| Autor |
Zpráva |
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 01:53
- Nahlásit
Snažíme se najít nové majitele pro dvě týrané Německé dogy, které se nachází momentálně v útulku Krupka-Teplice..... .
Koukněte na www.sosdogyvutulku.estranky.cz a poptejte se
Děkuji Radka Humlová
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 06:48
- Nahlásit
Už jsem tam volala, čekám na zasvěcené informace. Pokud nebudou žrát lidi, děti a malé pejsky tak to možná vyjde
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:36
- Nahlásit
Biluska
Pry jsou hodne. Muzu ti mejlem poslat mejla na pani,ktera tam chodi vencit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:38
- Nahlásit
Mucholabka
Tak jo, písni. Rozhodující faktor bude nejspíš jejich vztah k ostatním živým bytostem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:51
- Nahlásit
Biluška
Ještě bych musela mít tvůj mejl. Nebo se ozvi ty mi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:52
- Nahlásit
Mucholabka
Přece Libuse.kotkova@seznam.cz , dyť už je to notoricky známý
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:57
- Nahlásit
Biluška
OK.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:08
- Nahlásit
Prý si je chce vzít někdo z Teplic, ale nelíbí se jim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:20
- Nahlásit
Mucholabka
Tak jsem s paní mluvila a asi to nedopadne . Karolína je rvací, hlídá si toho psa a nechce k němu pustit jiného. Takže bezproblémový vztah k malým psům u ní nejspíš nehrozí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:23
- Nahlásit
Biluška
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:47
- Nahlásit
Biluška
ti psi se dají rozdělit. Bylo by to jednodušší. Myslím, že pokud by si je vzal někdo, kdo se jim bude věnovat, tak se zklidní. Fenka je taková jen proto, že spolu byli pořád sami. Já o nich uvažovala taky, ale protože jsme nestihli dodělat plot tak to je pro mě pasé. Vzala bych je klidně oba najednou. Holky by sice asi měly zezačátku problém s fenou (nebo spíš ona s něma), ale myslím, že i to by se vyřešilo. Nevíte ale třeba o nějakém útulku, který by se jich ujal? Na tu fenu, ta je s PP by přispíval klub na krmení a pobyt, péči o toho psa by zajistili dogaři taky, ale aspon jim najít jiný, lépe pro tohle plemeno vybavený útulek. Tam to dle fotek a hlášení holek pro ně není dobré.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 08:55
- Nahlásit
monika
Dost dobře vybavený útulek je v Žamberku, ale nevím jestli by je mohli vzít, mají dost přísné nařízení od města. Ale asi by stálo za to se tam zeptat.
Uvažovala jsem, že bych si je vzala, ale fakt trvám na té snášenlivosti s ostatními. Jasně, že je můžu oddělit od šeltií, ale to lze jenom dočasně, nemůžu je x let mít oddělené a pořád riskovat, že když se k nim dostane tak je zabije. Dost na tom, že se mi teď rve ta nová setřice. Je to škoda, protože jinak by přesně splňovali moje požadavky na "hlídací žiletky" . Ale pokud Karolína nesnese přítomnost jiných fen tak je to v háji, to fakt riskovat nemůžu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:06
- Nahlásit
Biluška
já si právě myslím, že by ta fenka měla být u někoho kdo by měl jen ji. Ona tím, že je tak fixovaná na toho psa, tak potřebuje někoho kdo se jí bude věnovat furt a ona by neměla čas smutnit. ten pejsek je zřejmě v pohodě. Já dneska mluvila s Radkou, Karolínka už byla včera taky o dost klidnější, ale ten problém s jinými psy tam bude přetrvávat. Je to škoda. Radku na ten Žamberk navedu, uvidíme co dál. Já to mám taky rozhozéné mezi známýma, ale ti mají většinou menší děti a takových magorů jako já neby ty, není moc. Bohužel!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:13
- Nahlásit
monika
Zkoušela jsem ještě sousedy, nedávno se zmiňovali, že by chtěli dogu. Jenže oni ten barák teprve opravují a stěhovat se budou až tak na jaře a to ještě kdoví jestli. Takže to taky není řešení
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:19
- Nahlásit
Já už taky rozepsala maily všem koho mám v seznamu. I pracovním. Snad nedostanu padáka. Fakt mě tohle sere. Proč si někdo pořídí dvě takové psiska když na to nemá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:24
- Nahlásit
monika
Proč si někdo pořídí dvě takové psiska když na to nemá.
Protože prachy
To se takhle můžeš ptát u každého druhého útulkáče. Žasnu i nad těma co mám doma. Wandu dvakrát vrátili z adopce, přitom je to naprosto bezproblémový, úžasný pes. Zbláznila by se blahem když ji vezmu domů a ona si může lehnout u děcek v pokojíku a "hlídat je" . Setřici Šagynu si pořídila baba do centra Brna a pak ji dala pryč protože "už ji nebaví" . Braisy strčili do útulku když neprošla bonitací, protože pán "chce chovat NO" takže co s nechovnou čubou, že jo? A to vůbec nemluvím třeba o Lilátku, kterého se majitel zřekl " bo co s takým ošklivým psom" . Někdy bych fakt vraždila
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:27
- Nahlásit
Biluška
já jsem už 14 dní z těch psů na mrtvici. Chce se mi brečet a to se fakt moc často nestává. Kdyby si je někdo vzal, budu klidně přispívat na pytel granulí měsíčně. Jen aby fakt někde byly. Radka je úžasná, já jsem daleko a to mě taky štve. Lidi jsou kurvy.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:31
- Nahlásit
Díky moc za zájem o dogy...Ta fenka se nesnese opravdu s ostatními, když jsme tam byli poprvé, tak vystartovala na 7měs. štěně. Možná by se sklidnila, když by se dostala do rukou někoho důsledného a se zkušenostmi-hlavně s obřímí plemeny. Ron není konfliktní ani seč psy. pokud ho nějaký atakuje, tak se snaží odejít. Je od karolíny dost pod pantoflem.
budou tam určité vet. výdaje, hlavně u Ronyho, protože má vchlípená horní víčka a řasy mu dřou oči, potom má ještě zánět análních žlázek-odhadem-což není zase nic finančně náročného. Karolína je v pohodě, jen potřbuje trovhu vykrmit...máme metody, levné a účinné..rohlíky s máslem, že jo Moniko )))
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:35
- Nahlásit
radkah
jasně, jak dostat něco dobrého do bříška víme. Radko, ta nabídka platí. Když tak se ozvěte. Jinak zkus ten Žamberk, jak psala Biluška.721941080 p.Vrkočová
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:39
- Nahlásit
radkah
Radko, zkus ještě kontaktovat útulek v Blansku. http://www.utulek-blansko.estranky.cz/
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:07
- Nahlásit
Problémem je, že provozovatelka je nenechá přemístit do jiného útulku...ale myslím, že se to dost medializovalo a najdeme co nejdříve nějakého slušného páníčka pro oba-i každého zvlášť. Na stránkách jsem to napsala, aby bylo jasné, že nemusí být dohromady
Radka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:07
- Nahlásit
radkah
Vysvětli Karolíně, že nesmí sežrat šeltie a může mít tříhektarovou zahradu, agility sadu přímo na zahradě volně k dispozici, každodenní vycházky, rybník u baráku, spaní u kamen a osm kamarádek . Ale nesmí sežrat ty kamarádky
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
Jo, tak to jsi mluvila s mým manželem ráno ) Já nevěděla kdo to byl. A co ten Rony? ten není konfliktní. U Karolíny mám obavu-to nezaručím
Radka
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:57
- Nahlásit
Biluška
no ale zase bys měla místo osmi psů jednoho pořádného. Co bys dělala s časem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:07
- Nahlásit
radkah
Jo, to jsem byla já . Už jsem mezitím mluvila i s paní Irenou (teď nevím jak dál ) z Krupky. Pokud budou ochotni dát Ronyho samostatně tak o tom můžu klidně uvažovat . Zatím jsem ve fázi rozhodování, přítel o něm ještě vůbec neví . Ale on si dá říct . Já mám strach jednak z finanční stránky věci (přece jenom už osm těch psů máme, abych to nakonec všechno uživila) a pak taky z takových praktických věcí jako je třeba převoz autem. Už teď mám dost problémy poskládat všechny psy do auta. Proberu to odpoledne s Tomem a dám vědět. Jseš si každopádně jistá, že Rony na jiné psy útočit nebude?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:08
- Nahlásit
Dáš mi telefon? já ti zavolám
Radka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:13
- Nahlásit
Biluška
A to vůbec nemluvím třeba o Lilátku, kterého se majitel zřekl " bo co s takým ošklivým psom" .
za sebe musím říct že Lilátko je kráááásný a sem do něj blázen
jinak bych fakt lidi vraždila,ale tyhle kecy nemaj cenu,páč pořád budou lidi co si budou brát psy a když je neba tak pryč s nima....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:16
- Nahlásit
Biluška
A co některý z ovčáků? Ti by mohli čekat nadosmrti a Braisy už nemáš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:17
- Nahlásit
radkah
554650070
sarax
Lilátko je nádherný, kouzelný a až se konečně vzmůžu na kameru tak ho natočím a pošlu do Holyvůdu. Holyvůd přijede, u nás na zahradě rozbije tábor (jestli mi pošlapou růže tak je vyrazím ), natočí o Lilátku celovečerní velkoplošný film a budem konečně v balíku . Pak dám Gerdě ten milion, Davídkové koupím tanker Vaniše a ty si můžeš taky vybrat nějaký dárek, když tak hezky chválíš Lilátko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:18
- Nahlásit
Mucholabka
No právě Bráním se zuby nehty, protože za chvíli bych jich mohla mít víc jak Lišková
|