Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / útulek Orlová naléhavě hledá nové majitele pro své psy
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 11:33
- Nahlásit

jsou tam i boxerka, labradorka, pudli, am. kokr atd., prosim, popremyslejte, jestli v regionu Karvinska nemate nejake kamarady, kterym byste to aspon mohli preposlat na mail, diky
http://www.utulek-orlova.estranky.cz
Je to novy utulek na netu a lide o nem jeste nevedi a nenaucili se tam chodit pro pejsky

Rita

želva
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 11:43
- Nahlásit

dejavu
přepošlu zas dál,více udělat nemohu,ale z pejsků bych si vybrala Lišku

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 11:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

dejavu
Je krásná,ale stopro to není čistá boxina.Spíš NB+AB.
http://www.utulek-orlova.estranky.cz/stranka/jesin a
Ale v každém případě přepošlu dál.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 11:44
- Nahlásit

dejavu
popremyslejte, jestli v regionu Karvinska nemate nejake kamarady, kterym byste to aspon mohli preposlat na mail
Mám přímo v Orlové kamarádku,občas je i zde na foru,přepošlu..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:06
- Nahlásit

dejavuzdravim vsechny,ano jsem z orlove,jinak jsem se divala,jinak je tam schopny kluk,co se o psi sverence stara,chtela bych jim delat reklamu na compu,maji tam malinkou reklamku a ja nevim jak se to tam dava,protoze jsem pocitacovy analfabet,jinak mi to uz p.davidkova poslala.

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:28 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

nemethova5
diky, to jsi moc hodna, domluv se s Geladriel, ktera je inzeruje taky a prosim, te, jestli se s tim klukem znas, zkus z nej vytahnout o tech psech vic info, mne se to nepodarilo ani telefonicky, kdyz ma nekdo jet do utulku, potrebuje vedet o psu vic nez jen vek a pohlavi a kde ho nalezli, chtelo by to se s nimi seznamit, vyzkouset je na prochazce a pak mi poslat info, moc rada to tam pridam. Pokud znas nekoho, kdo tam chodi vencit nebo by zasel, budu rada za kazdou info o jakymkoliv psovi tam. Pokud chces inzerovat Orlovou, zkus to taky na nejakych regionalnich diskuzich, jestli znas, jinak napis email a Geladriel ti napise, co kde inzerovat a ja ti poslu navod, jak na to a diky za kazdou pomoc, protoze stranky utulku, ktere lidi neznaji, jsou celkem nanic.
Pokud by ti neslo inzerovat na netu, nevadi, daji se i vylepit papirky do zverexu, kde je adresa stranek a ze si tam lidi muzou vybrat nebo do tech samosek, co maji nastenky.
Nevim co myslis presne tou reklamkou a kdo ji ma, kdyztak hod odkaz na to, co myslis

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:37
- Nahlásit

dejavunazdar,myslim tu ikonku,jak tam je podporte nas,abych si ji mohla dat na comp,je tam nejaka adresa,ktera se musi nacist,tak nevim jak na to,jinak kluka osobne neznam ani lidi,co chodi vencit,ale o orlovskem utulku jsem slysela samou chvalu,hlavne na p.gabryho,reklama na tento utulek je vsude,takze medialne je to super,muzu maxim.prispet financne,nebo darky pro psi,ale starat se a vencit je,to je nad moji silu,delam strazni sluzbu a sama mam psa,sileny sichty,do toho jeste cvicak,kousacky atd.,kdo nezkusil,nevi jak to chodi,lepsi je,ze neco vyzvim od svigry,dela na socialce,tak neco trochu o tom vi.jinak neni zac dekovat.dana

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:40
- Nahlásit

dejavujo rika se tomu banner,nevim,jestli to pisu spravne,jak rikam,co jsem slysela,ne od jednoho cloveka utulek na urovni a za druhe,psa z utulku si poridit nemohu,bydlim u matky a v panelaku a mam dospeleho psa,takze to fakt nejde.

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:43
- Nahlásit

nemethova5
to jsem rada, ze je to dobry utulek, chapu, ze to nejde a jsi zamestnana, to se neda nic delat, ikonka by musela byt nekde na webu, pokud mas stranky, jinak v pocitaci moc nepomuze.
Pokud to preposles par znamejm, ja myslim, ze i to je velka pomoc a diky za ni.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:51
- Nahlásit

dejavuaha,tak to je skoda,stranky nemam,ale nevadi,zkusim poslat par znamym,od svigry jsem se dozvedela,ze tam dela od jejiho spolupracovnika bratranec,tot vse,jinak bohuzel,me musi byt prednejsi prace,ono to ani nejde s tema platama na severni morave jinak,ale jak rikam,jak budu moct,rada pomuzu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:54
- Nahlásit

dejavu
Týjo, nechápu, jak se ti povedlo ten útulek rozpohybovat-ještě před nedávnem byl nedobytný.

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:07 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Mucholabka
ja nevim sama, asi uzral a moje slova padla do spravnych usi ve spravnou dobu, nevim
ty jo, ty jsi ma posledni nadeje, nemohla bys tam okudlat ty pudly? takhle se nedaj udat, ja jsem jim to vysvetlovala, ale pry na to nemaj penize a oni sami strihat neumi a nemaj na to cas

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:12
- Nahlásit

dejavu
Mám hrozně málo času, ale nějakou sobotu bych obětovala. Akorát dojezd, hm...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:15
- Nahlásit

Mucholabkanazdarek!jak budes strihat,mohli by jsme se nekde potkat,pokud nebudu v praci?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:17
- Nahlásit

nemethova5
Jako kde, v útulku nebo jen tak?

dejavu
jestli dobře počítám, je tam 1 kokr, 2 pudli a 2 voříšci, co by stáli za to. To se dá za sobotu udělat. Znáš to tam? Dá se tam dostat MHD? Chtěla bych si s sebou vzít i Bucku, ať mi "pomáhá", nevíš, esli by to tam šlo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:18
- Nahlásit

nemethova5
Jo, a dala bys mi na tebe znova číslo? Nebo se mi ozvi na ICQ 153778778.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:20
- Nahlásit

Mucholabkadobra,ozvu se ti na ICQ

Galadriel
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 16:43
- Nahlásit

Tak z útulku Orlová inzeruju zatím 13 pejsků, kdo by se chtěl připojit, tak ať mi napíše na mail nebo na icq 229 761 400 nebo ať se domluví s Dejavu a ta mi řekne.

Baileys
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:10
- Nahlásit

Už jak odchytím sousedku jí řeknu o labradorce s známé o pudlíkovi

Galadriel
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:24
- Nahlásit

Baileys
To je skvělý, zmiňujte se kde se dá! Ať se to dostane do povědomí lidí a pejsani najdou nový domov!

Bela
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:23
- Nahlásit

dejavu
Eliske som preposlala info o Zrzkovi, dala ho na stranku: http://kaya.cz/krizenci-sh

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:49
- Nahlásit

Bela
ona uz o nem vi

Bela
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 21:41
- Nahlásit

dejavu
ona uz o nem vi
jj, ved to info ma odo mna

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 22:29
- Nahlásit

Bela
uz se mi na nej ptala v patek

argosek
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 22:34
- Nahlásit

lovely Rita meter maid
may i inquire discretely
when are you free
to take some tea
with me?

wami
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 23:27
- Nahlásit

dejavu
pokud mi das kontakt a nejake doporuceni ke spolupraci, muzu jim tam prijet psy nafotit... (kdyztak do mejlu)

jinak bohuzel trvale udavam utulkare po okoli, takze co se me pomoci tyka, bohuzel hlasim v podstate stopstav

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 23:29
- Nahlásit

argosek
jj, Rita je prekrasna a urcite by mela na tebe cas a mozna i vypila ten cajik, kdyz ji na nej pozves

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 00:02
- Nahlásit

dejavuuz se mi na nej ptala v patek
to bude najskor tym, ze som jej v stredu posielala info

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 00:53
- Nahlásit

dejavu

ja se psu bojim, ale na caj ji klidne pozvu, kdyz s ni pujde nekdo, kdo ji prepere.

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 12:34
- Nahlásit

Bela
tak to jsi hodna
argosek
je to sladka cubka, ta pije caj s noblesou a nepere se

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání