kde ty psíky mají, tam ani nikdo nevěděl, že tam tohodle psa mají, jediný co tam udělaj je to, že přivedou psa, zavřou do malýho kotce a víc se nestarají, kromě toho že jim tam jednou za den šoupnou nějaký jídlo. Já o téhle stanici, ten název slyším poprvé, asi tam moc psů nemají, ale nebude to asi nic moc, když vůbec při zavolání nevědí že se tam taková fenka vůbec nachází. Nevim, proč by tě někdo měl kritizovat, já vim, že je to pravda, všude je pejsků hrozně moc, je to příšerný.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání