Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sháním človíčka z Prahy či z Olomouce kvůli odvozu štěňátka..
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:17
- Nahlásit

Ahojky, jsem z Prahy a ráda bych pomohla jedné malé psí slečně, která neměla zrovna nejlepší start do života, více je tu o ní v příspěvku níže, ve kterym pro ní hledám vhodného páníka. Rozhodla jsem se vzít si fenečku nejprve k sobě, protože od paní co jí má ted, musí urychleně pryč. Problém je v tom, že já jsem z Prahy, ona z Olomouce a nemáme se k sobě jak dostat ... Našel by se někdo, kdo by měl možnost fenečku přivést do Prahy? Je maličká, važí asi kilo a je roztomiloučká ))

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:26
- Nahlásit

Pavlina se smeckou

nekdy za tyden do olomouce asi pojedu, tak, jestli to bude stale aktualni, vzal bych ji

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:29
- Nahlásit

argosek
Jeeee super, paní psala, že jede do Olomouce jede v úterý, ona je ještě kus od Olomouce, s malou by tam dorazila, takže pokud tam do tý doby nikdo nepojede, nebo nepojede odtamtud do Prahy, určitě bych ti byla moooc vděčná

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:50
- Nahlásit

argosek
Nepojedeš náhodou i do Olomouce přes Prahu? Sháníme převoz dvou koťat z Prahy do Olomouce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:52
- Nahlásit

argosek
Ty seš hodnej
Pavlina se smeckou
hele ,argošek sice působí podivným dojmem na netu .ale je to hodnej kluk a když něco takovýho slíbí,jakoby čubís už byla u tebe

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:54
- Nahlásit

davidkova renata
To máte pravdu pani

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
na mě nepůsobí podivným dojmeem, vůbec ne Je to skvělý, sem do nedávna vůbec netušila, jak lidi můžou držet při sobě při pomáhání zvířatům

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:02
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
na mě nepůsobí podivným dojmeem, vůbec ne
tak to ti nevěřim,číhni na jeho příspěvky ,ale v tomhle se na něj dá spolehnout

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
No já vidim od argoska první příspěvek a ten není podivný A když se dá spolehnout, tak to je naprosto super

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:06
- Nahlásit

Nevím, jak se to vyřešilo, ale já pojedu z Prahy do Olomouce v sobotu. Jenže vlakem a se psem. Ale kdyby bylo nejhůř, tak je svezu (už nevím přesně, jestli koťata nebo fenku)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:06
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
No já vidim od argoska první příspěvek a ten není pod
No ten jediný není podivný,ostatní všechny a veeelmi,ale já ho mám ráda bo se dost nasměju

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:08
- Nahlásit

Kamoška se stěhuje na vesnici a chce si pořídit dvě koťata. Tak jsme prohlížely útulky, a přišly na ten v Praze v Měcholupech, tam je to asi dost hrozný, kočky v nabídce vypadají všechny vyděšeně, prý se tam utrácí. Zrovna teď se změnil stav u spousty koček z "v nabídce" na "karanténa", když se to stalo posledně, tak ty kočky za pár dní zmizely ze stránek úplně bylo jich 60, pak 20 a několikrát 10.
http://www.datak.cz/utulek/kocky.jsp?actualPage=3

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:09
- Nahlásit

Dasha
Z Prahy do Ol. pojedou koťata, z Ol. do Prahy fenka

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:10
- Nahlásit

aren
Hele, koťata potřebujou odvoz do olmika z Prahy? Už v tom mám zmatek!

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:11
- Nahlásit

aren
to můžou.???..co takovýto: zdravé zvíře se bezdůvodně utratit nesmí...?

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:12
- Nahlásit

aren
Tak do Phy jedu zítra a zpátky do OL v sobotu. Vlakem a s vepřadorem. Ale koťata bych byla schopná přepravit, nejspíš...

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:12
- Nahlásit

Dasha
Jo. Koťata potřebujou do Olmika z Prahy. Ještě se ale musí najít dobrá duše, která je vyzvedne v útulku.
Mohl by, prosím, někdo, kdo to do těch Měcholup nemá daleko?

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:13
- Nahlásit

Johule
Mrkni sem: na diskuzi pod článkem.
http://www.kocky-online.cz/jportal/articles.phtml? op=read&id=1480

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:15
- Nahlásit

Dasha
Ty jedeš zítra z Ol. do Prahy? Tak to můžeš vzít i fenečku jestli teda budeš tak hodná

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:19
- Nahlásit

aren
To bych event. mohla, jenže by si ju musela vyzvednout v 11.00 na nádru, já pak hned skáču do auta a jedu kamsi dopryč.
A další věc je ta, že já vyjíždím z Vepřova a v Olmiku jenom stojíme, takže by mi musela být vhozena do vlaku Ale kdyby to bylo dobře načasovaný...i když teda, no nevim nevim

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:23
- Nahlásit

Dasha
Vepřov? To vůbec nevím, kde to je Kdy přesně stojíš v té Olomouci?

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:24
- Nahlásit

aren
Eště mě napadlo, že bych jela dřívějším vlakem, fenku si v klidu nabrala a nasedla v OL do toho vlaku, kterým jsem chtěla jet. Ono, jestli pojedu v 8 nebo v 7 už je fuk.

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:25
- Nahlásit

aren
To je Přerov
8:04 Olomouc

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:26
- Nahlásit

aren
tak to je dost drsný hrozně ráda bych jim pomohla ale nemám jak...naši mi kočku nikdy nedovolí...

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:29
- Nahlásit

Dasha
No to jseš hodná No, a kdy bys teda byla v té Olomouci? To by se s Tebou měla asi domluvit Pavlína, páč ona je v kontaktu s tou paní, co má teď fenečku u sebe. Co se týče těch koťat, tak já Ti s dovolením pošlu svoje číslo telefonu na Tvůj mail a Ty mi prosím pošli Tvoje číslo telefonu na můj mail, a ke konci týdne se domluvíme, kdo Ti kam ty koťata donese, jestli teda fakt můžu

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:32
- Nahlásit

Dasha
Přerov - aha

Johule
hrozně ráda bych jim pomohla
Jsi z Prahy? Co kdybys ty bobečky vyzvedla z toho útulku a předala v sobotu Dashi? Mohla bys?

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:33
- Nahlásit

aren
Takže druhá možnost je, že bych byla v Ol cca 7:25 nebo 7:55. To už je mi jedno. Horší je to s tou Prahou, na mě tam bude čekat odvoz, takže fakt by musela být v 11. na nádraží a vzít si ju.
A koťátka vezmu, Lenny bude rád!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:39
- Nahlásit

Dasha
noo to by bylo supeeeer, zkusim písnout zda by mohla zítra tedy fenečku dovézt k tomu nádraží teda? už sem taky trošku zmatená

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:40
- Nahlásit

aren

no jasne ze jedu pres prahu..a tim do olomouce myslim do vranove lhoty - vezu ti tu prepravku preci

Pavlina se smeckou

no klidne i do nejaky vesnice, jak se to jmenuje?

davidkova renata

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 21:41
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
To já jsem se už odzmatila! Tak to pozjišťuj, jdu se balit.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání