Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Hodný 2 letý briard k adopci
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:27
- Nahlásit

nechtěl byste někdo 2 letého, vyrovnaného a hodného briarda, vhodného k výcviku?
Akim, briard, pes, 2 roky,
velice hodný, společenský a přátelský pes, je vychrtlý a za vše nesmírně vděčný. Doporučuji ho do bytu, ale i k domku se zahradou. Má velmi vyrovnanou povahu a je to ideální pes k výcviku, má zájem jak o obrany, tak o aport.

Bohužel briardi nemají žádné své stránky v nouzi, na inzerci zatím nikdo nezaregoval, tak se zkouším ptát ze zoufalství i tady

V případě zájmu je možno ho dovézt v blízké budoucnosti na trase Cheb - Brno

Další fotky zde http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/akim

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:34
- Nahlásit

dejavu
Pani, to mi nedělej tohleto . Jak to, že nikdo nereaguje na inzerci? Vždyť čistokrevní psi jsou vždycky hned pryč . Kdo inzeruje Cheb?
Mě se moc líbí, ale fakt si říkám, že už by to bylo moc

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:43
- Nahlásit

Biluška
ja kdyz stiham a tohohle psa uz inzeruju asi 14 dni, je ho skoda, hodil by se nekomu pro vycvik a je pry velmi vdecny a uz se pomalu zacina spravovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:46
- Nahlásit

dejavu
Jak je na tom zdravotně? S kloubama a tak? Kdyby byl agilitní tak bych mohla uvažovat, momentálně nemám s čím běhat. Ale byl by to už devátý pes ve smečce , jestli nezabrzdím tak skončím jak Lišková . Písni o něm něco bližšího, zkusím hodit řeč s Tomášem.

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:51 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Biluška
no, pribehl do utulku bez berli a taky tam nikde neni oprena zadna kriplkara :-D , tak snad je OK, to by Marie rekla, ja se ji specialne zeptam, jak on a agility, vim jen, ze Marie cvici psy a rikala, ze jevi vyrazny talent na aporta a obrany a je zdravy. Na zdravi jsem se ji specialne ptala.
Pokud s nim ma provest nejaky specificky test, tak si rekni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:59
- Nahlásit

dejavu
Speciální test snad ani ne . Jakou má konstituci? Je spíš medvědovitý, nebo lehký a dlouhonohý? Potřebovala bych vědět v jakém stavu má klouby, ale to se nedá zjistit . Jestli vyrůstal někde na řetězu a žral zbytky tak je skoro jisté, že budou blbě vyvinuté a je to v háji... Jestli byl někde, kde ho normálně živili a pak je prostě přestal bavit tak by to mohlo být lepší. Co se o něm ví? Odkud tam přišel?

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:03
- Nahlásit

Biluška
nevi se nic a prisel vychrtly, srst ale nejevi znamky zanedbani nebo tyrani, ani nema otlaky nebo znamky na krku po retezu, takze mohl vychrtnout cestou
Neni to rozhodne medvedovity pes, ma lehkou konstituci.
Pokud by se ti nelibil tenhle a chces neco na agility, mozna si vyberes v Orlove, je tam spoustu odrostlejsich temperamentnich stenat , treba Bublina, Dablik nebo Rita http://www.utulek-orlova.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:07
- Nahlásit

dejavu
Mě se líbí tenhle, protože by byl naráz hlídací i agilitní . Mohla by to být ta žiletka co hledám už od léta. Ale fakt nevím, bude to devátý pes. I když Mia se asi odstěhuje k mamce, takže by jich zase bylo jenom osm .Jak je snášenlivý s ostatními psi a s dětmi? Aby mi nesežral šeltice. Nechceš si zapnout skype?

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:18
- Nahlásit

Biluška
prosim te, ja se omlouvam, mam tu tedka praci, tak budu az vecer, ale pro vsechny info zavolej Marii, rekni, ze jsi ma kamoska a ze mas o psa zajem a at ti vsechno o nem rekne, to mas nejlepsi z prvni ruky. Pripadne jestli si jim nejsi jista, mohla bys poprosit Hanku T., aby te vzala s sebou, pojede tam pro Dzina, ktereho da na naklady nadace Psi duse operovat v Brne, aby mu narovnali tu nohu, tak by sis psa oklepla a pripadne vzala ci nevzala. Kontakt na Marii mas tady http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/kontakt Nevim, jestli ji pujde mobil, nekdy ma problemy se signalem, kdyz to nebude brat, zkus tu pozemku.

monika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:31
- Nahlásit

Biluška
vem si ho místo toho dogouše. prosííííííím, on bude fakt supr, čučí mu to z očííííí.
Já chodím venčit jedné paní briarda. Beru ho 3x týdně s holkama a jsou to supr psi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

dejavu
Popřemýšlím o tom. Na jednu stranu potřebujem hlídače a hodil by se i agiliťák - pokud bude zdravotně v pořádku, byl by na toto ideální.
Na druhou stranu - je to devátý pes, je to děsná finanční zátěž. Teď to jde,ale za pár let může být všechno jinak a byl by to problém. Ještě pořád nemáme plot a celou zimu určitě stavět nebudeme, takže to není ideální. Auto taky není nafukovací, už se tam nevejde ani šeltička .
Jenže nějakého hlídače tak jako tak pořídit musíme, situace tady se stává neudržitelnou . Krom kolíčků už se mi ztrácí i hrnce z okna . Proberu to odpoledne s Tomem a zavoláme Marii.

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:38 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Biluška
dobre, jinak je tam jeste zlaty retrivr, 11 mes., ale povahu ma lepsi tenhle, ten zlatak potrebuje usmernit, ale pro pripadne dalsi zajemce o jakehokoliv psa z Chebu smer Brno je k mani cokoliv, co je v Chebu v nabidce. http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

dejavu
Zlaťáka určitě ne, ten není ani hlídací, ani agilitní a krom toho se mi nelíbí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
Víte pani,že mi dete na nervy??!!Na toho psa sem vám posílala linka v mým tématu asi před tejdnem,ale vy asi nečtete moje přispjefky!!!!!! Taxi ho koukejte za trest vzít,vy bekaná,hned se mi zdál pro vás jak dělanej!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
Sem ho četla a uvažuju o něm. Jenomže už mám strach, že ho neuživím . Momentálně máme spotřebu denně 2 kg masa a 1,5 kg přílohy. Víte co to znamená na peníze paní? Já to teda nevím a nemám odvahu to spočítat . Jestli to spočítáš tak mi to neříkej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:40
- Nahlásit

Biluška
Já to teda nevím a nemám odvahu to spočítat
Já zas vzdělání
a vy krmíte masem? já myslela granule..no ale zas když připočtete tu škodu za kolíčky,ste na svejch.Beztak máte limit 10 ,tak co nám tu věšíte za bulíky !

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

Biluška
Momentálně máme spotřebu denně 2 kg masa a 1,5 kg přílohy.
To mám stejný a mám o 4 psy míň!
Víte co to znamená na peníze paní?
Já vždycky říkám HAFO!!!

Ale na hlídání kolíčků je to ten pravej!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

davidkova renata
krmím vetamixem, bo to vyjde levnějc . Ale když se mi nechce vařit tak jim dám granule. Je to tak 50:50 .

no ale zas když připočtete tu škodu za kolíčky,ste na svejch
Gdyby jenom kolíčky. Mě už se ztrácí i hrnce, který dám chladnout na okno

Beztak máte limit 10 ,tak co nám tu věšíte za bulíky !
No to jo, jenže je rozdíl jestli to bude deset šeltií, co sežerou pět granulí a jsou přežraný, nebo deset takových hovádek

monika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:52
- Nahlásit

jablunka
Víte co to znamená na peníze paní?
Já vždycky říkám HAFO!!!

Já dvě HAFAPopelnice dvě nenažraný!!

monika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:53
- Nahlásit

Ale na hlídání kolíčků je to ten pravej!!!
přinejhorším ty kolíčky zavěs na něj. To je nešlohne nikdo a když tak se psem a seš na svejch osmi kouscích.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
jablunka
A nevejde se mi do auta Byste se mi museli složit na tranzita

monika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:55
- Nahlásit

Biluška
kup si rovnou vagon, takových briardů ještě bude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

Biluška
A nevejde se mi do auta
Helejte,nechte si těch výmluf,kupte rakef na střechu,tam se vlezou šeltie a máte místo f autě!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:59
- Nahlásit

monika
přinejhorším ty kolíčky zavěs na něj. To je nešlohne nikdo a když tak se psem a seš na svejch osmi kouscích.
Při mým štěstí to bude hodný telátko co zlodějovi ještě pomůže odvázat prádelní šńůru. Vsaď se

kup si rovnou vagon, takových briardů ještě bude.
No právě

davidkova renata
Proč mi furt vnucuješ takový telata? Když jsem posledně předávala svoji výplatu vetce tak mě upozornila,že kdybych měla stejný počet jorkšířích fen tak už jsem dávno v balíku. Takhle za ně pořád jenom platím a guvno z toho. Okamžitě mi sežeň v útulku nějaké jorkšířice

monika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:00
- Nahlásit

Biluška
jorkšíříce vod davídkový ti vyroste do velikosti briarda

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

Tak změna plánu. Právě přišla pošta a byla v ní faktura na sedm táců za elektriku !!!! To mám za to, že jsem toho drzého chlápka pustila na zahradu. Jak se sem vetřel a tvrdil, že jde odečítat elektroměr. Okamžitě jedu pro briarda a chci alespoň tři. Ten hnusnej chlap už sem nesmí páchnout !!!

monika
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

monika
no huráááá, žehnám elektrikářům za fakturu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:25
- Nahlásit

monika
no huráááá, žehnám elektrikářům za fakturu.
Já teda ne , protože netuším kde ty prachy vezmu. Okamžitě potřebuju ty jorkšířice

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:47
- Nahlásit

jsem tu na skok a bavim se
vzpomnela jsem si, jak mi ve drevnich dobach internetu kdosi šišatě pripojil linku a ja jsem netila s odbockou nekam na kokosovy ostrovy a prisla faktura od telekomunistu na sedmnact litru. Chvili jsem na to nevericne zirala a pak volala Petrovi do prace, aby stacil cestou vystydnout a nezabil mne. Jeste jsem vyloudila trochu servilniho pobrekavani, aby videl ucinnou litost (internet nesnasel a lety se to jen prohloubilo) a po oznameni cifry se rozhostilo nekolikavterinove tehotne ticho, kdy jsem premyslela, kde mam kufr, ze je pomalu cas balit.
A pak mi na to povidal: "No co, jiny to prochlastaj a prokourej!" a zasmal se
Tak ti rikam pani, ze se sedmilitrovou fakturou za pul roku nebo za jak dlouho, jsi proste zabar
A pro ty, co tvrdej, ze takovejch briardu jeste bude, tak takovyho vidim v utulku poprve, bud to bylo stary jak mraky nebo agresivni, takovej sikovnej pes je tu poprvy, jiste se po nem jen zaprasi Jestli se ti do toho nechce, dej tomu na zvazeni par dnu, treba uz tam pak nebude a budes mit klid, v to vzdycky doufam ja, kdyz jednou za pul roku mi nejakej zahyba vice srdcem a mam cukani si ho vzit. Vetsinou znasobim sve usili, veda, ze u mne by to az tak ruzovy nemel a zaslouzi si lepsi bydlo a hystericky ho inzeruju a pak, az zmizi, si ulevne vydechnu

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 14:00
- Nahlásit

dejavu
"No co, jiny to prochlastaj a prokourej!" a zasmal se
No jo, jenže já jsem nejchudší finanční poradce ve vesmíru. Jsem fakt zvědavá jak budu elektrárnám vysvětlovat, že jim tu fakturu prostě nezaplatím, protože musím nechat šarpejovi operovat oko . Se tam potrhají smíchy

Akima proberu odpoledne s Tomem. Jsem značně nahlodaná, protože je to moje krevní skupina . Ale z devátýho psa mám fakt už docela hrůzu. Nejde jenom o to žrádlo, ale i veterinář a tak. Jenom odčervit tu smečku už je šílená pálka. A ti blbci jak kdyby to věděli, furt žerou venku kdejaký humus. Spot-ony na klíšťata - to je to samé. A ke všemu se to všechno dělá na váhu a briard prostě není jorkšír . Když nad tím tak přemýšlím tak už bych pomalu mohla zažádat o dotace jako středně velký útulek ne?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání