| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:31 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
Já bych fakt byla pro tvrdou regulaci chovů a kde čeho, aby si lidi sakra rozmysleli, jestli psa chcou a nebo ne a tohle se nestávalo. Víte, co se musí takovýmu psovi odehrávat v hlavě, bolest, strach a hlavně nepochopení, co se děje? Fakt za tohle lidi skutečně nesnáším...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:33
- Nahlásit
EngieB
Ono těch psů je moc, děsně moc. A lidí, kteří jim dají co potřebují je oproti tomu tak málo Ale pořád se plodí další a další
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:35
- Nahlásit
reneeska
Právě - plodí! Nedávno se mě zase kdosi ptal, jestli nechci svým maliňákem nakrýt. Fena bez PP, kam půjdou štěňata, nemají tušení. Už se neozvali... nejspíš nakryli jinde, protože podle mýho ksichtu museli hned poznat, že tohle mi za to nestojí...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:36
- Nahlásit
reny
já do tvé situace moc zasvěcená nejsem, ale představu mám, zkoušeli jste hledat pejsky krz článek v bleksu i s fotem (nebo Nova, ta je na takový příběhy) ?
Našlo se takhle už dost psů, jestli už jste to takhle zkoušeli, omlouvám se, ale člověk asi musí vyzkoušet fakt všechno.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:38
- Nahlásit
EngieB
je mi to jasný, já to čtu furt na nějakých forech. Hledám fenečku pro našeho voříška. Bych zabíjela.
mě už je ouzko i když slyším jak furt kryjou i papíráky, uchovněný, a to ten co kryl nedávno neudal ani všechna štěnda ... su v tomhle extrémista asi.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:46
- Nahlásit
reneeska
Aj já...
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:13
- Nahlásit
Tak podle fotky...není to ten můj..
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:15
- Nahlásit
Je spíše podobny fence...jinak jsme dávaly inzeráty do novin,časopisů,ale do blesku nee...říkám si,snad se mají dobře,ale kdo by si nechal 2 ovčáky,,,i když hodné a vycvičené...no nevím...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:19
- Nahlásit
reny
To je mi líto
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:20
- Nahlásit
reny
Nevím odkud jste, ale tady u nás v severních čechách už upozorňovali, že dospělí, hodný a vychovaný psi se kradou na objednávku a prodávají dál třeba do Německa
Ale nechci vám brát naději a přeji ať se přece jen najdou.
|
leon
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 14:32
- Nahlásit
Tak to je škoda, že to ni nejsou.
Na nalezencích je ještě inzerát, že v Roztokách se našel NO - fena a pes.
www.roztoky.cz/zatoulani-psi
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 15:32
- Nahlásit
To taky nebudou oni, Reny hafíci vypadají jinak
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:09
- Nahlásit
Jo,jo..nejsou...to oni..také jsem slyšela,že se prodávají.Myslíme si,že nám je asi ukradli místní v obci,ale samozdřejmě to nevíme...záviděli nám je někteří..a věděli,že nejsou zlý..tak kdo to uměl se psi,tak to mohl uskutečnit...ale bojím se,že kdyby jsme se cokoli dozvěděly..jako že dotyčný se jich jen dotkl..manžel by asi rázně reagoval..a bylo by to špatné...To,že je nikdo ani nezahlédl,tak velké psi..je opravdu divné...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:12
- Nahlásit
reny
možná zkuste ten blesk, je celostátní a bohužel, čte ho asi nejvíc lidí...
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:14
- Nahlásit
Blesk mě vůbec nenapadl..to je pravda...vůbec ho nečtu...no zkusím..každý mi říká,abych to už nechala být,že to moc dlouho...někdo se jich ujal a má je rád...kéž by to tak bylo..aspon tak.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:33
- Nahlásit
reny
alespoň to zkuste, ať si můžete říct, že jste vyčerpali všechny možnosti
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:41
- Nahlásit
Myslím,že jsem udělala vše možné a nemožné.Ten odkaz se nějak špatně zkopíroval,tak ještě jednou...http://www.utulektibet.estranky.cz/strank a/ovcaci
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 16:42
- Nahlásit
A ta odměna samozdřejmě platí...10 000,-
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:22
- Nahlásit
reny
věř mi že kdybych tvý pesany našla tak bych od tebe nechtěla ani korunu, fakt že neee
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 17:30
- Nahlásit
To je spíš pro ty zloděje,pokud je ukradli..apd.ale dala bych to komukoliv,ale většinou co mi volali lidé,že našli nebo je viděli tam a tam,že nechtějí nic,že mezi pejskaři se toto nedělá...brali to jako urážku...já bych taky nevzala,být na opačné straně.Dívala jsem se na toho Britečka bez oka....a to je přesně ono...takové mám představy,že jsou někde uvázaní apd.Já tyto lidi fakt nepochopím,je to děs.
|