| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:08
- Nahlásit
Mel
tjo to děláš ve photoshopu rovnou ve velikosti toho banneru co? a gde bereš ty pozadí?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:04
- Nahlásit
Jinak jsem teď počítala "naše" bully a je jich aktuálně 97... Což je teda hrůza...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:30
- Nahlásit
Mar
no, googlim si jedno kouzelný slovíčko - textures, je jich spoustu volně ke staženi
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:32
- Nahlásit
Mel
Mno my nespechame. Jen bysme byly rady, kdyby tam bylo i neco hepciho, nez jen napis utulek blansko.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:35
- Nahlásit
Fuissem
jasně, vlítnu na to... a udělám i ikonku, dneska večer to vypadá, že budu opuštěná, tak svůj smutek utopím v grafické práci
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:38
- Nahlásit
Mel
Ooo, tak to se budu těšit.
To ja budu opustena jen do 11 a musim zvladnout moooc veci tak uz vidim ze to nestihnu.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:59
- Nahlásit
Mel
no jo,ale vybrat.....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:51
- Nahlásit
Dostali jsme od Mel i plakátek...
Kdo máte trochu chuti helfnout, můžete si ho vytisknout a vyvěsit ve vašem městě - zverimexy, supermarkety, nástěnky ve školách, atd. atd....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:52
- Nahlásit
bullvnouzi
tak pošli
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 10:53
- Nahlásit
Ještě plagoš - Mel ho má na webkách...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 14:21
- Nahlásit
ty bláho, krásnej web a dobrej plakátek, jen to nemám kde vytisknout kuá
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 17:00
- Nahlásit
reneeska
Jestli chces nejaky natisknu a dam ti je na srazu.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 22:39
- Nahlásit
reneeska
už jsem je tiskla pro bullvnouzi, pokud budeš chtít, můžu ti něco vytisknout a poslat poštou... mrkni na ten Garyho web, tam je kontakt a napiš mi, kolik jich chceš a adresu. V pondělí ti to pošlu
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:37
- Nahlásit
Tááááááááááááák, teď vám sem musím dát to, co o mě vyplodil člověk s nickem Boris, jinak Petr Fridrich, Okna u Doks, amazonka.a@worldonline.cz, http://www.volny.cz/amazonka
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:40
- Nahlásit
PROČ tolik námahy v diskuzi s Mafianem ?
DŮVOD PRVNÍ - ukázat na případě Mafian jací lidé škodí našim psům ... .
Myslím že se projevila sama a nikdo ji ani nemusel moc pobízet, obrázek si udělá každý sám.
Kynologické pořekadlo a prověřené životem říká : Jaký pán takový pes ! Opravdu si dokážu představit co její výchova se psem udělá. Podle toho jak se projevuje, je, mírně řečeno, nevyrovnaný člověk. Neměla by mít žádného psa.
Kolem psů: Holka, žiješ v divném světě siláckého image, keců o game, násilí, báchorek a neznalosti. Lidi jako ty jsou přesně případ pro TV štáby, novináře a poslance kteří chtějí zrušit naše psy. Nedej bože aby tě potkali s kamerou a ty bys jim vyšplouchla své názory - jenom to NE ! Víš vůbec o tom že se klidně může stát že nám brzy zakáží psy, a to všem, v nejlepším případě pak jenom tvé oblíbené pitíky ?? Už se tak stalo v Anglii, Německu, Holandsku, Francii a dalších zemích ? Tušíš už proč ? Napovím ti - není to kvůli psům ale kvůli lidem jako jsi ty a podobné existence.
----------------------
DŮVOD DRUHÝ - znepokojivé skutečnosti !
Jak tu připomenula Fox, Mafian se podílí na činnosti webu BULL V NOUZI který má za cíl (údajně) pomáhat psům, potažmo teriérům typu bull s jejich umístěním z jiných útulků. Podotýkám že se nejedná o skutečný útulek kde by se starali o opuštěmá zvířata a sami je umisťovali, ale jde o jakýsi imaginární útulek, kde se sbíhají informace od lidí i od útulkářů z celé země. V podstatě taková velkoplošná sběrna psů zejména pitíků amstafíků, bulíků atp.
Když se web zjevil, velmi jsem mu fandil. Až donedávna, kdy se mi donesly informace že není s Mafianem vše OK
Proto nastal i průzkum Mafiana jako reperezentanta "útulku" ve zdejší diskuzi.
A teď si představte (úplně teoreticky) dost děsnou situaci, že se na takovouhle celorepublikovou sběrnu psů v nouzi jakou je BULL v NOUZI napojí partičky lidí kterým jsou psi naprosto ukradení a
1) - potřebují sehnat treningové psy pro zápasy - tedy "MASO"
2) - shánějí kvůli kšeftu psy agresivní k lidem, aby z nich za vlastní velkou odměnu udělali mašiny co jdou po lidech - tedy "KUSY"
Sami na svém webu vyjmenovávají jako nejoblíbenější plemena právě triéry typu bull
Zdá se vám to nereálné ? No já doufám taky že ano.
ALE ...
Faktem je, že v okolí Mafian dlouhodobě působí lidé kteří mají blízko k nejhorší možné prezentaci APBT
Faktem je, že nedávno tu proběhlo upozornění na týpky kteří shánějí psy k výcviku na lidi podle bodu 2. - viz výše
Faktem je že Mafian vede přátelskou komunikaci s těmihle týpky kteří se věnují kšeftování se psy dle 2.
Faktem je že Mafian je psychicky labilní a naprosto pitbulím "pseudoimage" zpracovaný člověk plný předsudků a omylů, navíc velmi agresivní a ke psům ne právě přátelský člověk.
Faktem je že Mafian cíleně odmítá spolupráci s jinými podobně zaměřenými weby jako BULL V NOUZI, mimo jiné s tím, že Z TOHO NIC NEBUDE MÍT ! Slušně řečeno, blaho psů téhle "dobrodince" zase tak moc na srdci neleží a po jejích výstupech zde to beru jako dost reálnou věc.
Všechno co uvádím jsou 100% zjištěná fakta, nedovolil bych si psát něco neověřeného.
Když si dá člověk dohromady 1+1 , není veselo. Tohle všechno ale píšu kvůli psům, ne kvůli nějakému pocitu.
Takže MAFIAN - chraň bůh, abych se já nebo někdo z naší komunity dozvěděl že se díky tobě nebo webu BULL V NOUZI dohazují psi na zápasy nebo k výcviku na lidi ! Ber to jako varování. Bez srandy.
POZN.: pokud by jste někdo kolem činnosti Mafian a BULL V NOUZI zjistil cokoliv podivného, informujte hned zde na Stafordech
|