| Autor |
Zpráva |
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 10:19
- Nahlásit
Hledám okamžitě domov pro psa NO a fenu křížence NO, oba byli uvázáni společně se štěnětem , řetězem ve vedlejší vsi nějakáý hodný človíček je tam odložil. pokud si je někdo nevezme ihned, pocestují zítra do útulku... je to škoda, jsou oba hodní.
na to jsem napsala, aby k příspěvku dotyčná osůbka něco dopsala ... a dopsala:
Nevím co víc napsat, nejsou staří, myslím tak do tří let., nejsou ani agresivní, nejsou zjevně nijak týraní, v dobré kondici. Fena hárá a pes ji nakryl... to štěně bylo s největší pravděpodobnoctí jejich. Zřejmě majitel už další štěnda nechtěl, tak je tam přivázal všechny...Jinak si to neumím vysvětlit.
Pokud by si je někdo vzal, dostal by k nim nějaký příspěvek na případnou kastraci, pokud by štěnda nechtěl nebo do začátku na krmení, pokud by mu štěňátka nevadila. To jejich štěně vypadalo jak čistý NO, asi se "potatilo".. Jinak klidně mi napište na email..pošlu jejich fotky, ale jak je "neudám" jdou odpoledne do utulku. Pokud by se někdo zavázal, že je odveze třeba o víkendu , tak bych se to dalo ještě domluvit...nemám je u sebe, protože mám sama tři velké psy venku, dva jsou také utulkáři - NO a ND a středoasiata..a doma další prcky..
A ještě jako bonus můžu novému majiteli nabídnout krmení za VO ceny.
Podmínka by byla...pochopitelně skvělé zacházení a bude o nich "podávat hlášení"..- )
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:40
- Nahlásit
Posouvám...
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:54
- Nahlásit
Moc zdravím,nejsou to ti moji?http://www.utulektibet.estranky.cz/stranka/ov caci.....jsem v kontaktu s utulkem Tibet...jsou tam moc milí a hodně si píšem,pokud by to byli ti moji..tel:776 198 819
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:57
- Nahlásit
Nepíšete kde se našli atd.prosím o foto:--mail...renyburianova@seznam.cz
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:57
- Nahlásit
reny
jej je to možné, já taky hodně komunikuju s tibetem, už jsem tam posílala i papáníčko a obojky Já to zkopírovala z mujpes.cz takže je to možné, ale nevím, pokud si to tam psala jako Jitka Zavadilová tak joo
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:58
- Nahlásit
nevím o tom...nepsala jsem nic jako ..Zavadilová...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 11:59
- Nahlásit
jo takhle, o nich sem četla ale tady jsem pochopila že šlo o přivazanýho pejska s fenkou a štěnetem, které někdo uvázal spolu a jsou max. do tří let, to nebudou oni
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:02
- Nahlásit
A prý byli nalezeni v Jivanech ... Email je prý na tu paní Jitku pod jménem na mujpes, zkus tam zavolat ... mě to tu nejde, email se mi nezobrazí
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:05
- Nahlásit
Já je hledám přes rok,zmizeli z Uhřic za Slavkovem,prostě záhada...snad si je někdo vzal a ted je možné,že je vyhodil...fakt nevím...prostě musím každou zprávu prověřit..fenka má 3 roky,pes sice ne,ale někdo to prostě nepozná...na stránkách muj pes..to nemohu najít..potřebuji nějaky kontakt a hlavně fotky těch psů....ach bože kdyby to byli oni..asi mě kleplo štěstím..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
reny
ježiš jak já bych ti to přála!!!! Napsala jsem tam tý Jitce a dala odkaz na tibet, zda nááhodou nevypadají jako ti ně těch fotkách... Tvůj příběh sem tu četla, tak moc ti držím palečky
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:08
- Nahlásit
http://pavliskop.blogspot.com/2006/01/hledaj-se-dv a-ovci-uhice-okres-hodonn.html
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:09
- Nahlásit
Na stránkách mujpes, když jdeš na diskuzni forum, tak je to příspěvek ted posunutý nahoru a má stejný název jako jsem tady napsala já
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:11
- Nahlásit
reny
Držím palce, bylo by super, kdyby to takhle skončilo, ale popravdě tomu moc nevěřím, moc se k tomu neupínejte, ať to pak zvládnete
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:12
- Nahlásit
Jj přesně tak, byla by to obrovská náhoda
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:15
- Nahlásit
Ano,volalo mi už hodně lidí za ten rok,že naši pejsci jsou tam a tam..jeli rozjeli jsme tam a nebyli to oni...vím,že je to málo pravděpodobné,ale co kdyby...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:16
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Ale bylo by to strašně pěkný. Akorát bych si musela odskočit z kanclu, protože to bych asi obrečela...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:18
- Nahlásit
reny
to kdyby tu samozřejmě je, ani nevíš jak moc moc moc přeju aby to bylo to správný kdyby, ale nevím zda tři a osm let není už opravdu rozdíl, jedině že by to vážně nebylo poznat ... Je to hrůza, rok hledání, kdyby alespon někdo dal vědět že se mají třeba dobře ...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:19
- Nahlásit
EngieB
já bych řvala jako tur...
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:21
- Nahlásit
Manžel už tomu vůbec nevěří,uzavřel se v ulitě,aby na tím nemusel stále přemýšlet a trápit se,já stále doufám...ale asi by jsme se zbláznily radostí..jsem také v práci a asi bych si musela vzít volno..
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:23
- Nahlásit
reny
To věřím, já bych byla stejná, pořád bych hledala a doufala a zbytek rodiny by se tvářil, jako že je to už za ním ...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:24
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Když jsem přišla o fenďu (zastřelili ji), rodina tomu naopak uvěřila až za dva dny... Jenže já to slyšela (tělíčko jsme ale nenašli), takže jsem byla tři měsíce totálně mimo. Díky bohu za druhýho psa, páč jinak bych skončila asi pod vlakem...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:26 - Změnil/a: Pavlina se smeckou
- Nahlásit
EngieB
Já přišla o první bíglinu (auto), 14 dní sem ležela, nechtěla nikam chodit, s nikym sem nemluvila, já u toho byla, držela jsem jí ... O měsíc později jsem si jela pro novou holčičku, ted už mám pět pejsků a na jejich výchově si dávám sakra záležet ... Ale takovou situaci jako má reny, si opravdu neumim představit
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:41
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Jo, taky se teď třesu a psi držím pár metrů od sebe. Jenže jsou prostě věci, kterým nezabráníš, kámošovi třeba nedávno skočil pes při vyhledávání ze čtyř metrů přímo na beton. Jako nic mu nakonec není, ale kdyby to nebyl velš, ale něco většího, je po ňom...
No prostě občas je život krutej, ale bylo by fajn, kdyby třeba v tomto případě ukázal svoji vlídnou tvář.
|
reny
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:45
- Nahlásit
Nejhorší,že nevíte co se s nimi stalo,žijí nežijí..pokud žijí..jak se mají...bojím se jen,že je někdo někde trápí..a mé představy jsou dost hrozné...stačí si přečíst na netu čeho všeho jsou lidé schopní.Samozdřejmě si i představuji,že jsem je našla a jakou měli radost..kdybych dnes zavolala manželovi,že je mám..asi by mi ani nevěřil...vzali jsme si z utulku fenku NO,protože dům bez našich pesanů byl tak strašný,opuštěny,smutny...jsme rádi,že ji máme...ale smutek se vůbec nezměnil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:48
- Nahlásit
reny
Nejhorší,že nevíte co se s nimi stalo,žijí nežijí..pokud žijí..jak se mají
ano,to je horší než vědět,že jsou po smrti...tam je to aspon jasný a dřív nebo později se s tím člověk smíří,ale tohle je pro mě nepředstavitelný
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:48
- Nahlásit
reny
Já věřim, dokážu si představit co si představuješ, protože stejně jako tady ostatní vidim, co lidi dokážou ... Stejně tak ale mohli najít cestu k někomu, kdo si na ně zvykl a dobře se o ně stará, jenže ani jedno prostě nejde zjistit a to je hrozný
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 12:59
- Nahlásit
Ale tady se ještě ke všemu píše že je to kříženka NO, takže je to víc než jasný
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:11
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
takže je to víc než jasný
Kdo ví... někdo si může myslet, že dlouhostrstej NO je kříženej...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:17
- Nahlásit
reny
Už něco víš?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:28
- Nahlásit
z nalezenci.cz
Hledám okamžitě domov pro psa NO a fenu křížence NO, oba byli uvázáni společně se štěnětem řetězem ve vedlejší vsi nějaký hodný človíček je tam odložil. Pokud si je někdo nevezme ihned, pocestují zítra do útulku... je to škoda, jsou oba hodní. Na fotce je pes, fenku můžu poslat emailem. Sama si je nemůžu nechat mám 13 psů..
e-mail: jz@gardenroses.cz
Telefon: 731895012;379423236
|