| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:41
- Nahlásit
Ták se musíme pochlubit. Ke dnešnímu dni má náš web bulls v nouzi dva roky.
Počet psů, kteří naším webem prošli jsem přestala počítat konče prvním rokem. Ale odhaduji to k tisícovce, možná něco málo přes.
Doufám, že většině pejsků se u nových majitelů daří více než skvěle.
Galerie....
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:44
- Nahlásit
Trošku nemilým dárkem pro mě však byl dnešní mejl a snaha někoho dublovat naše stránky.
Dobry den,
chtela jsem Vas poprosit o spolupraci co se pitasku tyce. Radi bychom u nas na strankach meli take seznam pitasku z utulku nebo tyranych, kteri hledaji nove panicky, aby byla vetsi sance na jejich udani. Pracuju na dalku pro utulek Tachov a sama si ted hledam pitaky v utulcich. Chtela jsem poprosit, jestli by bylo mozne, kdybysme si mezi sebou mohli posilat nove nalezence, protoze ja se kazdy den nedostanu k tomu, abych patrala na netu po utulcich. U nas na strankach je SOS pitbull teprv v pocatcich a rada bych se pomoci opustenym pitaskum venovala vic.
Predem dekuji
S pozdravem
Stepanka Matickova
www.pitbulls.websnadno.cz
|
overview
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 12:55 - Změnil/a: overview
- Nahlásit
Proc dublovat? Vzdyt je pomerne castym jevem, ze nekdo zacne delat rescue stranky plemene, ktere je jiz zahrnuto jinych stranek (mastif x mollosi, rusel x terieri), a neni to prece snaha znicit stranky puvodni.
Ty nedelas prece jen pity, tak kde ke problem?
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:03
- Nahlásit
overview
Problem je spis v tom, ze by slecna byla rada, kdyby to mela bez prace a mi ji na mejl rovnou posilaly, co sme kde nasly.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:49
- Nahlásit
overview
navíc to nejsou stránky určený jen pro pity v nouzi, ale osobní stránky jejích psů, se na ten odkaz podívej... Bych řekla, že jde o propagaci vlastních stránek, proč nedá prostě na svý stránky odkaz na bully v nouzi?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 13:50
- Nahlásit
bullvnouzi
jinak gratuluju, řekla bych, že by si stránky zasloužily konečně ten nový bannerek
Pokud večer neusnu vysílením, máknu na tom...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:06
- Nahlásit
Mel
Oooooooooooooooo, kujemeeeeeee.
PS: Navíc nás pomlouvá na webu Tachovskýho útulku.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:22
- Nahlásit
Slečna mi přišla vždycky zvláštní-ale když chce, ať si klidně pity v nouzi dělá, jak dlouho jí to vydrží, ni?
Jinak přes bull v nouzi mám Dianu. Draka jsem poznala na pitbullwebu, ale na bull v nouzi se také vyskytoval, takže dva
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:33
- Nahlásit
bullvnouzi
tjo,teďko sem k vám koukala do těch,co už sou adoptovaný, a ta Sára - to je asi berryho milenka sice jenom na 1 den, ale shlídl se v ní zcela
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:38
- Nahlásit
hm, rano jsem to paralelne resila v NK Cheb http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/navstev ni-kniha
|
Luca a Maxik
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:08
- Nahlásit
bullvnouzi
předně gratulujeme
četla jsem tvoje vyjádření na tachovském útulku a myslím,že to opravdu sedí jsem zvědavá jestli se slečna ještě ozve
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:48
- Nahlásit
dejavu
mi to nedalo a taky jsem se přidala...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:00
- Nahlásit
Tu slečnu co chce dělat pity v nouzi znám ... no co k ní říct. Pity má, stará se o ně, pomáhá... jako už s ní nejsem v kontaktu, ale ... jediný co mi vadí je že je i množí...
bullvnouzi
Fuissem
Jinak holky velká gratulace, ještě že tam nemáte bulíky a nechaly jste nám taky kus práce
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:01
- Nahlásit
Jinak neva teda že dávám některý piťany a prostě hafany taky k sobě na web? Abych na srazu nedostala na prdel
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 17:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Mel
je spoustu nouzi, ktere nefungujou, protoze autorky na ne nemaji cas a prosi o spolupraci, tak proc nepomoci tam, ze?
Stepanka a Vendula mi nabizely taky pomoc s Tachovem, kdyz jsem ho jeste delala, ze zacatku inzerce slapala, ale pomalu to odumrelo uplne, inzeraty na tachovske psy vubec nevidim nebo zachvatovite a minimalne, to je taky skoda.
Pamatuju si, ze kdyz jsem mela jeste v loveckem psu teriery a jezevciky, tak kdyz se nasly holciny, ktere je chtely delat,byl to diametralni pristup obou, jedna se zeptala a normalne jsme se domluvily, druha to proste oznamila na strankach a rozjela to, sice jsem mlcela, ale taky mne to trochu mrzelo.
Chapu, ze kazdy si to asi chce delat ve sve rezii a po svem, ale za takovouhle cenu? Pak, kdyz vidis, ze rada tech webu zajde na ubyte, kdy to lidi prestane bavit a nejsou schopni se k tomu seriozne postavit a najit si za sebe nahradu nebo se s nekym snest a tvorit to v tymu a pak lidi matou akorat nefunkcni weby, ktere jsou na skodu veci, tak to zamrzi.
I v pomoci psum musi platit zakladni pravidla slusnosti a ne ze ucel sveti prostredky, ja tedka jako pomaham psum, tak je mi dovolena jakakoliv cinnost, to neuznavam.
Takhle, jak to udelala Stepanka (kdyz jsem ji odpovidala v NK Chebu jsem jeste netusila, ze o tom Gabina ani nevi), to ja osobne povazuji za chucpe, jak rikaji Zidi.
Pokud chce delat pity a jedine pity, tak prece na tom webu je prace dost se shanenim aktualnich dat, tohle pochopi jen nekdo, kdo to dela dlouhodobe a dva roky funkcniho webu, to je uctyhodna prace, pred tim klobouk dolu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 18:50
- Nahlásit
S Veveruchou gratulujem... Koukala jsem zběžně na fotky všech těch hafanů a je to něco neuvěřitelnýho a úžasnýho, fakt smekám...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:21
- Nahlásit
dejavu
Asi jsem slepá, ale diskuzi tam v NK nevidím...?
Máš ode mě i mejla.
dejavu, Mel, reneeska, Luca a Maxik, Eimy
Všem děkuji za podporu. Slečna se v tachovské NK ještě ozvala, ale podle mě to s jejím nižším IQ asi bude pravda.
A děkujeme za gratulace.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:23
- Nahlásit
Mar
A co majitel/ka Sáry? Hele kdybys ji potkala, uvítáme info pro sekci Příběhy útulkáčů.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:24
- Nahlásit
bullvnouzi
akorat jsem to smazla, sorac
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 20:55
- Nahlásit
dejavu
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:06
- Nahlásit
reneeska
No pockej co te ceka to ses nam nemela ani priznavat.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:57
- Nahlásit
Mel
Jeeeeeee. Mockrat dekujem, banner je moooc krasnej.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:57
- Nahlásit
bullvnouzi
Fuissem
tak mrkněte na web
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:00
- Nahlásit
Mel
Juuuuvaaaaaa kujemeeeeeee.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:02
- Nahlásit
bullvnouzi
mno, nemám zrovna nějak inspiraci, kdyžtak to ještě předělám, ale dneska mi to prostě nejde...
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 01:47
- Nahlásit
Mel
Mohla bych jeste poprosit o jeden banner? Posiiiiim, posiiim, smutne koukam. Pro utulek Blansko. Asi by bylo fajn, kdyby byl z fotek mistnich psu. Vetsina fotek je zde.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:25
- Nahlásit
Fuissem
Mel
Mohla bych jeste poprosit o jeden banner? Posiiiiim, posiiim, smutne koukam.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:26
- Nahlásit
Mel
týýwoe, bych chcela bejt tebou, dyž nemáš inspiraci já cu banner pro berryho, už nad tim přemejšlím asi tak od října a ještě mě nic nenapadlo :
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:27
- Nahlásit
bullvnouzi
A co majitel/ka Sáry? Hele kdybys ji potkala, uvítáme info pro sekci Příběhy útulkáčů
hele se sárou byla tehdá moje kámoška a zároveň kámoška majitelky sár,y která nemohla jít,ale psy teda na vejlet poslala,aby nebyli ochuzeni tže já ji vlastně nikdy neiděla ale až se zase naplánuje takejto vejlet, tak se zmíním
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:59
- Nahlásit
Fuissem
OKI, píšu si to do deníčků svých restů... jen je to se mnou nahnutý, bullvnouzi ti může potvrdit, že o novém obrázku píšu už asi půl roku... prostě ten čas nějak ubývá a ubývá
Mar
mno, nesmíš se s tím tak mazat, prostě nafrkat to všechno do jednoho a je to
btw, jak se vám líbí ten žíhanej krasavec vlevo? mě děsně moc... je to už starej páprda, ale nevypadá, co?
|