Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Domov pre Ajku
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
Tos řikala mě,ale já ti to vodpustim
Fakt? Tak dobře, já se teda Daně omluvím

dejavu
Já se ti tímto omluvuju za toto nedopatření, které se v našem ústavu stává maximálně jednou za týden . Ovšem to nic nemění na faktu, že nové přírustky vybírám v útulcích na Moravě, maximálně ve východních Čechách, nebo západním Slovensku. Všechno ostatní je moc daleko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:53
- Nahlásit

maixnerova
http://www.sear.estranky.cz/stranka/psi-k-osvojeni
Je to v Sekci Ztratili se pod nabídkou,sedmá seshora, někde u Omolouce,pod tou ričbečkou.Tuty jsem jí viděla!ale je možný,že to bylo v hledáme,koukni na ní ...

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:41
- Nahlásit

tak Kuba z Chebu uz neni a taky ten kokr je pryc a snad prijde nekdo i na ty dobrmanky, to je rychlost teda, to se mi libi :-D

nels
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 15:52
- Nahlásit

tak kamarad tu bernardynku zatim nechce((( no neni krasna?

http://www.kszv.sk/podr.php?ID=159

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 16:08
- Nahlásit

nels
ja myslim, ze si ji jiste nekdo vezme, lidi zachranujou cistokrevna stenata z utulku velmi radi, podivej se tam za 14 dni a vsadim se, ze tam nebude

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 19:31
- Nahlásit

dejavu
Mě by se ty dobrmanky líbily na hlídání. Žiletky to jsou ukázkové . Jenže Cheb je fakt moc daleko

Ta bernardýnka tam nebude za dva dny, ne tak za dva týdny

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 20:30
- Nahlásit

Bela
Tak Wanda už je u nás

Šárka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 08:57
- Nahlásit

v útulcích jsou tak krásní pejsci, teším se až si nějakého vezmu

Bela
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 09:11
- Nahlásit

Biluška
blahozelam! a drzim place, aby veci dopadli k obojstrannej spokojnosti. So severanslymi povahamimi, specialne SH, to nie je vzdy najjednoduchsie, ale clovek sa aspon nenudi
Aka je?

Šárkav útulcích jsou tak krásní pejsci, teším se až si nějakého vezmu
tak do toho!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 12:14
- Nahlásit

Bela
Zatím se zdá pohodová. S ostatní smečkou se snesla, akorát na ně vrčela když jsem chystala krmení. Vysvětlila jsem jí, že to krmení je stejně moje dokud ho nepoložím na zem, tak ať se neotěžuje . Venku byla celá na větvi ze sousedových krocanů, vykřikovala "jediný dobrý krocan je mrtvý krocan" , takže na tomto poli nás asi čekají krapet problémy . Doma všem pořád vnucuje pac, aby se předvedla, že to umí

Bela
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 15:10 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

BiluškaVenku byla celá na větvi ze sousedových krocanů, vykřikovala "jediný dobrý krocan je mrtvý krocan" , takže na tomto poli nás asi čekají krapet problémy .
tak na to fakt bacha, haskaci su lovci a drhnutim hydiny - doma ci u susedov, su povestni. povazuju to za tazku strandu

Doma všem pořád vnucuje pac, aby se předvedla, že to umí
no vies ako: kdo umi, umi...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 15:20
- Nahlásit

Bela
haskaci su lovci a drhnutim hydiny - doma ci u susedov, su povestni. povazuju to za tazku strandu
Z toho teda radost nemám . Tady je takové havěti víc než dost. Sousedi už si teda dávají bacha, od té doby co jim hejno kuřat zdecimovalo Lilátko

Hele, je Wanda malamut, nebo hasky? Mě teda připadá spíš jako malamut, ale jistá si nejsem. Je docela robustní a velká, hasky by měl být drobnější, ne?

Bela
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 15:28 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

Biluška
od té doby co jim hejno kuřat zdecimovalo Lilátko
aj Lilatko je killerka?

Hele, je Wanda malamut, nebo hasky? Mě teda připadá spíš jako malamut, ale jistá si nejsem. Je docela robustní a velká, hasky by měl být drobnější, ne?
sudiac podla fotky by to mal byt husky, ale niekedy sa to na foto tazsie rozozna. Vo vseobecbosti su malamuti o hodne vacsi ako huskaci - o 10 cm vacsi a 10 kil tazsi, ale je linia Kotzebue, ktorej psi su mensi a kompaktnejsi, velmi podobni haskacom. Kolko meria a vazi Wanda? napr. nas pes ma 15 mesiacoch cca 58 cm a asi 22 kg.

No co sa tyka sklonov k drhnutiu hydiny, nie je medzi nimi (SH a AM) moc velky rozdiel
tiez maju vacsinou rovnake zdrhacie sklony - hoci husky snad o trochu viac nez AM

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:40
- Nahlásit

Bela
Ty jsi to s těma slepicema přivolala Už má jednu na triku, je to popsané v tématu u Davídkové

Kolko meria a vazi Wanda? napr. nas pes ma 15 mesiacoch cca 58 cm a asi 22 kg.
Kolik váží netuším. Vysoká je zhruba jako Braisy (cca 60) . Přesně to nevím, nemůžu najít žádný metr. Až se objeví doma Tomáš tak zjistím kam zašil všechny metry a změřím ji

Bela
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:18
- Nahlásit

BiluškaTy jsi to s těma slepicema přivolala Už má jednu na triku, je to popsané v tématu u Davídkové
tak to je fakt skvela premiera ...(ale ja za to nemozem!!!). sa ti predviedla v plnej severskej nadhere

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání