Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Utýrání psa exponátem na výstavě výtvarníka
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:28
- Nahlásit

Erin
jasně, bylo to totiž jen umění víš? Je přece paráda koukat na trpící zvíře no ne?? Já tam bejt tak i přes to že by mi měli udělat cokoliv bych ho tam nenechala!! Ani si neumim představit, tohle vidět naživo, jak je tam na krátký šnůře, pohlížející na lidi kolem sebe a tiše čekající jestli si ho někdo všimne, kruci tohle přece není normální!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:39
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
kruci nech už toho!!!!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
už toho nechávám no jen sem to ze sebe potřebovala taky dostat, je toho prostě nějak moc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
no já vim ,nevim co ti mám říct...je mi asi jako tobě a to sem ty fotky naštěstí neviděla

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
No nechci tohle ještě někdy číst, aby se tohle ještě někdy stalo, takový fotky už vidět nechci, neměla sem se koukat, na tohle sem vážně slaboch Ale k podepsání tý petice to nešlo jinak, ty fotky tam byly když sem klikla na odkaz u toho prvního příspěvku... Doufám, že to tomu pánu umělci neprojde, fakt v to doufám

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:55
- Nahlásit

http://www.petitiononline.com/13031953/petition.ht ml

tady už se taky podepsalo skoro milion lidí z celýho světa, včetně mě... 961194

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:57
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Doufám, že to tomu pánu umělci neprojde
Nestane se mu nic,co taky a proč..Budem muset počkat až Engie B dostane rakovinu a ustřelí mu hlavu.Pak eště můžem doufat v jinou spravedlnost než tu světskou..

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 21:58
- Nahlásit

davidkova renata

jestli se mi slozite na zpatecni letenku a taxik, tak mu klidne pojedu urazit tu hlavu ja.

ale nesmi te to pak na me prasknout

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:00
- Nahlásit

davidkova renata

já myslím, že stane, bude mít kolem sebe partičku psychopatů jako on, pro zbytek lidí bude už navždycky zrůdou.... a jihoameričani jsou horký hlavy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:01
- Nahlásit

argosek
jestli se mi slozite na zpatecni letenku a taxik
No myslim,že by to nebyl problém.Pokud by každej podepsanej poslal bůra,můžeš jet taxánem tam a zpátky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:03
- Nahlásit

maixnerova
zbytek lidí bude už navždycky zrůdou...
A kde teda byli ti lidi?Chodili taky kolem toho psa?Proč to někdo nezastavil??

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:04
- Nahlásit

http://pluginamp.com/network/node/3575 tady je i vzor dopisu, který můžete poslat, jsou tam i linky na galerii a rovněž "umělocovo" vyjádření , zrůda , ovšem ti návštěvníci , které to nechalo v klidu nejsou o nic lepší

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:04
- Nahlásit

... dala si to vyhledat na googlu, španělsky moc neumím, ale pár slov si přeložím a na různých diskuzích se mluví o věcech, proti kterejm je ustřelení hlavy jen taková malá lapálie..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:07
- Nahlásit

maixnerova
na různých diskuzích se mluví o věcech, proti kterejm je ustřelení hlavy jen taková malá lapálie..
no problém je,že asi zůstane u toho mluvení...
mac1
tomu nerozumim

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
A kde teda byli ti lidi?Chodili taky kolem toho psa?Proč to někdo nezastavil??

Protože to byla umělcova věrná suita... ta masivní bouřlivá reakce na tu příšernou věc co udělal je taková, že fakt věřím tomu, že většina lidí nejsou (zatím) sadistický psychopati bez emocí ...

Pardálka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:15
- Nahlásit

maixnerova

963379

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:18
- Nahlásit

maixnerova
ta masivní bouřlivá reakce na tu příšernou věc co udělal je taková, že fakt věřím tomu, že většina lidí nejsou (zatím) sadistický psychopati bez emocí
kéž bys měla pravdu..takže naděje,že je to hoax padla Neumim a snad ani nechci nic hledat,ale kdyby mu tu palici někdo ustřelil,hod sem linka bo na tudle fotku bych se dívala každejch 10 minut a rozléval by se ve mě pocit blaha hraničící s nirvánou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:18
- Nahlásit

Přišlo vám všem co jste to podepsali to potvrzení na mail???? Mě totiž doteď ne ! a chci to podepsat bo bych těm debilům co to udělali a co se na to dívali fakt tu hlavu ustřelila s chutí

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:20
- Nahlásit

davidkova renata
Sample letter - pod tím následuje příklad dopisu, který je možno zaslat galerii, je to v podstatě proti tomu , aby se zúčastnil Bienal Centroamericana Honduras 2008 a reprezentoval tam Costa Ricu , můžu Ti ho přeložit, ale už až zítra, byla jsem na svatbě a jsem nějak znavená .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:22
- Nahlásit

Fajka
mě jo,asi po cca20 minutách.
mac1
spíš mě zejtra třá nějak navedeš jak to províst,překlad není až tak nutnej,ale sama to nezvládnu pořešit.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:24
- Nahlásit

Fajka

mě taky nic mailem nepřišlo, ale v seznamu signatářů jsem... pamatuješ si své číslo?

http://new.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi? 13031953

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:28
- Nahlásit

maixnerova
No napsala sem si ho v práci na nějakej papír

maixnerova
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:30
- Nahlásit

davidkova renata
kdyby mu tu palici někdo ustřelil,hod sem linka bo na tudle fotku bych se dívala každejch 10 minut

to víš, že jo, hodím a ráda, dlouho už jsem neměla tak krvelačnou náladu..... a vidím naději v tom, že jihoameričani se s ničím moc nepatlaj...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:31
- Nahlásit

maixnerova
mě taky nic mailem nepřišlo
já zas nenašla to číslo na tom seznamu co mi přišlo na mail,ale už toho mám plný kecky,du vocud...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2008 22:52
- Nahlásit

mě příšel emajl hned. Poprvé teda ne ale tam sem nevyplnila město páč sem nevěděla co to je, pak sem to podepsala ještě jednou a vypsala to správně a hned na to mi přišel emajl s číslem ...davidkova renata
na to jak mu někdo střílí hlavu bych se nedívala každejch deset minut, dívala bych se na to klidně každejch pár vteřin a bylo by mi sakra dobře...

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 07:09
- Nahlásit

Nechapem... Naozaj nie 977387

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 08:08 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

977694 ale prohodila jsem mesto se statem... Ale co už...
je to hrozný

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:40
- Nahlásit

mně přišlo potvrzení prakticky hned

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 09:47
- Nahlásit

davidkova renata
spíš mě zejtra třá nějak navedeš jak to províst,překlad není až tak nutnej, tož z těch stránek zkopíruj do mailu od "I am writing regarding ..." začíná to pod "SAMPLE LETTER TO SEND THE GALLERY:" až po "Sincerely" a pak napiš své jméno a odešli na "info@madc.ac.cr "

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

nazdar lidi,taky jsem podepsala tu petici,uz jsem 978 629,opravdu to nechapu,zustal mi rozum stat a jen ziram,jak mi z toho klesla celist

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání