Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / útulek Cheb, nepřeposílal by někdo fotky?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
maixnerova
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 12:38 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

overgod

no jasně a Nadbůch je jen jeden...

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 18:44
- Nahlásit

No a ti co to tam nafotí, tak nemůžou dojít na poštu a někomu to poslat ? to CD? protože jestli to je hodně fotek, tak to chce asi zmenšit a zasílat mejlem. Ono to někdy trvá docela dlouho.Tak to nevím zda tu najdeš anděla z Chebu

aren
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 19:16
- Nahlásit

emikami
Podívej se na předchozí stránku 22.9. 16:16 - zdá se, že nejsou moc aktivní.

overgod
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2007 19:23
- Nahlásit

aren
no a co? nerej do nich joo??
hlavní je, že pomáhají zvířatům
kolik tisíc psů v nouzi, navíc loveckých, jsi převychovala třeba Ty, že tady tvrdíš, že ta převýchova probíhá špatně? a co, jeden neúspěch, žádnej neúspěch!

a už nezlob nebo sem dám to video, jak vaříš psí guláš

Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 08:08 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

dejavu
já bych teda mohla ty pejsky fotit, bylo by to pro mne jednodušší, než nějaký ftp bo co to tu padalo za prapodivný výrazy Prostě nafotit a poslat, ale až tak od pondělí, teď mám rozbitý auto a ve čtvrtek odjíždíme na prodloužený víked pryč, ale pak by to šlo pravidelně....

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 12:44
- Nahlásit

Kalliope
no to by bylo skvele, uz jsme to takhle spolu delaly, spoj se s marii, slibovala tedka cedecko, ze by poslala postou, ale nevim nevim, kdyztak pak bych to tam nahazela z cdcka a ty bys dodavala aktualizace, uz se znate, jsi moc hodna, fakt diky, je to moc potreba.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 15:31
- Nahlásit

dejavu
pak se domluvíme ještě po mailu, teď mám chřipajznu, ale nějak to sesynchronizujeme

dejavu
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2007 15:49
- Nahlásit

Kalliope
prima, ja doufam, ze se to tam zas zmatori casem a bude to fungovat jako driv, ze te nebudu dlouho obtezovat, az se uzdravis, dohodni se s Marii po telefonu a pak mi dej vedet, ja ti taky reknu, jestli uz neco poslala nebo ne

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 10:32
- Nahlásit

dejavu
O.K. napsala jsem jí maila, ale radši jí pak ještě zavolám, začátkem příštího týdne. Jinak mě to nevadí, ale musim to vždycky nějak uválet v práci (fotit do útulku by mě asi nepustili). Horší by to bylo v zimě, to bych tam nerada zůstala s autem viset.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:12
- Nahlásit

Cheb dodal konecne kyzene CDcko s fotkami postou, takze je zaktualizovany, muzete mrknout na nabidku a popremyslet, jestli by se nekomu z vasich znamych nejaky z techto psu nehodil

www.utulek-cheb.estranky.cz

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:33
- Nahlásit

jo a kdybyste si nevybrali, poslali mi fotky taky z Bouchalky o vikendu, takze je tam hodne ovcaku, krome jinych psu, nove pribyla stranka Nehledate? psi odtamtud po 21 dnech, pokud si je nevyzvedne majitel, prejdou do normalni nabidky.

www.connection.wz.cz

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:37
- Nahlásit

vcera taky poslali fotky z Jihlavy, tak i tam je cerstva nabidka
www.utulek-jihlava.estranky.cz

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání