| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 11:07
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
jako každopádně jsem to poslala dál, když bude v Praze, určitě se někdo chytí. Zas tak mini nebude,když teď má kilo, to bude tak tříkilová minomálně, ne? žádná čivava...spíš jako teriérek...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 11:08
- Nahlásit
Sylva
Noo sama sem upozornila na svou chybu :-D Jinak já tu asi nemám uvedený mail, tak je to PCourtonova@gmail.com, holčině je 18, jezdila by na výlety s mojí ségrou, která si sem tam vezme náký psisko a jde s nim ven, všechny čtyři tu zvládnu jen já Já bych jí sama od sebe nezačla nic vysvětlovat, nejdřív bych se zeptala, jak si takový život se psem představuje ... Spousta lidí si myslí, že když je pes takhle maličkatej, že moc péče nepotřebuje, to je omyl ... ale ona zas není až takový případ, že by chtěla pejska pro parádu, to ani omylem S tim psem a kočkou, o tom mi ani nepiš, u tohodle sem se nejen rozčílila ale i rozbrečela, nikdy nepochopim jak tohodle může bejt člověk schopnej, je to hnus největší U tohoto případu jsem se taky rozčílila, protože jak sem už psala, takhle jsem získala Mikeyho, kterýho už bych dneska nevyměnila za nic na světě, naštěstí tahle rodinka opravdu uznala že na psa nemají a dalšího už si nepořídili ...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 11:10
- Nahlásit
Lucie od Arta
jakoo taky bych řekla že možná je tam teriérek, ale čivava má v dospělosti kolem tří kil ) Uvidíme, žádnej vlčáček to nebude ))) Je ale úžasná a jak psala Sylva, fakt mohla knučet jak byla vystreslá, já se jí nedivim ... Uvidíme co z princezny bude, já bych do toho čumáčku opravdu tipla tu čivavku ))
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:00
- Nahlásit
Tak hlásím, že fenečka už nepiští, už se hezky uklidnila, paní jí ted bude odčervovat, hezky papá a už si i hraje s jejíma psiskama Potřebovala by jí co nejrychleji převést ke mě, kvůli té povedené rodince, jenže nevíme ani jedna jak
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:02
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Byla s ní paní u veta? nevíš? kvůlivá očkování a vůbec...aby od ní psi něco nechytli,řlověk nikdy neví...a s převozem bohužel nepomůžu, ale třeba se někdo najde, kdo jezdí mezi Moravou a Prahou...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:08
- Nahlásit
Lucie od Arta
U veta nebyla, naočkovat bych jí nechala já, tak to bylo tenkrát i u Majka, dali mi ho do ruky a já běžela rovnou na veterinu ... Bude teď odčervená, což je dobře, nemocně nevypadá a psiska naočkovaný mám všechny, takže si myslim, že stejně jako v případě Majka se nemůže nic moc stát, spíš aby se nemohlo stát něco jí, pokud to očkování nemá ...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:09
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Potřebovala by jí co nejrychleji převést ke mě, kvůli té povedené rodince, jenže nevíme ani jedna jak
... vlakem by to nešlo? My jsme si takhle jely s máti z Prahy do Marjánek do útulku pro její foxičku a cestovaly jsme úplně v pohodě... a samy v kupé, protože Žofka hrozně smrděla , což asi tahle fenečka nebude, ta paní ji asi vykoupala...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:11
- Nahlásit
maixnerova
no tak to je dobrý, aspon to kupé pro sebe Vlakem to dnes neztihnu, jdu ted na delší dobu ven a do Olomouce je to přeci jen dálka :-/
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:12
- Nahlásit
http://jizdnirady.idnes.cz/ConnForm.asp?tt=e&defau lt=0
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:13
- Nahlásit
tedy ven se psama samozřejmě
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:22
- Nahlásit
http://jizdnirady.idnes.cz/ConnRes.asp?tt=a&p=MF&f rom=5&from=0&from=6147&froml=-1&to=5&to=0&to=5592& tol=-1&date=27.1.2008&time=12:20&dt=1&min1=5&max1= 240&alg=0&isdep=0&beds=0&chn=5&stop=0&odcht=0&odch =50&link=8E55
no, vlak tam jede 3 hodiny, což je dost...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:33
- Nahlásit
No to je :-/ Ale píše, že jede na výstavu do Brna, jestli tam někdo nejede, že by mi fenečku přivezl ... Možná někoho najdu nooo
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:37
- Nahlásit
... možná by stálo za to založit nové téma, něco jako "Odvoz psa Brno - Praha" nebo tak něco...
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:41
- Nahlásit
maixnerova
jj nejprve se optám kamarádky s boxerkou která tam jede vystavovat, bydlí pár kroků ode mě a pak začnu pátrat, kdo by jí mohl odvézt ...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 12:43
- Nahlásit
... držím palce
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 14:04
- Nahlásit
Já se přidružím s prosbou, jestli by si někdo nevzal malinkého psíka, křížence jezevčíka asi s čivavou, kterému se teď zabili páníci při dopravní nehodě, je strašně hodný, nenáročný, vděčný, zvyklý v bytě. Foto a další info na www.utulek-cheb.estranky.cz je tam jako Míša
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2008 19:02
- Nahlásit
Jezusky ten je roztomilej, chuděrka, takhle přijít o páníky Dala bych to jako nové forum, aby si lidi všimli ...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 15:06
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Tak jak to dopadlo s malinkou psí holčičkou? Ještě je volná?
|
Pavlina se smeckou
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 16:07
- Nahlásit
bisonka
Dopadlo to asi takhle, jukni na moje stránky
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2008 18:01
- Nahlásit
Pavlina se smeckou
Teeeda, to se má holčička Ale je fakt nádherná.. Všimnout si ji dřív... ))
|