Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Prosím pomozte najít rychle páníka pro maličkou kříženku !
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:16
- Nahlásit

Zkopíruju sem text z iFAUNY.cz

Mám takový problém. už několik dní chodili po baráku cikánský děcka s malým štěnětem. Včera jsem je viděla, jak si se štěndem házeli před barákem. Když jsem byla venčit svojeho pejsana, z otevřeného okna bylo hodně daleko slyšet, jak štěndo pláče a naříká. Ani nechci domýšlet, co s ním dělali. Je to normální typická cikánská rodina, malého tahali za pacinky, uši, kravál až po celém baráku a mezitím plakalo štěndo.
Je malinké, myslím, že má tak 7týdnů, váží tak kilo a půl, je malinké.
Nic, po dlouhých perepetiích jsem štěndo od cikánů koupila a mám ho doma. Mít ho ale nemůžu, nevím co s ním. Je to fenečka, hrozně milá a čilá, vypadá zdravě. Nevíte o někom, kdo by mi pomohl? Zpátky ji nedám za žádnou cenu, bylo to hrozné co s ní vyváděli. Dám sem pár foteček. Díky moc.

Já na to napsala, že pokud by jí mohla přivést do prahy že se jí hned ujmu než bych jí našla páníky, přece jí tam nenecháme, aby jí tam pořád chodili pozorovat nebo trápit miminko maličký

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:17 - Změnil/a: Pavlina se smeckou
- Nahlásit

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:44
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Šmarjááá..ta je fakt boží!!!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:46
- Nahlásit

viiiiiiiiiid je krásnoučkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:46
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
je neskutocna, ako maly plysacik

dufam, ze najde dobry domov. Kde konkretne sa teraz steniatko nachadza?

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:47
- Nahlásit

Dines
Nemít dva psy a podivnej život tak jí beru hned všema deseti!!

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:50
- Nahlásit

Bela
paní tam uvádí že jsou kousek od Olomouce nooo ....

Dines
já myslim, že najde páníka rychle, je fakt roztomiloučká

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:51
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Odkud ona je? Na přechodnou dobu by mohlo být mimi i u nás (u Mohelnice), než se mu najde páník, pokud je problém. Jinak myslím, že páníka najde brzy, je krásná.

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:53
- Nahlásit

Jen aby tam teď cigoši nezačali nosit štěňata pravidelně, když jim to tak vyneslo

Bela
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:53
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
pytam sa, lebo kamoska by to mohla poslat na svoje ceske kontakty, tak by bolo fajn, keby sme vedeli kde presne pesko je a na koho sa kontaktovat

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:54
- Nahlásit

aren
píše že kousek od tý Olomouce, já si taky myslim že bude mít novej domov hned, je to maličký štěnátko Stejně mě to ale štve, nedávno sem taky viděla takovou partičku, s malym černym voříškem, taky s nim dětska házeli Jenže když sem se otočila že si tam pro toho psa dojdu tak zašli někam do baráku (

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:55
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Do Olomouce jedu v pondělí.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:55
- Nahlásit

aren
já co mám od nich Majkyho, tak bydlej kousek ode mě a ti už si psa dalšího nepořídili no ... Majka vídaj a ještě ho chválej jak krásnej pejsek z něj vyrostl a že u nich se měl zle .. takže možná jsou takoví co si to ještě uvědomili ...

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:57
- Nahlásit

aren
Tak na tu paní je email : kaktusek5@seznam.cz, ted tam píše že má někoho kdo by si jí mooožná vzal, nevim co je to možná, psala že je to akutní tak sem to hned dala sem no

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:58
- Nahlásit

ale je fakt kouzelnáá )))

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 16:59
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Díky, já ji napíšu, a pak povím, jak to dopadlo

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:00
- Nahlásit

aren
Super Bejt to někde tady tak už mám fenečku doma Ovšem u mě je problém v tom, že jak jí vezmu domů, tak už jí nedám

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:06 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
to chápu. Však bůhví, jak by u mně skončilo tohle, že
Jo, už jsem napsala.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:12
- Nahlásit

aren
Skvělý Paní psala, že kdyby to nevyšlo s tou paní co našla tak by jí i mohla dovést, už ví že dostane mejlíka, takže určitě odepíše

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:20
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Už mám odpověď:
"Dobrý den, moc děkuji za Vaši pomoc, bylo by to super. Ted si píšu s paní, která má o fenečku zájem, bydlí asi kilometr od nás, tak se s ní sejdu a kdyby to nevyšlo, dám vědět. samozřejmě ji nechci dát jen tak někomu, chci aby se měla dobře, tak se to snad podaří. Moc Vám děkuji za nabídku, dám vědět, jak to s malou dopadlo."

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 17:24
- Nahlásit

aren
Tak budu držet palečky, psala že doma pejska má tak věřím, že fenečka opravdu neskončí jen tak někde, kdyby to paní bylo fuk tak si jí ani neveme domů Snad to dobře dopadne, rychlá odpověd, super

aren
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 18:25
- Nahlásit

Takže s paní to nevyšlo, fenečka je stále volná, prosím, nabízejte kde můžete.

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 18:33
- Nahlásit

aren
Jj píšu si s ní, možná její kamarád pojede do prahy, pak bych jí vzala k sobě, ovšem jestli bych jí pak ještě někoho byla schopná najít kdo ví )) Je roztomiloučkáá Ale najdu, musim, chtěla bych takhle pomáhat více pejskům

Sylva
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 00:35
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Toto téma mě taky hodně oslovuje. Prosím tě, nebo koholiv dalšího, kdo ji bude předávat novým majitelům: mimo umístění k Aren, kde jsem si jistá jak se bude feňulka mít, napište s osvojitelem smlouvu (může být i ručně) s bodem možnosti kontroly, případného odebrání psa zpět. Pár jsem jich podobně umístila a je neuvěřitelné, jak lidi před osvojením psa vše chápou, slibují hory doly, modré z nebe atd. atd. A po pár dnech nechápou ani pořádné venčení a krmení. Skoro všichni zájemci se zdají být fajn, ale málo jich splní to, co slibují. Nejeden se za čas psa zbavoval. Přesto, že si ho u mě zamlouval, denně se připomínal, byl skoro až dotěrný svým zájmem. Ona ta smlouva nezajistí vše super, bude li to hulvát, podepíše a pak tě s ní pošle do.. Ale pravděpodobnost určitá je, že je li člověk ochoten se zavázat písemně a předložit doklad, myslí to vážně.
Přeju ti Pavli, i psům v nouzi, ať ti vydrží elán pomáhat jim

A tušíte co z ní vyroste?
Jediné co asi má, je hnusná zkušenost a blechy, že? Zbytečnosti jako čkování, odčervení atp. tito spoluobčané neřeší, že jo?!

Je mi zas z lidí zle ( Teda z lidí..

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 00:44
- Nahlásit

Sylva
ahojky Sylvo, mohla bych tě prosím poprosit o zaslání nějaké takové smlouvy na můj e-mail? V případě této fenečky už asi o někom vím, je to holčina co bydlí pár kroků ode mě a do fenečky se zamilovala, díky tomu, že jí vídám denně bych měla malou pod kontrolou, pomáhala bych v době, kdyby třeba byla potřeba hlídat apod... Ale jak už sem psala, třeba zůstane semnou I když doufám, že jí páníky najdu, protože bych ráda takhle pomáhala víc a víc ... Mám u sebe blizoučko Radku, taky tu píše, pomáhá hodně dogám ale vůbec vlastně pomáhá všem zvířátkům a určitě mi pomůže Co se týče toho miminka, je jí sedm týdnů a váží kilo, takže bude maličká, že by v ní byla čivava? Paní psala, že je hezky uječená, tak je to možné Doufám, že se ke mě fenečka dostane, protože prý ten jeden kluk paní pořád buší na dveře a chce psa na noc a ona neví co má dělat, prý mu nedá určitě za žádnou cenu, ale prostě víme o jaké lidi jde ... Já nejsem rasistka, tohle dokážou nejen romové... Takže za smlouvu bych byla určitě ráda, co bych dávala k podepsání, v případě, že se ke mě dostane zase nějakej ten hafík

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 00:46
- Nahlásit

šmarja, mělo to být prý mu JÍ nedá za žádnou cenu, takhle to zní dost hloupě ...

Sylva
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 01:49
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Až díky tvé opravě jsem znovu četla tvé prý mu nedá určitě za žádnou cenu ) S nima ať se fakt raděj nezaplétá víc, než ohl. fenky )
Smlouvu ti pošlu. Je laicky napsaná, právník by v ní našel jistě řadu nedostatků. Sama do ní klidně napiš to, co se ti bude zdát důležité.
Je dobrý nápad nabídnout venčení. Dozvíš se tak o životě pejska mnohem víc, než když se tam jednou půjdeš zeptat jak se má. Nabídni taky společné venčení, ať tu holku, kolik jí je?, můžeš poučit jak se chovat ke psovi. POmoc ve výběru vodítka (NE krátkého 1m, lépe samonavíječku), granulí atd. Ona může být malá uječená proto, že je vystreslá. Já s nima, předešlými majiteli, žít pár hodin, taky asi nebudu kliďas. Taky jsem se nad nima rozčílila, ale ve skupině mladých, co nechali nedávno roztrhat kočku psem, myslím romové nebyli. A byla to taky zrůdnost.
Tak ať to pro feňulku dopadne co nejlíp!
Dej vědět.
Haf

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 10:07
- Nahlásit

Pavlina se smeckou
Pavli, jestli ji přivezeš do Prahy, zašla bych se podívat...zatím jen podívat, protože to by bylo doma na dlouhý debaty, tohle...

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 10:34
- Nahlásit

Hezky se to rozběhlo Tak myslím, že fenečka nezůstane na ocet

Pavlina se smeckou
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:03
- Nahlásit

Lucie od Arta
jasně, bude to fakt uplnej miniprcek ))))

aren
Určitě nezůstaneeeee, to v žádném případě ) Zatím se mi paní neozvala, tak budu čekat dál, třeba najde páníka sama nooo, uvidíme

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání