| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 10:29
- Nahlásit
Ajka hlada novy domov:
V kežmarskom útulku sa nachádza krásna mladá sučka Aja (má asi 1 a pol roka)- kríženka sibírskeho huskyho.
Podľa slov pracovníčiek útulku je Ajka veľmi milá a prítulná, má rada spoločnosť ľudí, no vyžaduje aj veľa pohybu - proste je to typicky huskáčia povaha.
Ajka žiaľ pred pár týždňami zakúsila dosť zlého. Bol adoptovaná, no nedopadlo to dobre - zaútočila na ňu druhá sučka jej nových majiteľov a tak sa Aja ocitla späť v útulku.
Ajka sa vrátila v zlom stave: mala poranenú labku a hlavne bola vo veľmi zlom psychickom stave.
Hľadáme aj touto cestou zodpovedných majiteľov, u ktorých Ajka nájde nový domov, a ktorí budú rešpektovať špecifické potreby psíka s haskáčími génmi - najmä ľudskú spoločnosť, dostatok pohybu a zmysluplného zamestnania.
Foto Ajky:
Kontakt na útulok v Kežmarku:
00421 (0) 904 346 806
E-mail:
utulok@post.sk
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:49 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
domov hledá taky Kuba a dalsích x psů z Chebského útulku
více zde www.utulek-cheb.estranky.cz
Darja a jeji kamaradi z utulku Jihlava www.utulek-jihlava.estranky.cz
a hlavně Henry z Bouchalky u Kladna, který pobyt v útulku špatně snáší a má nemocné očíčko, o to druhé již přišel, srazil ho vlak. www.connection.wz.czl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:15
- Nahlásit
dejavu
Dani to mi nedělej . Jsme se rozhodli pořídit náhradu za Brajušku, projela jsem útulky tam a zpátky a vede Wanda ze Searu. Už dvakrát vrácená z adopce, bez ocásku a psychicky zdeptaná. Jestli stihne Tomáš do pátku postavit boudu tak ji hned přivezu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
Biluška
vede Wanda ze Searu
dej sem link at kouknu.Ta Ajka je ale nádherná
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:25 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Biluškavede Wanda ze Searu.
Wanda tato?
http://www.sear.estranky.cz/stranka/psi-k-osvojeni
http://www.kaya.cz/nabidka-sibirsky-husky-new/wand a-asi-rok-stara-fenecka.html
ano, prosim, berte ju! Po tom vsetkom, co zakusila...
davidkova renataTa Ajka je ale nádherná
veru, keby som mohla, hned ju beriem...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:34
- Nahlásit
sakra prace,tu Darju jsem nemela videt ((( nevite ceho krizenec asi bude?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:40
- Nahlásit
nels
belgicaka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
hele lidi,neviděli jste někde v nabídce tuhle ztracenou fenu??
Já mám pocit že jo,ale nevim to jistě a taky nevim kde.
Je z toho prvního odkazu
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:44
- Nahlásit
dejavu
je nadherna noooo,musim se hodne zamyslet
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:47
- Nahlásit
nels
nepremyslej dlouho, je to pekna cubka
pak je jeste podobná Elfrída tady z Tachova
www.utulek-tachov.estranky.cz
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:49
- Nahlásit
dejavu
tak to ti velice dekuji!!!! paneboze ty usi,to je tak roztomile )
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:50
- Nahlásit
nels
pro ty uši jako Elf dostala to jméno Elfrída, Karel to doteď nemůže vykoktat a proklíná mne je zvyklej na Míši a Bobíky
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
Blbý je, že z estránek tady obrázky nejedou....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 12:57
- Nahlásit
je mozny to resit tak, jak to delam ja
obrazky na estrankach si ulozim a pak je nahraju na http://ukazto.com a primy link, ktery mi to vyhodi, hodim sem
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:00
- Nahlásit
dejavu
ok,"ciste" hypoteticka otazka - mas 2 a pul leteho psa,stehujes se na vesnici a moooc chces dalsiho hafana. chces se venovat vycviku a v zadnym pripade nechces lovecaka (ten prvni lovi za dva). vyberes si Darju anebo Elfku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:02
- Nahlásit
Bela
Jj, to je "naše" Wanda
Vybral si ji Tomáš, já na seveřany moc nejsem, spíš ty ovčáky a teriéry, ale řekla jsem si, že jeden pes z té smečky klidně může být podle jeho gusta
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:04
- Nahlásit
Biluška
tak to sa za Wandu moc prihovaram!
bolo mi do placu od lutosti aj jedu, ked som zistila, ze ju zase vratili!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:09 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
bullvnouzi
Blbý je, že z estránek tady obrázky nejedou
Počkej,dyk já to zkopčila tam odtud normálně?? Fakt si nikdo tu čubu nevybavuje,plííís?Mě je fakt povědomá...
Sice jí majitelé hledaj už od posledního prosince,ale někdy se to stát může.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:10
- Nahlásit
Biluška
Wanda ze Searu je opet k mani hyp hyp huraa
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:30
- Nahlásit
nels
ja bych doporucila obe a nechala vybrat tvyho psa, ten vi nejlip, s kym se snese a bude radit, vem ho urcite sebou, kdyz nekdy budes vybirat cokoliv z utulku a uvidis, budes se divit, jakej ma vkus
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:33
- Nahlásit
Biluška
ja uz jsem te vzdala jako beznadejnej pripad, tak napred si navymyslis mladyho hlidace, vostryho jak ziletka, ale hodnyho k detem, kterej vypada jako seltie a pak si vyberes tohohle psa
No, at si vyberes co si vyberes, nekoukej na zjev, ale na povahovou vyrovnanost, at jsou deti v bezpeci a neopakuje se to, cos mela. Na zjev si zvyknes, na povahu tezko, je to jako u chlapu, znas to
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
dejavu
no on feny miluje vsechny,doma by to bylo chvili hustejsi,protoze je klasickej "jedinacek" a o panicku se nerad deli. ale dalsiho psa stejne planujeme,za 2 tydny se stehujeme,tak bych to mohla nejak zaridit
jinak jste me navnadili na koukani po utulcich a v ks Zvolen jsem nasla naaaadhernou bernardynku. kamaradovi pred par mesici zemrela jeho a sice chce s dalsi pockat (asi ho to jeste boli),ale hned jsem mu volala a snad to vyjde )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:36
- Nahlásit
dejavu
To není na hlídání. Hlídač je pořád ještě otevřená otázka . Wanda má být na mazlení místo Brajenky, poněvadž je tady prázdný pelech a kdo se má na to dívat . Mám limit 10 psů a hodlám ho využít , akorát musí být navzájem snášenlivý, abych si nepřidělávala zbytečné problémy. Vlaďka mi slíbila, že Wandu zkusí dneska dát dohromady s malýma fenkama, aby se zjistilo jestli je nebere jako kořist.
A ten hlídač nemá vypadat jako šeltie, on má mít povahu jako šeltie Vypadat může jak chce, to je mi fakt jedno.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:36
- Nahlásit
davidkova renata
mě se to nezobrazuje, hoď sem link, prosííím
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:42 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Biluška
a nechces na mazleni boruvku z Chebu? by si tak zaslouzila doziti v klidu a nikdo ji nechce http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci nebo jeste Simbu, ktera je neuveritelny mazel http://www.utulek-tachov.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci
Ale jinak delam o vikendu stranky utulku Most, poslou mi nabidku tak ti poslu horke novinky.
Hezky hlida Argo z Chebu a ma dobrou a laskavou povahu, ale ten ti prisel starej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
dejavu
Paní, už jsem ti říkala, abys mi ty psy vybírala ještě dál od nás
Cheb je fakt zbytečně blízko. To abych si pro ty psy pomalu lítala letadlem
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:45
- Nahlásit
Biluška
nevymlouvej se, dovoz se v pripade vazneho zajmu muze zajistit :-D
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:47
- Nahlásit
Biluška
no, jeste budu delat web jednomu utulku u Zlina, to bys mela bliz, ale jen o fous
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:48
- Nahlásit
dejavu
dovoz se v pripade vazneho zajmu muze zajistit :-D
Jo? Tak to by možná šlo Kdybych řekla Tomášovi, že strávíme dva dny na cestě a projedeme 4000,- abysme dovezli starého vořecha z útulku tak mě nechá zbavit svéprávnosti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 13:49
- Nahlásit
Biluška
Paní, už jsem ti říkala, abys mi ty psy vybírala ještě dál od nás
Tos řikala mě ,ale já ti to vodpustim
|