Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sháním človíčka z Prahy či z Olomouce kvůli odvozu štěňátka..
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 20:18
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
nesměj seeeeeee, copa já za to můžu
A gdo za to může??? Úžasná je,vo tom žádná
Až budete zas mít nějakýho potřebnýho psa,dejte mi hlášku,já vám to zas zvorganizuju

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 20:21
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Nádherná fenečka, nádherné fotečky, blahopřeju

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
já vám to zas zvorganizuju
Ještě že vás, pani, máme

aren
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 20:26
- Nahlásit

ajunka
sue
Díky, holky, tak to jste mě uklidnily Na kočky-online je teď kvůli tomu srdceryvná diskuze v komentářích pod článkem o peršankách z Měcholup. Sue, nejsi Ty ta Sue, co dělá na kočky-online admina? Hodilo by se tam taky něco pro uklidnění napsat.

sue
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:34
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
ježiši tak to jsme moc ráda že malá prďolka zůstane u tebe

sue
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 08:40
- Nahlásit

aren
no jasně kočky-online:-D tam se toho nakecá...ne popravdě hele tam je to fakt všechno v pohodě a kdo tam nebyl nemůže soudit...každej umí říct jo ten útulek je hroznej tam vraždí kočky a nebo ěnco podobného ale už těžký je ho obhájit..tam se opravdu snaží pro ty zvířata dělat maximum a ten útulek je fakt hodně pěknej..a proč jsou kočky na fotkách občas vyděšený??to proto že jsou to většinou zvířata z ulice a nebo vyhození či ztracení mazlíci, tak jsou vyděšení že je někdo lapí a teď je někam veze např. v nákupní tašce(což pro ně musí bejt šílený) a pak je kdesi vyndaj a oni neví co s nima bude a teď na ně někdo hrabe v bílém a odblešuje je váží je čučí co to je za pohlaví a pak je zase někam nese kde to smrdí jinak než oni jsou zvyklé....já bych taky byla vyděšené...a nejvíc to dělá to že jsou foceni při příjmu okamžitě...proto jsou tak vyděšené ale pokud si všimneš tak se jim kolikrát fotka mění,protože se pak přefocují za klidu fakt dám ruku do ohně za ten útulek...a kočky -online to už fakt přehání mají to zase z druhé ruky a věří tomu a šíří to dál ale aby u toho někdo byl nebo tak to ne....jinak nejsem ten admin

aren
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:36
- Nahlásit

sue
Díky, Sue.

sue
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:38
- Nahlásit

aren
no nemáš za co

aren
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:39
- Nahlásit

sue
Já tam dám s dovolením odkaz na tadytento Tvůj příspěvek, můžu?

sue
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:45
- Nahlásit

aren
jestli chceš ale myslim že je to prd platný...ty lidi na to nevidí neslyšíííí ale zkusit to můžeš

aren
Člen
# Zasláno: 29 Led 2008 10:47
- Nahlásit

sue

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání