Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / 7 pitů s "PP" hledá nové domovy...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:31
- Nahlásit

Stále ještě zbývá sedm pejsků v nabídce. Složení psi i fenky, věk od roku výše, bližší info přidám hned...

PS: Minulé téma bylo uzamčeno, protože bylo silně OT. Holky nezlobte se na mě a kdyžtak plís v povídání pokračujte v jiném tématu týkajícím se těchto pitů. Třá tady a nebo ohledně sbírání věcí tady. Kuju moc.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:44 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Fat Bill

o: Rezac's BILLY, m: AE DELIRIA, nar: 8.6.06, moc nemusí jiný psy, jinak hroznej mazel a miláček, nejlépe někomu do bytu.
S pejsky to není zas tak špatné, je ovladatelný. Byl učený chůzi na vodítku a základní poslušnosti.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 10:47 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Deliria

4 roky, matka Fat Billa, hodná, poslušná, po dvojích štěňatech, do psů zbytečně nevysírá, nejlépe do bytu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

bullvnouzi
Kde máš ty ostatní?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

Gismo

o: AE "Cannabis Spike", m: "AE Scary"; fenky a děti v poho, moh by být i do bytu, velmi temperamentní, hodící se k výcviku.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:21
- Nahlásit

Mucholabka
Ty ve jako nemám v prdeli vrtulku, ne? Vydrž, sypu to.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:22 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Sala

Starší fenka, jen na dožití, má kýlu, kterou je třeba operovat, jinak hodná fenečka.
6. letá. Snášenlivá se psy, kýla není ohrožující život, ale bylo by fajn ji odstranit. Má špatné zuby / obroušené, nezkažené.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:24
- Nahlásit

Gajana

Sestra Gisma, maličká fenka, velmi hodná, zvyklá pouze v bytě.

rendik
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:31
- Nahlásit

bullvnouzi
Teda, ta Gajana se mi moc líbí... Rozeslala jsem to kde se dalo, ale nikdo zájem neprojevil...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:39 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Démon

4. letý. Nemá vůdec rád psy. Maximální mazlíček, dere se do náruče a opravdu mu to jde. Má problém s močením z radosti či při jiných velkých emocích. Proto nevhodný do bytu.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:40
- Nahlásit

rendik
Jj, je krásná. A není ani taková pití. Je děsně malinkatá. A hodňoučká.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 11:47 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Scara
5. letá fena. Nemá vůbec ráda jiné psy. Velmi mazlivá k lidem, s domácí hygienou nemá problémy. Matka Gisma a Gajany. Foto bude snad ve čt.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:02
- Nahlásit

Více foto zde....

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:49
- Nahlásit

bullvnouzi
fakt je Gajana sestra Gisma? Když se podívám na ten rozdíl mezi nima tak nějak nevěřím, ale je nádherná.
Jak je stará? Zkusím se zeptat tety, jestli by si jí nevzali domů. Před pár týdny jim umřela stará kříženka bulíka..... tak snad ....

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:54 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

Fuissem
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 12:59
- Nahlásit

brut
Ano opravdu to jsou sourozenci a maji to i v PP.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:55
- Nahlásit

Fuissem
no, už jsem viděla i podivnější věci. ...... viděla jsi ji? Jak je velká? Na fotce vypadá jak králíček na dlouhých nožkách ..... tetě jsem nechala vzkaz

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 13:58
- Nahlásit

brut
Jooo, Fuissem ji viděla. A prej vypadá jak německej pinč.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 14:17
- Nahlásit

bullvnouzi
... nemáš jí někde vyfocenou ve stoji? Fakt se mi líbí, tak že bych kdyžtak doma trochu zatlačila a k Bruťáskovi si pořídila pití holčičku ( když by nevyšla teta a postupně doplnila smečku i o tu australandu)... tohle ovšem ber s velkou rezervou, protože mužskej se cuká jen při představě dalšího psa v baráku a hlavně tu máme stále ještě babču, která je tady rodinný psí šéf

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 14:35
- Nahlásit

brut
Ve stoje fotky nemáme. Toto jsou bohužel zatím jediný, kteýr jsou a není ani možnost fenku vyfotit. je prozatím u majitelky v bytě, páč je tam zvyklá a na úvaze by umrzla...

rendik
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:59
- Nahlásit

brut
Taky bych jí brala, ovšem šance, že to projde mě je asi tak tisíckrát menší, než že to projde tobě... Takže budu držet palce

pawLINka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 20:40
- Nahlásit

bullvnouzi
A prej vypadá jak německej pinč
Hele, už mě s tím neštvi Kdybych se nebála, že budeš zase řvát kvůli OT, tak vám sem dám fotku pinče abyste viděli, že mu je podobná jen trošku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 21:23 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Jinak lidi, dnes ve věku 18 let zemřel Fredův předek v snad šesté generaci.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 22:56
- Nahlásit

pawLINka , Mucholabka
Tak jako víte co. je tu mrda témat, kde se dá plkat. A fááákt bych to tu chtěla nechat pro zájemce o ty psy. Mám si kleknout dámy?

pawLINka
Tak ho nacpi k tématu o bullech, ni?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:14
- Nahlásit

bullvnouzi
Hehehe, ale já jsem zájemce

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 08:18
- Nahlásit

pawLINka
A já taky, sice uspokojený, ale jsem.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:53
- Nahlásit

Tak se moc omlouvám.... teta zatím pejska nechce. Prý jestli si ho někdy pořídí, tak vzhledem ke svému věku by to byl nějaký prcek.
No a já doma dostala na výběr buď australandu nebo tuhle fenečku, ale obě ani náhodou.... takže jsem zvolila australandu .... dokud bude babča na živu, tak další pes prostě neprojde

Fuissem
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

brut
Neni proc, holt ne vzdy to vyjde a lepsi rict ne nez mit psa a nevedet co s nim.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:22
- Nahlásit

Fuissem
tak to já bych věděla, co s ním, ... ale přece jen mi doma projdou jen tři psi a dvě děti ( teda občas i ty jsou tři), předěláváme barák; máme malé auto na tolik psů a dětí; ty máš co dělat s Brutem a když k tomu připočteš dva další takové, tak to by dobře nedopadlo; víš, že ještě nějaký čas musíš fungovat naplno... to jsou dost pádné argumenty se kterýma musím, bohužel, souhlasit

wensday
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 19:48
- Nahlásit

Fuissem
hele, volala jsme ti minulý pátek ohledně granulí, že bysme jako nějaký dali, číslo ještě máš ??? když tak zavolej, až budou třeba, nabídka pořád platí....

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání