Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Bulls v nouzi - 2 roky
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:41
- Nahlásit

Ták se musíme pochlubit. Ke dnešnímu dni má náš web bulls v nouzi dva roky.

Počet psů, kteří naším webem prošli jsem přestala počítat konče prvním rokem. Ale odhaduji to k tisícovce, možná něco málo přes.

Doufám, že většině pejsků se u nových majitelů daří více než skvěle.

Galerie....

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:44
- Nahlásit

Trošku nemilým dárkem pro mě však byl dnešní mejl a snaha někoho dublovat naše stránky.

Dobry den,
chtela jsem Vas poprosit o spolupraci co se pitasku tyce. Radi bychom u nas na strankach meli take seznam pitasku z utulku nebo tyranych, kteri hledaji nove panicky, aby byla vetsi sance na jejich udani. Pracuju na dalku pro utulek Tachov a sama si ted hledam pitaky v utulcich. Chtela jsem poprosit, jestli by bylo mozne, kdybysme si mezi sebou mohli posilat nove nalezence, protoze ja se kazdy den nedostanu k tomu, abych patrala na netu po utulcich. U nas na strankach je SOS pitbull teprv v pocatcich a rada bych se pomoci opustenym pitaskum venovala vic.
Predem dekuji
S pozdravem
Stepanka Matickova
www.pitbulls.websnadno.cz

overview
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:55 - Změnil/a: overview
- Nahlásit

Proc dublovat? Vzdyt je pomerne castym jevem, ze nekdo zacne delat rescue stranky plemene, ktere je jiz zahrnuto jinych stranek (mastif x mollosi, rusel x terieri), a neni to prece snaha znicit stranky puvodni.

Ty nedelas prece jen pity, tak kde ke problem?

Fuissem
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:03
- Nahlásit

overview
Problem je spis v tom, ze by slecna byla rada, kdyby to mela bez prace a mi ji na mejl rovnou posilaly, co sme kde nasly.

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:49
- Nahlásit

overview
navíc to nejsou stránky určený jen pro pity v nouzi, ale osobní stránky jejích psů, se na ten odkaz podívej... Bych řekla, že jde o propagaci vlastních stránek, proč nedá prostě na svý stránky odkaz na bully v nouzi?

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:50
- Nahlásit

bullvnouzi
jinak gratuluju, řekla bych, že by si stránky zasloužily konečně ten nový bannerek
Pokud večer neusnu vysílením, máknu na tom...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:06
- Nahlásit

Mel
Oooooooooooooooo, kujemeeeeeee.

PS: Navíc nás pomlouvá na webu Tachovskýho útulku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:22
- Nahlásit

Slečna mi přišla vždycky zvláštní-ale když chce, ať si klidně pity v nouzi dělá, jak dlouho jí to vydrží, ni?

Jinak přes bull v nouzi mám Dianu. Draka jsem poznala na pitbullwebu, ale na bull v nouzi se také vyskytoval, takže dva

Mar
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:33
- Nahlásit

bullvnouzi
tjo,teďko sem k vám koukala do těch,co už sou adoptovaný, a ta Sára - to je asi berryho milenka sice jenom na 1 den, ale shlídl se v ní zcela

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:38
- Nahlásit

hm, rano jsem to paralelne resila v NK Cheb http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/navstev ni-kniha

Luca a Maxik
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:08
- Nahlásit

bullvnouzi

předně gratulujeme
četla jsem tvoje vyjádření na tachovském útulku a myslím,že to opravdu sedí jsem zvědavá jestli se slečna ještě ozve

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:48
- Nahlásit

dejavu
mi to nedalo a taky jsem se přidala...

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

Tu slečnu co chce dělat pity v nouzi znám ... no co k ní říct. Pity má, stará se o ně, pomáhá... jako už s ní nejsem v kontaktu, ale ... jediný co mi vadí je že je i množí...

bullvnouzi
Fuissem
Jinak holky velká gratulace, ještě že tam nemáte bulíky a nechaly jste nám taky kus práce

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:01
- Nahlásit

Jinak neva teda že dávám některý piťany a prostě hafany taky k sobě na web? Abych na srazu nedostala na prdel

