Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 7 pitů s "PP" hledá nové domovy...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Fuissem
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:27
- Nahlásit

wensday
Billicek je momentalne v jednani s pani veterinarkou z kromclu. Moc by ho chtela, tak se doladuji podrobnosti. Pokud to nevyjde, bude volny, ale zatim je zamluven. Taktez je to s Gajanou.
bullvnouzi
A ty furt nesyckuj. 1) Mambata ti vysla, ne? 2) Bednik je stejny trdlo jak ty a proste se treba sekne, a pak si to za par hodek rozmysli. Jak to bylo s Delcou, taky rikala kastrace v zadnym pripade a ted rika, ze jo.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 13:32 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Fuissem
Se kterou veterinářkou?

Ty ve já ji ci prostě už dneska, chápeš. A Mambaata byla čirá náhoda. I když jsem též nevěřila, no... A navíc tooo, jsem ji informovala o celém plánu už včera to je aspoň 12 hodine...

suri
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:12
- Nahlásit

bullvnouzi
ty jo jak by ji jako nikdo nechtěl, já bych jí brala hned, mně se líbí strašně...celá Amyna...jen větší, ale mám co dělat abych teď momentálně uživila ty dvě co mám doma a sebe, prostě na to teď momentálně fakt nemám prachy, ale byla jediná nad kým jsem přemýšlela, prostě ten kukuč, je boží....doufám, že ti to teda vyjde, držím pěsti, páč takhle ji aspoň občas uvidím.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:16
- Nahlásit

Tak ji nedostanu. Nevím, celý jsem to nepochopila, Jana se mnou odmítá komunikovat. Asi je holt stará babka odsouzena k životu na řetězu...

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:18
- Nahlásit

bullvnouzi
tomu nerozumím....

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:19
- Nahlásit

bullvnouzi
sarax
já taky ne....

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:22
- Nahlásit

bullvnouzi
A to jako jenom ty nebo ji nechce dát nikomu???

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:37
- Nahlásit

bullvnouzi
Pak si člověk říká, že se vůbec snaží ... a ani ne třeba proto že nedá, ale že nekomunikuje
Třeba to takle bude lepší, a někdo si ji vezme, třeba ne

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:39
- Nahlásit

Prostě to bylo domluvený tak, že bych si ji vzala, dala ji do kotce k pawLINce vedle Deliny, dala bych ji do kupy, mezitím by se sehnaly peníze na operaci, pak by se zoperovala, byla by u mě, pak zpátky do kotce. Mám vyřešeno, že bych za ní dopo jezdila, večer by ji ještě jednou nakrmila pawLINka, na víkendy bych si ji brala domů. Pokud bych stíhala lítačku přes tři města (bydliště - práce - kotec), tak bych si ji nechala s tím, že bych zkusila časem vyřešit kotec někde v místě bydliště. A pokud by to nešlo, Fuissem se za měsíc stěhuje na barák, tak by si ji vzala domů a buď by si ji nechala a nebo by se našel novej majitel.

Pro Janu je tohle nepřístupný. Nebude ji nechávat cestovat mezi lidma. Radši ji nechá hnít na tom zas*aným řetězu, pak ji z řetězu sundá, dá v takovým stavu na operaci (otázka je, jestli narkózu vůbec přežije) a pak ji dá zpátky na řetěz a bude hledat novýho majitele. Super. Doufám, že je to to nejlepší rozhodnutí pro ti fenku a končím, páč nemůžu brečet v práci.

wensday
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:52
- Nahlásit

Fuissem
hele, nebylo by dobrý říct bednikovi, nebo kdo dělá ty webovky, aby tam když tak dával aktuální info, že je někerej pes zadanej nebo tak ????? Hm, dyby se Billík teda neudal, dej vědět.
mám novej zdroj krmení, ve středu se to bude projednávat, bylo by toho možná aj víc..... tak až bude třeba, ozvi se
bullvnouzi
tak todle teda fakt nechápu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 14:58
- Nahlásit

bullvnouzi
Kua, tak tohle jako nechápu. Ta fena nemá šanci v tomhle stavu operaci přežít! ona ji prostě nechá umřít?
Do prčic, ať se přijede podívat na Delu jak je šťastná v tom kotci, kde je naprosté sucho a má boudu doslova plnou měkké slámy. Ta fena je fakt šťastná, byla jsem ji vyvenčit a pršelo, tak sama šla vesele do kotce a čekala až jí nasypu granulky a budeme se mazlit. Tohle Sala prostě nemůže zažít?
Nevím, ale přijde mi lepší, kdyby se o ni starala bullvnouzi třá společně se mnou, kdyby nemohla než být na řetazu prakticky bez kontaktu.
Proč jsou ti psi vlastně k darování? Aby jim někdo posílal granule a nikdo si je nemohl vzít?
A prosím, nechytejte mě za slovíčka, protože jsem fakt naštvaná.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:11
- Nahlásit

wensday
Jsem to taky celý nepochopila...

pawLINka
Nevím, Jana má prostě problém s vydáváním těch psů. Vždyť víš, jak jsme se prali o Delinku.

to @LL
Hodně mě to shrnulo. Vůbec jsem nepobrala to, proč nemůžu pomoct jedné staré týrané pitbullce a pár dní to potřebuju vstřebat. Kdyžtak se obracejte na Fuissem, dík...

moll
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:23
- Nahlásit

bullvnouzi
řekni někomu, a´t si ji normálně vezme proti darovacímu papíru, nechá u sebe a pak ji pošle dál protože na ni nemá čas a nebo takový nějaký obvyklý důvod darování psa.....
vypadá to, že je to další případ majitele, který na péči o pesany nestačí, lidi se skládaj na krmení a chodí o pesany pečovat - majitelka to má bez práce i peněz...ale psa nedá....hmm

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:25 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

moll
majitelka to má bez práce i peněz...ale psa nedá

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:34
- Nahlásit

Holky, máte na webkách pro psy návštěvní knihu, máte mejl na Janu, máte prostor se vyjádřit. Daly jste peníze, daly jste žrádlo, máte na to právo. Já už se myslím vyjádřila dostatečně.

Jinak Jana není majitelka psů. Majitelce je viceméně odebrala a udává je.

Omlouvám se všem, kteří se v tom na můj popud angažovali. Taky jsem si nabila pusu. A dvakrát po sobě dokonce. Tímto činem teda končí veškerá moje aktivita nad rámec provozu webu bulls v nouzi, protože teď jsem určitě zklamala spoustu lidí, co pomohli. Nehledě na to, jak moc jsem zklamaná já. člověk chce pomoct a dostane akorát tak přes prsty. Přitom mít zájem o mladý zvíře, tak neřeknu, že se Jana bojí, že půjde z ruky do ruky.

Ale já to sakra práce jenom chtěla zkusit s tou starou ošklivou a vychrtlou pitbullku...

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:38
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak to je k posrání,nic jinýho mě nenapadá!!!

moll
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:41
- Nahlásit

bullvnouzi
neztrácej nervy a náladu - život je neustálý boj...
sežeň osobu, kterou jana nezná, třeba pitbulku cizímu dá.
a nebo z jiné strany - jaká práva má jana na ty pesany, když není jejich majitelkou - neznám situaci ani lidi, ale pokud je jen udává, tzak by mi teda musela pěkně detailně vysvětlit, proč mi nedá psa, kterého chci. tak se snaž - třeba cíle dojdeš....

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:46
- Nahlásit

moll
Maj ošéfovanou smlouvu

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:47
- Nahlásit

moll
To nemá cenu, nemám na to sílu... Navíc jsem to řešila i s nadací Psí duše, že by pomohli a to bude viset všude na netu. Nemá smysl to obcházet. Nedá, tak nedá...

Práva na ně nemá žádný, ale je jediná osoba, se kterou pravá majitelka komunikuje. Sepíše se darovací smlouva, majitelka to podepíše a Jana to pošle tomu, kdo si psa odvezl i s registrákama a tak. Viz třá pawLINka a Mucholabka. S tou majitelkou je domluva vskutku těžká a už vlastně ani nepočítá s tím, že je majitelkou nějakých psů...

moll
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:48
- Nahlásit

reneeska
smlouvu o čem - o udávání psů? a jaký jsou podmínky pro povolení nebo odmítnutí žadatele? hele - a to se fakt mezi pitařema nenajde někdo, kdo je z hlediska oné smlouvy důvěryhodný a pitku by si vzal?

moll
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:50
- Nahlásit

bullvnouzi
tou majitelkou je domluva vskutku těžká a už vlastně ani nepočítá s tím, že je majitelkou nějakých psů...

to teda nechápu - kdo s čím nepočítá?

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:51
- Nahlásit

moll
je tam že psa nemůžou dát dál, mají ho vrátit ... a je blbý to obcházet, i když pochybuju že by jel někdo kontrolovat k Chebu jestli toho psa mají ... ale je to blbý ...
Mě třeba mrzelo, že se nevzalo víc pejsků ven, když nás tam bylo víc ... ale nechtěla jsem do toho kecat, přece jen slečnu neznám a tak ...
No co už, pomáhat je těžký

moll
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:56
- Nahlásit

reneeska
jo - pomáhat je fajt těžký.....ale jednomu to nedá jen se koukat a nic neudělat pro nápravu.....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:56
- Nahlásit

reneeska
Taky mě to zarazilo, ale sama jsem byla ráda, že můžu jít s Delou...

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:57
- Nahlásit

moll
Když já to zas chápu i z druhý strany, taky bych asi nebyla všem po chuti, kdybych měla něco pobnýho dělat ... jen mě to mrzí

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:03
- Nahlásit

moll
Myslím skutečnou majitelku psů. Ditu. Ta už upa nepočítá, že má nějaký psy. je jí to šumák, co s nima bude, víš...

reneeska
Jenže víš co, já to prostě nepobírám. Rozjela jsem vcelku obrovskou akci na ty psy. Navíc Jana mě zná už delší dobu, není to pro mě cizí člověk. Dělám bully v nouzi. S těma jejíma jí pomáhám co nejvíc můžu. Nechci získat zdarma mladý krásný zvíře, abych se měla čím chlubit. Tak proč?

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:06
- Nahlásit

bullvnouzi
Mě se neptej, ale jak ti psla, nechce aby Sala cestovala mezi lidma ... já nevím, podle mě by se i k vám na zahradu sehnal kotec ... nevím, já to nemůžu posoudit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:07
- Nahlásit

Navíc pawLINce bylo několikrát opakováno, že když to nepůjde, ať Delinku vrátěj. A já to prostě se Salou nemůžu zkusit? Dát ji do kupy, nechat operovat, vykrmit, nasvalit a zjistit, jestli to budu zvládat?

Ještě jsem se pawLINkou pojistila. Domluvili jsme se, že mi tam za ní frkne, když třá pojedu na kurz nebo nebudu stíhat. Měla by tam vedle sebe Delinu. A vůbec prostě. Nechápu to.

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:13
- Nahlásit

bullvnouzi
dej tomu čas, třeba se to Janči rozleží

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:19
- Nahlásit

reneeska
Třá se tam dřív rozležej ti psi...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání