| Autor |
Zpráva |
PetrC
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:12
- Nahlásit
George:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_7917_0.html
Na Lovcích bestií je adresa majitele:
http://www.firmy.cz/detail/1551818-george-hronek-z ednicke-prace-ceska-kamenice-dolni-kamenice.html
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:29
- Nahlásit
PetrC
Můžu se zeptat, co tímhle sleduješ...?
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele, ty by ses mu nechtěla nějak pomstít? Já teda jo, a důkladně, akorát nemám nástroj.
|
PetrC
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
Ty se ptáš?
Nepřijde Ti v pořádku, aby se to o tom člověku vědělo?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:33
- Nahlásit
PetrC
Ptám se.. Ale to myslím vidíš, ne? Prostě by mě zajímalo, co tím sleduješ? Že to sem opět dáváš. Chceš, aby se zvedla banda lidí a šla ho zmlatit?
Mucholabka
To není řešení, no... Si myslim.
|
PetrC
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:37 - Změnil/a: PetrC
- Nahlásit
bullvnouzi
Já to sem dávám poprvé a nevím o tom, že by to tady už bylo. Mně osobně připadá správné, aby se známí a zákazníci tohoto člověka dozvěděli, co on je zač.
Zajímavé by bylo zeptat se tebe, co ty sleduješ jeho ochranou.
No, jestli to někdo smaže, možná to sem dám zas. Nebo někdo jinej.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:39
- Nahlásit
PetrC
Já jeho ochranou nesleduju nic. Ale příjde mi nesmyslné to, co děláš. Smysl má chtít změnit zákon. A ne takhle po forech zakládat taková témata. Navíc odsud ho stejně nikdo nezná, páč jinak by s tím už dávno něco udělal.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:41
- Nahlásit
nema cenu se mu msit...ale je dobre vedet co je to za cloveka...
proc kdyz nekdo spacha vrazdu...uplne v klidu....se pak schovava pred kamerami...?!?!
uz jsem panovi napsala email...a myslim ze to byl jeden z tech slusnejsich, ktere si precetl..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:42
- Nahlásit
PetrC
mě spíš přijde divné, proč zakládáš nové téma, když už tu jedno téma o Georgovi je... navíc hned v úvodu na něj dáváš odkaz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:42
- Nahlásit
Mel
to druhe je zamcene...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:50
- Nahlásit
Vím,že v útulku psali,že majitel je má snad problémy s drogami,alkoholem. Tudíž se dá předpokládat,že zákazníky už žádné nemá, firmu taky ne a asi ani ten mail a počítač nebudou funkční. Jestli je to lidská troska,zdevastovaná drogami,chystá si pomalý a bolestný trest sám. Nemá cenu se někomu mstít a chtít někoho linčovat, spíš apelovat na zákonodárce,po zpřísnění trestů a novelizaci zákonů a apelovat na výkonné složky,aby využívali možnosti udílení nepodmíněných trestů,které už dnes jsou. Bohužel v případě alkoholiků,feťáků apod. to stejně jako prevence fungovat nebude
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:50
- Nahlásit
nika00
A proč je zamčené? Já myslím, že Dejavu věděla moc dobře, proč ho zamčela...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 10:58
- Nahlásit
jana33
Jo, tak nějak jsem to myslela. Jenže jsem se bála, že to napíšu moc protivně.
Jinak se znovu připomínám s peticí... Je funkční, podpisy se stále sbírají.
OT - Bohužel v případě alkoholiků, feťáků apod. to stejně jako prevence fungovat nebude.
Z 5ti leté praxe v oboru ti můžu říct, že dokud nebudou plně funkční rodiny, budou feťáci a alkoholici...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:08
- Nahlásit
Na druhou stranu jak dlouho už se tady apeluje na politiky aby změnili zákony..hm, myslim, že už dost dlouhou dobu a pořád se nic neděje. Já jsem plně pro takové organizace jako jsou Lovci bestií, protože vidím, jak jsou všichni pohoršení nad případy z poslední doby a když se bude vědět identita toho člověka, může to pro něj být větší trest než vězení nebo pokuta. A tohoto člověka přece neomlouvá, že je feťák a alkoholik.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:16
- Nahlásit
PetrC
ahoj,já nevidím důvod,proč by tu to jméno nemělo být.Kdybych mohla,vyvěsila bych jeho fotku se jménem a jeho "dílem" na každej sloup. Proč ne ??!! Svýho času visely takový foto na krámech,kde ti lidé v obchodě jen něco ukradli. Jestli ho někdo navšíví,neneseš za to žádnou zodpovědnost a popravdě bych si to hodně přála.Zákon je jistě třeba změnit,problém je,že do tý doby to odnese ještě moc zvířat a kvůli těm fotkám jsem jíá osobně nespala dva dny.
A je mi fuk,jestli někomu pro svůj názor budu připadat děsná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:17
- Nahlásit
Ono upřímně je taky otázka,co je horší. Ten feťák,alkoholik,který ničí sám sebe,nevnímá už svět,natož jak se daří "nějakýmu" psu nebo ti lid,co o tom ví,chodí okolo,moc dobře si uvědomí,že ten pes je na tom hůř a hůř,ale radši si zakrývají oči a dělají,že nic nevidí,jen aby se nedostali "do problémů" a nemuseli něco řešit? Zrovna případ George - vzhledem k tomu, v jakém stavu ten chudák byl,ať mi nikdo netvrdí,že o tom nikdo nevěděl a nedalo se zasáhnout dřív
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:24
- Nahlásit
jana33
l je má snad problémy s drogami,alkoholem.
firmu taky ne a asi ani ten mail a počítač nebudou funkční.
no abysme se nedivili...znám dost feťáků či alkáčů co mají tyhle věci plně funkční..sice teda třeba mlátí ženy a děti..ale jinak fungujou...ono myslet si že někdo fetuje a nic nemá je možná chyba..
taky souhlasím aby to tu bylo...
jen pro zajímavost...živnost má od roku 1999 a poslední změny údajů provedl v 2006 nemyslím že by byl totálně mimo....prostě je to "jen" hajzl a pokud mu někdo přes hubu dá nepolituju ho...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
Jestli si myslíte, že lidi, co týrají psi, jsou všichni feťáci a alkoholici, tak fakt ne. Jen ať se jména těchle lidí objevujou, právě to, že se jim nikdy nic nestane, nikdo o nich neví a jsou v pohodě, je důvod, proč lidi raději zavírají před týráním oči, než by ho řešili. Protože co se změní? Ten člověk si pořídí dalšího psa, veřejně ho nikdo neodsoudí, max zaplatí pokutu, zákon se změní kdoví kdy, tak co bych se namáhal. Ale pokud tihle lidé budou veřejně a jasně odsouzeni a jmenovitě někde uvedeni, třeba to těm slepým docvakne!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:41
- Nahlásit
EngieB
Nikdo tady neřekl,že jsou všichni feťáci a alkoholici,mluvilo se o konkrétním případu. Naopak většina těcht lidí jsou tzv "běžní občané",to je jasné a nikdo netvrdí opak
sarax
Já toho člověka rozhodně taky litovat nebudu, jen mi přijde dost alibistické dát sem jméno a adresu toho člověka a spokojeně si sedět u compu a říkat si,že teď jsem teda fakt něco ohromného a prospěšného udělal a teď si to s ním někdo vyřídí. toť vše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:50
- Nahlásit
jana33
jen mi přijde dost alibistické dát sem jméno a adresu toho člověka a spokojeně si sedět u compu a říkat si,že teď jsem teda fakt něco ohromného a prospěšného udělal
No a máš nějakej konkrétní návrh co teda v tomhle případě udělat?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud má někdo pocit,že je řešení rozbít mu hubu,fajn,mrzet mě to nebude,ale ať to udělá a nevymlouvá se,že bydlí daleko,nemá čas atd.
Ostatní jsem psala výše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 11:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jana33
ale ať to udělá a nevymlouvá se,že bydlí daleko,nemá čas atd.
no počki,petrC se takhle nevymlouval,dokonce vůbec nepsal o rozbití huby ,pokud dobře čtu,psal něco o zákaznících co se mají dovědět něco co asi nevědí.Nevim,jestli rozbití huby je řešení,možná by bylo,páč justice nějak žádný nenabízí.Každopádně bych se nedivila.Cos psala výše je samo pravda,do toho stavu se pes nedostal za tejden ale dostal ho do něj ON
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
Já to v žádném případě nezpochybňuju
|
PetrC
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:06
- Nahlásit
Mel
mě spíš přijde divné, proč zakládáš nové téma, když už tu jedno téma o Georgovi je... navíc hned v úvodu na něj dáváš odkaz
Protože tamto je zamčený
|
PetrC
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
bullvnouzi
Smysl má chtít změnit zákon. A ne takhle po forech zakládat taková témata.
To máš pravdu. Ale zákon "se" nezmění sám od sebe, na to je potřeba společenský tlak. A ten nebude, pokud se budou takovéto případy zametat pod koberec.
|
PetrC
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:16 - Změnil/a: PetrC
- Nahlásit
bullvnouzi
Jinak se znovu připomínám s peticí..
Podpisy sbírám, pár archů jsem rozdal mezi známé. To je hodně dobrá věc, ta petice.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:32 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
PetrC
Hele pocem, ty jsi Petr Semera? A tenhle tvůj příspěvek na stafordi.com je tvůj...?
Vypadá to, že fotky zuboženého Georga v diskusi na http://www.cz-pes.cz obratně využily k náboru nových oveček.
Už se tam bez registrace nepodíváte. Holt čím víc uživatelů, tím lepší prodejnost reklami. Doufám, že jim křivdím a pletu se. Protože to mi připadá jako opravdu nejčistější forma hyenismu.
Když hyenismus, tak co sem lezeš....?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:39
- Nahlásit
isdpch
Je to mazec, co...?
Usuzuju dle tutoho, že tam též dával odkaz na toho tyrana.
Jsem mu tam odpověděla a ani jsem si nevšimla, že mám vlastně ten link sem celou dobu v úvodním příspěvku. Tže je nejen blbej, ale i slepej.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:50
- Nahlásit
No, asi takovýhle veřejný lynčování není zrovna košer, ale třeba já osobně se přiznám, že když těm blbečkům, co podpálili kočku a hodili to na youtube, rozbil někdo hubu, tak jsem si řekla, že aspoň někdo je potrestal, když soudy to neudělaj...
|
PetrC
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:17
- Nahlásit
bullvnouzi
Hele pocem, ty jsi Petr Semera? A tenhle tvůj příspěvek na stafordi.com je tvůj...
Ne, to nejsem já.
|