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Mel
je spoustu nouzi, ktere nefungujou, protoze autorky na ne nemaji cas a prosi o spolupraci, tak proc nepomoci tam, ze?
Stepanka a Vendula mi nabizely taky pomoc s Tachovem, kdyz jsem ho jeste delala, ze zacatku inzerce slapala, ale pomalu to odumrelo uplne, inzeraty na tachovske psy vubec nevidim nebo zachvatovite a minimalne, to je taky skoda.
Pamatuju si, ze kdyz jsem mela jeste v loveckem psu teriery a jezevciky, tak kdyz se nasly holciny, ktere je chtely delat,byl to diametralni pristup obou, jedna se zeptala a normalne jsme se domluvily, druha to proste oznamila na strankach a rozjela to, sice jsem mlcela, ale taky mne to trochu mrzelo.
Chapu, ze kazdy si to asi chce delat ve sve rezii a po svem, ale za takovouhle cenu? Pak, kdyz vidis, ze rada tech webu zajde na ubyte, kdy to lidi prestane bavit a nejsou schopni se k tomu seriozne postavit a najit si za sebe nahradu nebo se s nekym snest a tvorit to v tymu a pak lidi matou akorat nefunkcni weby, ktere jsou na skodu veci, tak to zamrzi.
I v pomoci psum musi platit zakladni pravidla slusnosti a ne ze ucel sveti prostredky, ja tedka jako pomaham psum, tak je mi dovolena jakakoliv cinnost, to neuznavam.
Takhle, jak to udelala Stepanka (kdyz jsem ji odpovidala v NK Chebu jsem jeste netusila, ze o tom Gabina ani nevi), to ja osobne povazuji za chucpe, jak rikaji Zidi.
Pokud chce delat pity a jedine pity, tak prece na tom webu je prace dost se shanenim aktualnich dat, tohle pochopi jen nekdo, kdo to dela dlouhodobe a dva roky funkcniho webu, to je uctyhodna prace, pred tim klobouk dolu

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:50
- Nahlásit

S Veveruchou gratulujem... Koukala jsem zběžně na fotky všech těch hafanů a je to něco neuvěřitelnýho a úžasnýho, fakt smekám...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:21
- Nahlásit

dejavu
Asi jsem slepá, ale diskuzi tam v NK nevidím...?
Máš ode mě i mejla.

dejavu, Mel, reneeska, Luca a Maxik, Eimy
Všem děkuji za podporu. Slečna se v tachovské NK ještě ozvala, ale podle mě to s jejím nižším IQ asi bude pravda.

A děkujeme za gratulace.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:23
- Nahlásit

Mar
A co majitel/ka Sáry? Hele kdybys ji potkala, uvítáme info pro sekci Příběhy útulkáčů.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:24
- Nahlásit

bullvnouzi
akorat jsem to smazla, sorac

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:55
- Nahlásit

dejavu

Fuissem
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:06
- Nahlásit

reneeska

No pockej co te ceka to ses nam nemela ani priznavat.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:57
- Nahlásit

Mel
Jeeeeeee. Mockrat dekujem, banner je moooc krasnej.

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:57
- Nahlásit

bullvnouzi
Fuissem
tak mrkněte na web

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:00
- Nahlásit

Mel
Juuuuvaaaaaa kujemeeeeeee.

Mel
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:02
- Nahlásit

bullvnouzi
mno, nemám zrovna nějak inspiraci, kdyžtak to ještě předělám, ale dneska mi to prostě nejde...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 01:47
- Nahlásit

Mel
Mohla bych jeste poprosit o jeden banner? Posiiiiim, posiiim, smutne koukam. Pro utulek Blansko. Asi by bylo fajn, kdyby byl z fotek mistnich psu. Vetsina fotek je zde.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:25
- Nahlásit

Fuissem
Mel
Mohla bych jeste poprosit o jeden banner? Posiiiiim, posiiim, smutne koukam.

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:26
- Nahlásit

Mel
týýwoe, bych chcela bejt tebou, dyž nemáš inspiraci já cu banner pro berryho, už nad tim přemejšlím asi tak od října a ještě mě nic nenapadlo :

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:27
- Nahlásit

bullvnouzi
A co majitel/ka Sáry? Hele kdybys ji potkala, uvítáme info pro sekci Příběhy útulkáčů
hele se sárou byla tehdá moje kámoška a zároveň kámoška majitelky sár,y která nemohla jít,ale psy teda na vejlet poslala,aby nebyli ochuzeni tže já ji vlastně nikdy neiděla ale až se zase naplánuje takejto vejlet, tak se zmíním

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:59
- Nahlásit

Fuissem
OKI, píšu si to do deníčků svých restů... jen je to se mnou nahnutý, bullvnouzi ti může potvrdit, že o novém obrázku píšu už asi půl roku... prostě ten čas nějak ubývá a ubývá

Mar
mno, nesmíš se s tím tak mazat, prostě nafrkat to všechno do jednoho a je to

btw, jak se vám líbí ten žíhanej krasavec vlevo? mě děsně moc... je to už starej páprda, ale nevypadá, co?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání