Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Utýrání psa exponátem na výstavě výtvarníka
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 12:26
- Nahlásit

Pozor, fotky
http://elperritovive.blogspot.com/
odkaz z odkazu, co sem dala Mac.

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

nemozem sa na to ani pozriet. ten clovek je zjavny psychopat, ale absolutne nechapem tych, co sa na to len tak prisli pozriet, akoze uzasne umenie...
981481

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 14:16
- Nahlásit

Ta peticia je nejaka divna, zobrazuju sa tam len podpisy z hispanskych krajin a talianska, nerozumiem...

aren
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 14:29
- Nahlásit

Bela
Já tam pořád jsem, jako 937546 i jako 940218. Taky jsem tam viděla nějakou Británii, USA a dvakrát Polsko.

aren
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 14:35
- Nahlásit

Bela
Teď se v americe spí, tak je víc podpisů z Evropy - vidím tam Francii, Luxemburg, Německo...

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 15:29
- Nahlásit

aren
teba tam vidim, ale seba nie...pod tym cislo, je tam niekto uplne iny, hmmm

aren
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 15:49
- Nahlásit

Bela
Pod číslem, co Ti přišlo na mail?
Protože když jsem podpisovala, bylo napsáno na obrazovce jako že přiřazené číslo, a pod ním byl pak někdo jinej. Ale v potvrzujícím mailu bylo pak jiné číslo a to bylo správně. Nějak se jim to při zapisování posunulo.

Ostatní tam jste?

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 16:01
- Nahlásit

Ja myslim, ze nemusite byt zobrazeni na webe, aspon mam pocit, ze tam bola taka polozka. Ved tie cisla nejdu jedno za druhym. Prislo mi potvrdzovacie cislo 977387. Tak hadam podpis je platny.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 16:09 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

aren

já tam jsem, hned 2x, protože poprvé jsem přehodila zemi a město, tak jsem se pro sichr podepsala jěště jednou, na oba podpisy mě asi po 2-3 hodinách přišly potvrzující maily. Pod těmi svými čísly tam jsem.

Myslím, že k posunutí čísel může dojít, když se ve stejný moment podepisuje víc lidí...

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 17:09
- Nahlásit

Aj ja tam som. Som to trochu nepochopila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 17:09
- Nahlásit

mac1
tak jsem to poslala..

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 17:51 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Bela

nejsi to ty - 981490?

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 17:57
- Nahlásit

maixnerova
no to som ja, ale predtym som tam nebola, a mala som tam byt pod tym 491 cislom...no nechapem...
na mail mi neprislo nic. teda, takto ma doplietli

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
tak jsem to poslala , já též

bea
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 21:44
- Nahlásit

maixnerova
Jsem nějak natvrdllá a nejde mi se tam dostat - jak to mám udělat? Díky.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 22:40 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

bea

jako podepsat tu petici? Zkus tady přímo link - mělo by ti pak přijít potvrzení na mail, někomu přišlo hned, mě asi až po 3 hodinách...

http://www.petitiononline.com/13031953/petition-si gn.html

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 08:32
- Nahlásit

podepsano za pritele..podpis cislo 1010687. ja uz podepsala predtim.

jinak jestli jste se tam nasli nebo ne zavisi na tom jeslti jste dali private nebo public.
kazdopadne ja nas tam nasla

maixnerova
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 08:36 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

nika00
jinak jestli jste se tam nasli nebo ne zavisi na tom jeslti jste dali private nebo public. kazdopadne ja nas tam nasla

to private nebo public, se podle mne týká jen zveřejnění mail adresy - já dala "private" a také tam jsem

maixnerova
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 09:34 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

tady je víc o tom hnusákovi... jak se doopravdy jmenuje, kde studoval, vystavoval, jaké ocenění dostal.... drastické fotky pejska umučeného hlady na tomto odkazu nejsou....(pro ty, který už to znova vidět nemusí)...

http://reiskeks-natividad.blogspot.com/2007/11/to- stop-further-misinformation-basic.html

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

maixnerova
Takže to číslo pod kterým sem se teď objevila(1 011 367),neplatí a musím počkat až na to číslo s mailem?

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 10:53
- Nahlásit

nika00
jj, to je tak. Ja som to tiez najskor pochopila ako ty, ale je to fakt len o zverejneni mailu.

bea
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 12:45
- Nahlásit

maixnerova
Tak už se to snad povedlo, naskočilo mi číslo a dala jsem Private, ale to je snad jedno.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 15:16 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

jablunka

ahoj , hmmm, pod číslem 1011367 je tam nějakej joaquin millan navarro

http://www.PetitionOnline.com/mod_perl/signed.cgi? 13031953&4001

maixnerova
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 18:29
- Nahlásit

....teď, s dvoudenním odstupem musím napsat, že víc než toho psychopatickýho devianta nenávidím galeristu, který to umožnil, lidi, kteří tam chodili s drinkama okolo umírajícího zvířete a vnímali jej pouze jako artefakt, fotografa, který vše fotil a nic neudělal... to je šílenýýýýý...

do prdele, kde by byli Stalin, Hitler a jim podobní bez indiferentního stáda těch "slušných" lidí, kteří jen drželi hubu a krok...ach jo, omlouvám se... nedalo mi to... ta fotka psa mi navíc připoměla fotky z Osvětimi...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 18:34
- Nahlásit

maixnerova
Taky sem na to koukala.Ale ani já,ani manžel jsme ten ověřovací mail ještě nedostali!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 18:35
- Nahlásit

maixnerova
no pani,z těchto důvodů já nenávidim lidi tak nějak obecně,což je o mě všeobecně známý,zejména známé jsou mé výroky ..tam nejdu,sou tam lidi a ty já nesnášim...jistě jste slyšela
do prdele, kde by byli Stalin, Hitler a jim podobní bez indiferentního stáda těch "slušných" lidí, kteří jen drželi hubu a krok.
nevim,zda je to zcela totožné,tam hrál určitě roli strach,strach o holej život.Ale v zásadě máte recht bo pokud by neměli publikum...

Bela
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 19:14
- Nahlásit

maixnerova....teď, s dvoudenním odstupem musím napsat, že víc než toho psychopatickýho devianta nenávidím galeristu, který to umožnil, lidi, kteří tam chodili s drinkama okolo umírajícího zvířete a vnímali jej pouze jako artefakt, fotografa, který vše fotil a nic neudělal... to je šílenýýýýý...
presne tak

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

tak holky, dneska rano rikali, ze tyhle radoby petice na netu, kde jsou vlastne vyplnene udaje nemaji vahu petice, neb tam nejsou vlastnorucni podpisy

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání