| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:00
- Nahlásit
A pro ty, co tvrdej, ze takovejch briardu jeste bude, tak takovyho vidim v utulku poprve
dejavu
já to myslela tak, že tu prostě takoví pejsani budou furt, nemyslela jsem zrovna briarda. Tak jako ty dogy a jiné mamutí plemena co lidi zjistěj, že taky žerou a spotřebují moře času.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:05
- Nahlásit
dejavu
Můžeš mi, prosím, zjistit jestli je snášenlivý s ostatními? Hlavně mě zajímají fenky, jak malé tak velké, protože by sdílel dvojkotec s malamutkou. Tak aby na sebe celé dny neřvali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
tumáte toho jorka,ale musíte mu nechat foperovat dělohu...
http://www.terieri-v-nouzi.estranky.cz/clanky/trpa slici-terieri/yorksirsky-terier
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:13
- Nahlásit
davidkova renata
Nedělej si prču z mojí chudoby a okamžitě najdi chovu schopnou jorkšířici. Raději několik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:14
- Nahlásit
Biluška
Nedělej si prču z mojí chudoby
už mlčim.....
okamžitě najdi chovu schopnou jorkšířici
Takže nejlíp kastrovanou.. du na to
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:17
- Nahlásit
davidkova renatanazdar zijes?radsi ani kamosce nerikam o tom briardovy,ona je blazen,hec klic se nasel!odkud vubec ten briard je,je fakt peknej,ona si ho bere biluska?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nemethova5
ona si ho bere biluska?
No to je f podstatě hotová věc!!!
Je z Chebu,s klíčem super!!! Du ven a dřít..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:22
- Nahlásit
davidkova renatajo tak,pak ji musim rict at posle nejake foto,jak u vas pani,prace atd.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:27
- Nahlásit
nemethova5
Ještě nejsem rozhodnutá, ale váhám . Je tu spousta pro i proti . Oni si ze mě všichni dělají prču, ale já ty čokly prostě neuživím, oni mě sežerou a budete se mi muset složit na věnec
Umíte si někdo vůbec představit jak to vypadá u nás v kuchyni když se rozděluje menáž? Plný stůl misek, uprostřed hrnec.... a ještě k tomu se mi rozbila sběračka a musím to nabírat lžičkou . Uvažuju, že psy naučím držet misku v hubě a stát frontu u stolu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:31
- Nahlásit
Biluška
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:46
- Nahlásit
Biluška
oni mě sežerou a budete se mi muset složit na věnec
Tagže Pentas to jistí!
ještě k tomu se mi rozbila sběračka a musím to nabírat lžičkou
Paní,inprovizujte,do většího hrnce se vejde hrnec menší,tak to nabírejte taghle!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 19:34
- Nahlásit
Biluška
Umíte si někdo vůbec představit jak to vypadá u nás v kuchyni když se rozděluje menáž?
Umíme, já jich mám dvanáct...
Jinak já jsem si brala sedmiměsíčního (tedy, musela jsem ho vykoupit...) zbědovaného holanďana na pokraji žití, kterej ne že byl krmenej sajrajtem , ale nebyl krmený vůbec a neměl na tělě ani jeden sval a neuměl chodit, protože byl navíc celej život zavřenej v kozím chlívku. Ve dvou letech měl DKK i DLK 0/0, letos s námi ušel i dogtreking, takže i z takovýho psa může vyrůst zdravý zvíře.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 19:49
- Nahlásit
jablunka
hurá konečně bude kšeft,místo křáků věnec
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:02
- Nahlásit
Bohuzel briard pro Bilusku vhodny nebude, neni vhodny do smecky, pere se se psy i fenami, tak snad se najde nekdo jiny. Je to pry vyborny hlidac
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 08:38
- Nahlásit
takto vypada, ze briard ma vazneho zajemce: pana, co uz briardy vlastnil a je to jeho zamilovane plemeno, s velkymi pozemky a chuti se mu venovat, tak mu drzte palce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
dejavu
tak to by bylo nejlepší,jestli má s plemenem zkušenost..a je to krásný zvíře.Palce držim a ty dej vědět!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 20:16
- Nahlásit
Samé dobré zprávy Bulty, Xara, a teď i tenhle pejsek Tak ať se má dobře
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 16:04
- Nahlásit
uz odjel do noveho domova
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 17:07
- Nahlásit
Biluška
Nedělej si prču z mojí chudoby a okamžitě najdi chovu schopnou jorkšířici
Konec tvojí chudoby - v Tróji mají čtyřletou jorkšírku, tak sedej do auta a upaluj ať ti jí někdo nevyfoukne, takový perspektivní zboží tam dlouho nebude - http://www.datak.cz/SSMPpes/?actualPage=3
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 17:12
- Nahlásit
rendik
To má teda do jorka dost daleko . Ale množit by se na tom možná dalo
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 17:17
- Nahlásit
Biluška
To má teda do jorka dost daleko
Prosimtě, lidi neví, jak má jork vypadat, tohle náhodou vypadá víc jako jork než většina jorků bez PP co znám... Koukni tam ještě na stránku 2, tam máš 8 měsíčního psa jorka, tak bys měla rovnou chovnej pár
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 17:28
- Nahlásit
rendik
To už by stálo za úvahu. Když jsou to dva za cenu jednoho
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 17:34
- Nahlásit
Biluška
Když jsou to dva za cenu jednoho
Jj, je to jeden plus druhý zdarma - výhodná vánoční nabídka . A třeba když to prohlídneš všechno, tak najdeš ještě něco, co by se ti hodilo do lýnyjí, aby ses tam netáhla jen pro dva jorky...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 19:21
- Nahlásit
by ses tam netáhla jen pro dva jorky
třeba by přidali i obojky
|